-
Ach jo!
Panebože!
po shlédnutí rozhovoru s ní se stydím za ženské pokolení... pokud ji berou za herečku... její projev je ubohý z jejího vystupování a řeči bych ji nebrala ani jako podprůměrnou... tady asi platí : krása pomíjivá, blbost věčná!
nicméně ať se jí daří, každý svého štěstí strůjce *5* -
pekna
Vcera jsem ji potkala na disce, ale to jsem jeste nevedela kdo to je. Je fakt hezka, chova se tak jako vetsina hodne hezkych holek, proste si drzi odstup. Ale jaka je povahove to nevim, jen se mi vzhledove libi...az na ty neprirozeny vlasy. Pa *5* -
Re: je prostě nejlepší a jsou lidi co jí strašně závidí až dělají nehezké věci
a proc myslis ze mame duvod ji zavidet? co vlastne? ty jeji peroxidem zniceny vlasy?! nebo miniaturni mozecek? *1*
boze, ty myslis ze nekdo muze neco zavidet prave ji?!! tak to te lituju, s tim mozkem si na tom evidentne stejne jako dominika...
*5* -
Re: aaa
no tak to mas teda hodne divnej a zvracenej vkus!!! *9*
*1* *1* *1* -
Dominika
Dominika je fakt pěkná.Má krásný vlasy i kdyz je má prodloužený.Většina lidí co tady píše jí akorát závidí a mají co.Ona může být namyšlená.Já bych byk¨la na jejím místě taky. *4* -
Dominika
Dominika je pěkná a nedivím se jí ze je namyslená byla bych taky. -
...
Já měla tu čest poznat jí osobně.Je hrozně hubená,ale to je v dnešní době spíš plus.Ty vlasy tak hustý nemá.Ale je hrozně namyšlená...... -
aaa
Můj typ *3* -
dfd
má sice dobré nohy a prdel ale rypák má jak prase je to namistrovaná kykyrýda *1* *1* -
dzz
potom co sem videla to video s ní, tak je me strasne sympatická, v Ulici jak Adriana je vypatlaná,ale podle toho jak mluví v tom videu je videt ze se vyzná a neni hloupá a vy kdo ríkáte ze je namyslená,tak je me vás líto páč ste chudáci kdyz nekoho hned odsoudíte -
about her
Jo je pekna ,ale to je asi vazne vsechno!a kdyz sem videla jeji rozhovor na stream.cz tak se muj obrazek na ni jeste vic vyjasnil nechapu jak muze holka v 17 uvazovat o tom si zvetsit prsa!!myslim tim ze holka v 17 premysli o tom ze by chtela neco dokazat nebo nekam prorazit ale prsa a zasnuby to je trochu moc ne?a zpusob jakym ona mluvi, mluvi za vse, inteligentni clovek by nemluvil jak namyslena pipinka z Milana.... *13* toť vše... -
video
FAKT DRSNY VIDEO!!
http://stream.cz/video/31/ 24734-dominika-kadlckova-chci-norma lni-prsa -
foto
co je toto za foto? kdo je ta druha (cernovlasa)
http://img.osobnost i.cz/foto/dominika-kadlckova/O17081 5-f3b92.jpg -
D
No já Domču znám osobně a BYLA v pohodová.Vždycky o sobě věděla že je hezká, ale jiné holky jsou taky hezké jako ona a kdyby nebylo Ulice, tak není nikde.Naše přátelství skončilo, protože se přestala bavit s običejnýma holkama a začala si vybírat takové co se budou hodit k její image.Před tim než naše přátelství vyprchalo, tak jí spadl hřebínek.Byla na castingu v jedné agentuře a tam s ní pěkně vymetly PROČ JE ASI V CIZINĚ ŽE.A není to závist je moc krásná, ale není to vše.M. -
video
http://www.stream.cz/video/31/24734 -dominika-kadlckova-chci-normalni-p rsa -
Nevím no
Dřív když byl začátek ulice byvala ještě v pohodě...Pohodová holka se smyslem pro humor,ale teď je tak neuveřitelně namyšlená a důležitá,že to není ani možný.. *9* -
Re: Re: adresa
jednou sem ji viděla v metru,neznám ji vůbec osobně a proto ji neodsuzuju,ale vypadala a chovala se opravdu strašně arogantně a hodně si o sobě myslela...podle mě neni zase taková dobrá herečka aby si tohle o sobě mohla myslet...měla by se nad sebou zamyslet.. -
supr kamoska
hele vsichni jen zavidite ..... znam ji moc dobre a je sni sranda mozna ze je nekdy pysna ale kdo by nebyl?? *3* *1* -
Re: Na dítě už nevypadá, že?
zní to trochu jako závist , i když není co !!! *1* *1* ale jinak mazec *15* *15* -
bacha
No nevím nevím. jestli je Dominika tak inteligentní jak o ní píšete tak snad brzy příjde na to, že ta její záhadná kamarádka jí jen využívá. Chce se dostat mezi celebrity a bohužel na to nemá a k tomu potřebuje Dominiku. Jo jo už na to přišlo hodně lidí a hodně lidí to stálo hodně peněz. Její kamarádka je podvodnice, která nemá ani floka, lže jak může a ještě k tomu je na ní trestní oznámení. Jo jo Dominiko ....pozor si dej, pozor si dej.