Přejít na výpis diskuzí

Dominika Kadlčková

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Dominice

Tak a ted vam neco povim....

Chodila jsem s Dominkou do skoly natolik dlouho,abych vam mohla s jistotou rici,ze je to neuveritelne inteligentni divka,ktera zna svuj cil a dovede si za nim pres vsechny prekazky jit.Obdivuju ji,a myslim si,ze ti,kteri o ni pisou s takovou nenavisti aniz by ji znali,by meli nejdrive snazit se sami neco dokazat,a nezavidet druhym jejich uspechy.Sama studuji balet,profesionalne,a sama vim jaka je to drina docilit jakehokoliv uspechu.Proto si Dominiky vazim,protoze vim,ze stesti ji samtne do klina urcite nespadlo.Zaslouzi si to. P.S.Domka,drzim ti palce a moc ti gratuluju!!!!Ahoj Adriana Rey. *14*
  • Re: Dominička

dominika.kadlckova@seznam.cz
  • Domča K.

Je moc hezká! A má pěknej styl oblékání! Ulice mě ale nebaví, i když tam hraje ona.
  • Domča

Domča je šikovná,pěkná holka ale(sice ju osobně neznam),ale dovedu si predstavit jak se chova k ostatním ...nechapu proc se nad vsechny povysuje..ale kdyz se to tak vezme je to jeji vec ona si moze zato ze ji spousta lidí nema rádo... *9*
  • Re: adresa

Zdar mohu Tě poprosit o její adresu? Ofoť mi nějak její občanku nebo něco a nebo mi tu její adresu zašli prosím, díky.
    Pokud to pro mě uděláš a bude to ta pravá adresa,taky pro tebe něco udělám.
  • Dominička

Dominičko jsi prostě sexy a má nejoblíbenější herečka. Prosím o kontaktní e-mail na Tvou osobu nebo na Tvůj Fanclub, máš li nějaký. Děkuji.
    S pozdravem:
    Aleš. *14*
  • je prostě nejlepší a jsou lidi co jí strašně závidí až dělají nehezké věci

Domča je upe super holka,krásná,sympatická,chytrá a podobně a vy co tu o ní píšete ty hovadiny tak si je strčte do prdele.Vy jí jenom závidíte a tak tyhle hovadiny a sprostárny o ní říkáte a bůh ví co ještě.Jste vypatlanci,závistivý *5*
  • Krasna Dominika

Dominiko, jsi opravdu krasna. Takova kombinace krasy a talentu se zridka najde.

Co se tyce tech predchozich prispevku, nechapu proc se nekteri autori musi uchylovat k vulgarismum a jedovatym, zavistlivym poznamkam. Myslim, ze to rika vice o nich, nez o Tobe...

I wish you all the best. Good luck in your live and with your career.

Mike (from Arizona).
  • Sry ..napsal sem to omilem 2krat ..nevedelsem jestly to dojde :/ zatim... *1*
  • Adriana

Ahoj,no chtelbych rict ze tuhle holku fakt obdivuju.Chtelbychte nekdy vic poznat nez v televizi:)ale otom asi pochybuju*7* No ale..kdybys tohle cetla tak jestly budes chtit tak napis na ciko.okic@seznam.cz *3* Zatim: Tohle je pro Dominiku Kadlickovou
  • *1*

Ahoj,no musim rict ze tebe obdivuju,jenom skoda ze te asi nikdy neuwidim.. docela byme zajimalo jaka ses v realnym zivote ne jako v televizi ...tak jestly bys chtela tak mi napis ale otom asi pochybuju*7* ciko.okic@seznam.cz ..predem dik..zatim Hoj ,.., *3* Pro Dominiku.K.
  • Tak tahle holka je narozená ve stejný den jako já akorát o 3 roky dřív smůla ale jinak je hezká ale nemůžu na ní sehnat email jestli si to bude číst tak by mi mihla napsat na email: BK.Vimperk@atlas.cz Jakub.Valach@seznam.cz James.L eBron@centrum.cz Rád bych jí poznal i osobně
  • nazdárek,hele že studuje na jedný soukromý škole v praze 4? chodim tam na školu a holky mi to říkaly,ale já jim nevěřila,ale včera jsem jí potkala jak kouřila před školu,ale musim říct že jí to slušelo *5*
  • ¨tak s touhle holkou chodim do školy..je to mezi náma docela pipka..:)myslí si jaká neni lejdy ale je na tý škole äni ne měsíc a už jí tam nikdo nemá rád! *9* pro ní:uvědom si že nejsi nic víc než ostatní a začni se podle toho chovat jinak by si byla v pohodě ale zamysli se nad sebou a nebud tak namyšlená.. *4*
  • čus dobrá někdy tě rád potkám .Honza
  • nechci rejpat, ale Dominika se narodila 11.2.1990 a balet už nestuduje... jinak zdravím *9*
  • Je super!!

Ahojky,Dominika je super!A navic ja se jmenuji taky Dominika to je co?!Jako nic zvlastniho to neni ale........neco jo!!!Je to super herecka!A je hezka!ale je skoda jako ,,ze je v ulici zrovna v nemocnici!!´´a ze tam neni tak ja jdu papa!Mejte se hezky!! *3*
  • Na dítě už nevypadá, že?

Přesto je téměř každý den, zmalovaná, přiopilá a pokaždé s jinými kluky, především cizinci nebo místními páprdy, co si vydržují pokaždé jiné, či více najednou, slečinky, naložená v Misch Maschi. Je velice nesympatická, ocucává se tam a nechává se osahávat, na ostatní slečny shlíží zvrchu a kromě toho má, přiznejme si, i přes vrstvu make-upu tak vysoké čelo, že její vlasy připomínají ustupující mužnou pleš. Proč je TOHLE na Osobnostech? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit