Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele Asg, že ty rád chodíš do vykřičených domů? Kdyby ne, tak tady nebudeš masově podporovat nějakou její školu nakupování pro malé děti. Kdoví, jestli to je vůbec pravda. Mám pocit, že patříš mezi tu sortu úchyláků, že to tady tak vehementně podporuješ. Čekáš, až se urodí? Tak to máš smůlu chlapče, ty holčičky nikdy nedostaneš, za všechno zaplatí Myslivcová,od ní to všechno pochází. Boží mlejny sice melou pomalu,ale jistě. A ještě něco, my jí nic nezávidíme, závidíte jí jenom vy, potrhlí fanoušci, právě proto jí tak zoufale kopírujete a podporujete. To je ta pravá závist chlapče.
  • To máš pravdu Asg, ta její blbost a tupost se dostane do hlavy každýmu normálnímu člověku. Nic neumí,proto musí provokovat. A jak vysvětlíš to, že její videa jsou zablokována?
  • Já ji nic nezávidím, tupče, není co. A víš, že bych i věřila tomu, že si doma hraješ na DM. Máš růžový podprsenky vycpaný molitanem a každej večer se líbáš s jejím plakátem. A co se týče mého vzhledu, jsem sama se sebou spokojená.
  • Ne, není mi špatně z vedra. Do posilovny se chodí cvičit a ne kroutit zadkem, na to existujou jiný podniky.
  • Ty jsi d*ment Asg, přihlaš tam svoje děti, až je budeš mít a uvidíš, co ti z nich vyroste. A já jí nic nezávidím, mám všeho dost.
  • To trpí, ještě že na to má a nezáviď furt.....a brzy si otevře svou školu nakupování a budou tam chodit malé děti, chceš přihlášku? :-))
  • DM už je i ve Večerníčku? Její sláva teda stoupá rychleji než jsem si myslel:-))
  • Ale to zvětšení prsou je rada pro tebe a tobě podobným zamindrákovaným a ne malým holkám, to jsi nepochopila?
    Když je po ní poptávka tak co? Kdyby rady nechtěly, tak nepíšou. Jednoduché, ne?
    Ať ji nikdo nečte, nikdo neposlouchá a každý se na ni vykašle a zmizí. Ale vždyť i ty se jí pořád zabýváš. Kolikrát už si tu psala, že si tu naposled a už se jí nebudeš zabývat, že ti za to nestojí a pořád tu strašíš, ti to nedá, vidíš jaký má DM talent, omotat si lidi kolem prstu a tobě se dostala i pod kůži i do hlavy:-)) Umí holka, umí:-))
  • To nejsem, nemám prsa a nešpulím pusu, takže to nejde. To můžeš ty, ale tebe asi příroda tělesně neobdařila. Čeho ti dala dost je nenávisti, závisti a mletí hubou toho samého pořád dokola.
  • Ty jsi už nějak úplně mimo. Co je na tom videu špatně??? Takže každý kdo cvičí v posilovně a případně má z toho video, tak je laciná šlápota:-))) Není ti špatně z vedra?
  • Myslivcová trpí duševní chorobou - závislost na nakupování a ještě to učí malé děti. *11* *11* *11* *12* *12*
  • Můj názor je ten, že by jí měli celou cenzurovat, ať se radši věnuje škole a neničí život malým dětem, vždyť to přece není normální, co ona vyvádí. Včera jsem zas viděla její fotku s asi tak 11letou holkou, kterou nechala zmalovat jak šlápota a ještě se s ní fotila. Máš pravdu, zavřít na psychiatrii, než těm dětem zničí život úplně!!! A taky nechápu její rodiče. Mě by za tohle rodiče nafackovali. A ty hloupý redaktorky z Bravíčka si ji ještě pozvou do redakce, nad tím zůstává rozum stát. Vážené paní redaktorky, doufám, že vaše děti se podle jejích rad taky chovají a jste za to určitě upřímně rády.
  • Jestli je tohle osobnost,tak ja jsem papez. Dyt nic nedokazala.Jen spuli hubu,ukazuje prsa,je hloupa na svuj vek a blbne maly deti.Tohle co si dovoli ona,tak za tohle by me rodice zabili.Takovy fotky a videa ci dela, divim se,ze ji to rodice dovoli.Od 11 let fotit po*nofotky. Pry ze chce byt herecka, to sotva. Nic neumi. Videla jsem videa,jak si Kraus i Duchoslav z ni delali srandu a ona jak nechapala.Ani zpivat neumi. A co to video,kde si makeupem patla prsa. To je vylozene vychovne pro male deti. Pak se po ni opici a dopadaj spatne.Tu holku by mel nekdo zavrit do Bohnic a nebo ji soupnout k lopate,aby nemela cas delat blbosti. A ne nezavidim,neni co. Mikino,jackie a dalsi drzte se a nenechte si vymluvit vas nazor.Jste lepsi nez DM.
  • Hehe, nejlepší byla v Pětce...totálně se ztrapnila. Duchoslav z ní měl srandu největší, bylo na něm vidět, že má co dělat, aby nevyprsknul smíchy. A způsob jejího vyjadřování ani nebudu komentovat. Mluvit neumí a celý ten výstup působil dost amatérsky. A ty její p*rnovidea začíná youtube blokovat jako nevhodné pro mládež. Lidi už to začínají chápat, jak ona se chová. *3*
  • jackie28
    Nevysvětlujte jí to teď to nepochopí,to pochopí až časem...Možná...A když to pochopí tak se bude fackovat a nadávat si,že něco tak ubohýho vůbec obdivovala
  • Kvítku Pamelo, talent je neobyčejné nadání, dá se tomu říct i genialita, je to zkrátka něco čeho si můžeme na druhých vážit a pokud vím Dominika je geniální akorát tak v tom, že navádí malé holky a to už není talent ale naivita radost z toho že s někým manipuluje
  • Když se jí chce Pamela podobat tak ať se jí podobá, její chyba, ale ať se potom nediví jak takový holky dopadají. ,,Pamelo neslyšela si o pedofilech, úchylech a tak podobně?"
  • nechame ji na pokoji az ona necha toho,co dela,dyt jen blbne ty maly holky a dela z nich devky..jako sorry,ale do tyhle kravy budu rejpat jak douho budu chtit..az dokaze neco uzitecneho a nebude radit malejm deckum takovy picoviny tak prosim tak se dohadovat nebudu...ale neni co obdivovat a za co obdivovat,dyt je to uboha slapota
  • booooze muj dalsi pakosaurus co tohle trdlo obdivuje...omg,prej vazte si dominiky ucitelky naroda...nemuzu z takovejch hloupejch kecu tvl *1*
  • Hele Kvítečku, nechápu, jak můžeš obdivovat tak arogantního člověka. Akorát se se vším vytahuje a to není dobrá vlastnost. Na videích si nechává zblízka kamerou zabírat značky svého oblečení. Myslíš, že to dělá ze skromnosti? Asi si naivně myslí, že je jediná, kdo nosí značkový věci. *1* Obdivuješ vychloubačného, arogantního člověka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit