Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.facebook.com/dominika.dominikova.75 mě to k*nda taky vadí a máte pravdu je to arogantni nafoukana čuz* ktera ví o živote uplný h*vno a ktera si myslí že se kolem ní točí celej svět taky bych podala na ní žalobu co pak potom ty malí holky budou se ličit 10letech a buch vi co dal....však vi víte tady mate její fejs tak ji to napište od plic
  • Všechna její videa mají sexuální podtext, ať si říká kdo chce, co chce. V žádném videu nevystupuje normálně, buď tam roztahuje nohy nebo ukazuje výstřih a tohle dává za vzor malým holkám? Ať už fakt zaleze a dá pokoj. Zahrává si s ohněm, holčička.....
  • Kdybych já měla dceru, která by si z ní brala příklad, tak bych jí nejprv domluvila a kdyby to nepomohlo, z fleku bych to řešila přes právníky za morální ohrožování nezletilých. Za zachráněné dětské životy to určitě stojí!!
  • Já se fakt divím tomu, že jí to všichni tolerují. Fakt by mě zajímali rodiče těch holčiček, které v ní vidí svůj vzor. To to ti rodiče nevidí nebo jim to je jedno? Tohle mi nejde do hlavy. Pravda je, že pedofilové a všelijaký sexuální zvrhlíci jsou dnes naprosto všude, jak na ulicích, tak na internetu, číhají na všelijaký fotky zmalovaných holčiček, pak s nima jakoby navážou nějaký vztah a je to hotový. Vždyť je to každou chvíli ve zprávách, kolik úchylláků se nabourá třeba do profilu na facebooku, vydírání dětí jen kvete a tahle nána tomu všemu jen napomáhá. Já si myslím, že je to jen otázka času, kdy to někdo požene přes právníka, protože budovat si kariéru na dětské naivitě a bezbrannosti je přinejmenším pěkná ubohost a sprosťárna. Přece Myslivcová nemůže donekonečna z malých dětí dělat návnadu na pedofily. Kdy už si to někdo konečně uvědomí?
  • jackie28
    Přesně, tu holku by měli odstříhnout od Internetu,aby nemohla blbnout ty malý holčičky, co kvůli ní pak trpí. Když vidím ty malé holčičky, co jim přijde normální zmalovat se a obléknout se jako šla*ka a takhle si vykračovat po ulicích, tak je mi z toho ouzko. Jednou totiž na tohle doplatí. A to se nejedná jen o chození po ulicích zmalovaně... Taky jsou fotky holek na Internetu, co vystrkují prsa, zadek a nebo špulí pusu, protože jim Dominika nablafuje, že je to in a že jen na to sbalí kluka. Možná tak nějakého pedofila a nebo kluka, co neumí přemýšlet hlavou ( něco jako ASG), jasně taky se na ně může chytnout hezkej kluk, ale tady jde spíš o to, jak přemýšlí a jestli je hodný. Hezký kluk se může chovat jakkoliv- může holku využít jen kvůli sexu a odkopnout a nebo ji v budoucnu mlátit. Proto by měli Myslivcovou odpojit od PC.
  • Že youtube její videa začíná blokovat je jedině dobře. Čím míň dětí uvidí ty její prasárny, co ona natáčí, tím líp. Když to nejde po dobrým....
  • To, co DM předvádí, by už snad mělo zajímat lidi na úřadech. To je fakt síla, co ona dokáže poradit malým dětem. Ani bych se nedivila, kdyby na ní někdo z rodičů podal trestní oznámení za mravní ohrožování mládeže, protože když si čtu zprávy, kolik dětí je uneseno, znásilněno a zavražděno od pedofilů, tak je mi z toho hrozně a ona tomu ještě nahrává. Fakt hnus, co si tahle holka dovolí.
  • pak ze to neni lacina slapota... se kouknete na novy fotky... pozuje jak d*vka a to je priklad pro deti? jako sorry ale uz ty jeji stupidni vide zacinaj blokovat pac se vopravdu chova jak lacina cou*a..divim se ze to nektery z vas nechapou a ani pochopit nechtej
  • Opravdu velmi výstižný článek. Dobře napsaný. Přesně vystihuje to, co Myslivec dělá špatně a co si o ní myslíme. Radí těmhle holčičkám a oni se v ní vidí a dělají to samé. Jenže si neuvědomují, že je to špatně.
  • Asg ty jsi vymetenec ze to neni ani mozny. Asi takhle Jackie vypada lip nez Myslivec a to o hodne. A urco by se nechtela schazet s uchylnym blbeckem, ktery by ji jeste nekde prefikl... Ono nestaci ze si honis pero nad Myslivcem co? Ale neboj se hezka holka jako je jackie by ti ani nedala na kokoty urcite neni a jak zde psala pritele ma... a vis proc? protoze je normalni, neni namyslena a na nic si nehraje... bohuzel Myslivec namyslenej je a timpadem si nezasuka do konce svyho mizernyho ruzovyho zivota. a navic verila bych ze by te majzla po palici
  • http://www.iconiq.cz/kdyz-se-lici-dvanactilete-deti/ slecna Myslivcova by se mela zamyslet, co deckum radi.
  • jackie28
    S kreténem jako jsi ty se setkat nechci! Bych tě zabila.
  • Tak kdy se uvidíme jackie? Mám přijet za tebou, abys ses nemusela s cihlou tahat v kabelce? už se těším a přilbu už jsem si pořídil:-)
  • Ani rtěnka,ani makeup! Jen řasenka toť je celé. Od Dominiky jsem nepochytila nic(ani po tom netoužím) je to pro mě nadosmrti namyšlená čůza. A ty Asg radši na mě nemluv na dementy jako jsi ty nemám fakt náladu. Vědět co jsi zač, praštim tě po palici cihlou, aby ses probral z tý diskotéky.
  • Aaa...jackie nová profil fotka...rtěnka, make-up...holka jdeš do sebe. Přece jen si něco od Dominiky pochytila:-) Tleskám:-)
  • Ty se hlavně nauč psát než budeš někam přispívat, to je hrozný *16*
  • nechci jí křivdit,třeba je jiná,ale já prostě nemám ráda namyšlený holky,který se předváděj.
  • Tak se rozbreč koho to zajímá? *1* Jako promiň vydíráním a výhružkami si nikdo ještě nepomohl *1*
  • Nerikejte ze je dominukka spatna ona jen jw posedla, nenadavete ji nevo se rosbrectim
  • ASG az na to, ze to bylo na vas to by pochopil i tupec, takze to znamena že jste jeste neco vic blbejsiho nez tupci. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit