Přejít na výpis diskuzí

Dominika Kadlčková

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: dominika

Ja ju tiež poznám trošku, ale na mňa vždy pôsobila dobrým dojmom:)Je možno svojská, ale nie zlá alebo niečo také. Každého vec:):) *4*
  • dominika

ja ji velmi dobre znam a verte mi,ze je opravdu zla.necha se od kazdeho obtahnout jen kdyz je bohaty.navic nemuze skousnout hezky holky ve svem okoli jedne dokonce vyhodila kabelku do kose protoze byla hezci *13*
  • Re: Re: good

Ona ale neni tak krásná, aby musela být nafoukaná. Opravdu existuje spousta hezčích holek, co mají něco v hlavě a jsou uplně v pohodě. Ona je mimo realitu, vidí jen sebe. To bys to Tome chytnul, ale vlastně pochybuju, že by si tě všimla víš..teda pokud nemáš drahý auto a tvoji rodiče, nebo ty, nebydlí v luxusní vile...takže sni dál
  • Dominika

Hezka holka to je, ale neni dobrym prikladem mladejm holcinam, ktere chtej vypadat jako ona. Svou postavu si pestuje nepeknym a hlavne nezdravym zpusobem..je nemocna a slecny, ktere se ji chteji podobat pak zacnou blbnout podobne. Tydle vzory bych do telky nepoustela. Na jeji obranu-bohuzel neni zdaleka jedina, ale u ni to vim jiste, protoze ji velmi dobre zna muj kamarad. Takze pokud se vam holky libi, tak si uvedomte, co ji to stoji, mozna proto to nema ani v hlave v poradku. Protoze kdo se poradne nenaji anebo zvraci, tak ma pomichany priority a zije mimo realitu. tak hlavne nebudte podobne pitome, protoze krasa zvenci stejne casem zvadne..a taky se okouka. pozdeji se lidi zacnou zajimat i o to, co mate v hlave.. *5*
  • Re: blbá

Souhlasím...vždycky se mi na fotkách líbila,ale teď už vím že je poněkud zvláštní....
  • kamarád

dominika je krásná a nemáte na ní někdo icq? *14*
  • Realita je jiná

Lidi...co tvrdíte jak je úžasná...viděli ste jí někdy v reálu...tady je to kočka...ale twl...fkt hnus normálně!!! Zlatá Hanychová:D:D
  • skatie

prisera

je hrozna a hrozne nesympaticka...dneska ve volejte novu se teda predvedla...s tou civavou v ruce jak nejaka namyslena pipina(proc jak...) *9* *16* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Kadlčková

kdo ten ceskej jazykvnebo lola?
  • Re: mladá krása

Přesně tak je skvělá krásná úžasná *14* *14* *14*
  • bohudik

mladá krása

Dominika je super žába moc se mi líbí *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • bože můj

héj ta holka není normální..uráží ostatní přitom ona je naprosto nechutná!! Kdyby jsi holčičko apoň něco dokázala tak bych řekla faájn máš na to..ale ty na to nemááááš..trošku se zamysli..
  • Re: Re: Re: Kadlčková

encyklopedie
  • Re: Krásná

taky nechápu,proč se takové krasotinečky dávají na takové svinstvo,co to je za idiotská móda *10*
  • Re: Re: good

tome.kazdy normalni clovek ti rekne ze jsi pako.hodne holek znam a jsou hezci nez ona a inteligence taky pobraly vic.to asi ty nebudes hezkej kdyz si o ni myslis ze je to good girl *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Kadlčková

Amůžeš mi říct co je na ní hezkyho?ty jsi njakej ceskej jazyk nebo chodici enciklopedie ale sam/a o ni nic nevis ta svatba je fakt hloupost.je to namyslena kravaa ne konzervativni a normalni holka *16* .to i paris hilton je lepsi.lepsi nez ty a lepsi nez dominika.komu tady asi bude vadit to ze nepise na pc pravopisne?mozna tobe a ucitelkam.
  • Re: Boooooze

Že to píše někdo, komu nic neříká český jazyk. Kdo nezná mateřský jazyk, není na tom s tou hlavou o moc lépe.
  • holka

vidim ze hodne z vas se diva jen po krase...Dominika se hodne zmenila,je to namyslena holka..ano hezka je,ale to je tak vse..neni to zavist ale fakt...s prodlouzenymi vlasy bych modelku mohla delat taky..
  • Re: Kadlčková

Správně má být ... tak ji moc ráda nemám. Někteří kritizují Dominiku, že je hloupá či blbá, ale z příspěvků a češtiny vyplývá, že také moc chytrosti nepobrali.
  • roselafendo

Kadlčková

Abych pravdu řekla, tak jí moc ráda nemám. Myslím, že když začínala hrát v Ulici, tak byla normální holka. Jenže pak jí sláva vlezla na mozek. Dělá blbosti! Třba ta její svatba!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit