-
Vše nej
Dnes ma Domča narozky tak vše nej... *4* -
blbá
vždycky se mi líbila..ale teda po rozhovoru sn ní na internetu se mi uplně zhnusila...takovou dylinu jsem jeste nevidela *7* -
KOZY
MA maly KOZY -
Re: K Dominice
nejvíc s tebou souhlasim, každej má jinej názor a vkus. Mě se líbí ale neni to žádná super úžasná diva, modelka taky nic moc (na každý fotce vypadá stejně, bez výrazu) ale určo bych se za ní na ulici otočila, protože se umí upravit a obléct. No hezká česká holka... -
Vylítla čertovi z krabičky?
co to je? *15* ...pomoc....jediný hezký na ní jsou vlasy...inteligence nulováááá....namyšlená a nemá na co....Čr moc dobře nereprezentuje...Vietnamci si musej myslet teda......skončí na Holešovický tržnici...."pařmenka" *5* *3* *15* -
Re: good
Myslím, že hloupá není, rozhodně kdybych si měl vybrat mezi ní a těmi závistivými trubkami, co tu na ni hází špínu, ač by byly taky pěkné (Ikdyž ony asi nejsou), tak bych si vybral ji.Pořád je lepší mít trošku namyšlenou (Mimochodem ženy s velkým sebevědomí mě přitahují) ženskou, než závistivou podlou zakomplexovanou máničku. -
K Domčee:P
K té svatbě, byla na 100% nafingovaná ... I Domča to na stránkách super.cz uvedla ... Taky nechápu proč se řeší každého inteligence, všichni nemůžeme být chytří a dokonalí a to ,že je domča krásná (podle mého názoru není jediná, která je krásná)je stejný jako třba se Sámerem, někomu se líbí někomu ne, někdo říká že je nemyšlený, rozmazlený, hloupý, není to pořád jedno a to samé?Prostě každého věc a každého názor a vyjádření ... -
jj
Dominika je nádherná celá,vše je na ní krásné a nejvíc mě imponuje její hlas. *14* *14* *14* -
Je to kunda!Je fakt hezka! Hubená s hezkou tvářičkou!A nevím proč se furt řeší její inteligence?Děláte ja kdybyste vy měli IQ 150!!!!!A mimoto namyslenej je dneska skoro kazdej! -
Re: Domče
*5* řekla bych za B -
Mikky
O kolik, že bude příští čtvrdletí hlásat do světa, že už ,,dostala rozumů a tak opouští svuj novy ,,klof" .... *1* *1* -
krásná
Je hrozně moooooc krásná, celkem chytrá, ale strašně namyšlená.Nechápu, proč se vdala a zrovmna za takového starého, co vypadá jako teplouš. -
Domče
No jsou asi 3 varianty za a) bud´ je to uplně vypatlaná kráva
b) normální holka kterou jen málo lidí pochopí
c) krásná , pohodvá holka
*3* -
ty jooo =D
No ale podle mě se nevdala to bylo určo jen tak na oko .... navíc kdyby jo tak by byla fakt uplně padlá na hlavu .... ale na streamu.cz tam někdo napsal , že je Kája PAvlíček na kluky, no newim *5* -
no teda
No prohlížela jsem si fotogalerii téhle barbíny a musím přiznat,že to je hrůza...nevím co je na ní hezkého...ty kosti nebo žehličkou přejetý obličej? *1* *3* -
K Dominice
Ale tak Dominika, mi přijde hezká, i když to dělá třeba jen make-up, ale tak kterou modelku by krásnou nedělal že? Ale takových holek krásných tu běhá.*4* At´ je chytrá jak chce a at´ si dělá co chce, je to jen otázka názoru, polovina lidí ji obdivuje a druhá polovina ji nesnáší a kterou celebritu či modelku obdivuje každý? -
nechapu
po tom co jsem videla jeji video,musela jsem se smat,je to jenom namyslena nána a nevím na co si v 17 letech hraje...krása není všechno,chtělo by to ještě mít něco v hlavě *15* *1* *1* -
Krásná
Dominika je překrásná, má fantastické vlasy, všechny fotky jsou pěkné až na tu, kde je s krabičkou cigaret. To si kazí image -
Boooooze
Tak mám pocit že Dominika má opravdu v hlavě prázdno.... *3* -
Re: Dominika
nejde o závist.. jde o lítost! možná má hezkou tvářičku ale co ubral na inteligenci přidal na kráse *3*
málo kdy se najde krása skloubená s inteligencí, a obdivovat kult krásy je taky docela blbost, každá žena je krásná, ale některá jen do té doby než otevře pusu *5*
její případ!