Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvitku ty jses fak re*ard
  • asg bavil se nekdo s tebou? ne! tak zalez do jezevci nory a ani nevylejzej na svetlo
  • Asg jsi vpvypatlanej i*iot a ne*er se do ostatnich....co by nemohli prohlasit uprimnej nazor na nekoho...myslis ze dm jackii zajima nebo co? Tezko. Tady jde jen o dobro tech decek pro ktery je vzorem,akorat skonci jako sla*ky. Mslim ze dm se nikdo podobat nechce a na jackii obdivuji ze je sva a na nic si nehraje,stejne jako mikina. Proc by chtela mit kluky? Chapes ze ma pritele?uz to tu psala.fakt dm neni co zavidet,jestli si myslis ze jo,jdi se vysetrit leda tak ty.jackie a mikina jsou v poradku narozdil od tebe
  • A máš pravdu, že čumím - na tu její tupost a jednoduchost. To se jen tak nevidí.
  • Asg, jestli tě dobře chápu, tak pro tebe je prostě celebrita každý, kdo se nějakým způsobem dostane do podvědomí lidí. Promiň, ale to je dost slabomyslný pohled. Já u těch slavných rozlišuju, jak se proslavili, jestli něco umí nebo jestli se živí jenom skandály. A ti, co se živí jen bulvárem, to pro mě nejsou žádné hvězdy, i když je třeba ostatní tak berou. Copak to nevidíš??? Teď do tebe vážně nechci rejpat,ale normálně si popovídat. Přece bys nechtěl DM řadit k takovým hvězdám, které jsem vyjmenovala níže. To je přece nesmysl. A tobě vážně nepřijde zvrácený, že ona se nestydí radit malým holkám, aby se oblíkaly a malovaly jako dospělé? Copak to nevidíš? Nebo ti to přijde normální, jakože se nic neděje? Nebo si myslíš, že člověk, který se spokojí s nějakou ponižující anticenou, je opravdová hvězda??? Vždyť je to úplná blbost přece. Chápeš, jak to myslím?
  • Asg, jsi vážně trapnej, jak se tady snažíš tu naivku pořád obhajovat. Zásadně nic neumí a bláhově si myslí, kdovíjaká star se z ní nestala. Kdo z lidí si jí váží? Nikdo, protože jí nikdo ani nezná. A tím se hvězda nevyznačuje. A jestli tady začneš psát, že jí zná spousta mladých holek, tak mě vážně rozesměješ. To z nikoho totiž hvězdu ještě neudělalo. Pravá hvězda budí respekt svým uměním a charakterem. Pro mě je hvězda třeba Sir Nicholas Winton, který před 2.sv. válkou zachránil před smrtí skoro 1000 židovských dětí. Hvězdy pro mě jsou třeba prvorepublikoví herci, např. Raoul Schránil, Zita Kabátová, Adina Mandlová. Znáš je vůbec? Pochybuju....To byli lidi, kteří NĚCO dokázali. Před těmito lidmi se klaním. A takový šlápoty jako DM patří na smetiště k dalším šlápotám jako je Hanychová, Mesarošová aspol. Takových lehkých děv tu máme mraky.
  • Asg, jen blbec nepozná, že Myslivcový bylo trapně, když to přebírala. Kdo by si přál vyhrát anticenu? Jedině člověk, který nemá na to, aby vyhrál opravdovou cenu. Asg, snažíš se hodně, ale furt je to málo. *1* To tvoje obhajování jejího faux pas je vážně trapný. Ale takoví jsou všichni její fandové, všichni máte v hlavě piliny. Možná ani to ne.
  • Asg, ty taky lžeš, píšeš, že jsi psal pod nickem Tobiáš a myslíš si, že jsme tak blbí a sežerem ti to. Možná, že DM by ti to věřila, zkus to na ní. *3* A nikdo se tady DM podobat nechce, možná jenom ty a praštěnej Kvítek Pamela...Ale Asg, co tu vlastně děláš, honem honem pospíchej na Dominičin web, třeba DM vynalezla novej způsob, jak kroutit zadkem, už to nedělá zleva doprava, ale zprava doleva. *1* A jako anorektička mi připadá spíš DM, která przní malý holky, neslyší a nevidí, že z nich akorát dělá lákadla na úchyláky.
  • Milý Asg, že jsi si tady hrál na Tobiáše ti tady nikdo nevěří, máš smůlu, ten měl totiž dospělé názory a nevěřím tomu, že ty bys byl schopný o DM napsat pravdu, jak to tady psal on. Dále nechápu, co je na tom vtipného, když napíšu, že při někom stojím. Pardoon, já jsem zapomněla, že i trapná Myslivcová se ti zdá hrozně vtipná, takže pro tebe je vtip vlastně cokoliv. A za další - DM osobně neznám, ale promiň, osoba, která je schopná poradit 12letému dítěti, aby si na sebe oblíkla minisukni a výstřih až do klína a zmalovala se, že by ji ani vlastní máma nepoznala, mě přijde ubohá a laciná. Takže DM ani osobně znát nepotřebuju, někteří lidi svou úroveň a myšlení prozradí už jen tím, jak se vyjadřují. Takže máš opět smůlu a jestli mě tady chceš přesvědčovat o jejích kvalitách, tak si ušetři námahu, protože tady nikoho nepřesvědčíš.
    Za další, už jednou jsem tě tu žádala, abys mi napsal, proč se ti DM zdát tak skvělá. Samozřejmě, že jsi neodpověděl a pochybuju, že vůbec odpovíš, protože ani sám nevíš.
  • Jsem upřímnej blázínek a toho nezměníte:D Něco se vám na mě nelíbí?Tak si trhněte nohou já jací jste taky neřešim:D............jackie, kdepak já jsem to jen četl...aha ve tvém slavném profilu a vidím, že pěkně lžeš! Prý neřešíš...Dominiku řešíš furt ani spát z toho nemůžeš. Dokonce si vyráběla i anti videa apod. Prostě jsi Dominikou úplně postižena, jak by ses ji chtěla podobat a mít její úspěch a kluky a když tohle čteš, tak si zase koušeš nehty. Ty jsi totiž jako anorektička, která vůbec nevidí a nevnímá, jak na tom je a každému to vyvrací. Až nakonec nezbyde než se léčit. Ale věř, že ti držím palce, aby to s tebou dobře dopadlo a vrátila ses v pořádku vyléčená.
  • Ale ona byla fakt ráda, dokonce nabádala své fanoušky, aby hlasovali, aby jí ta cena neutekla a mohla se zviditelnit. A vyšlo to. Paráda. Zase úspěch. Kdo umí, umí a mikina jen čumí:-) Nerad bych se tě dotknul, ale ty i "slavná" jackie (té se klidně dotknu)se dokážete zviditelnit jen tady:-(
  • ty nemáš na tabletu háčky a čárky? :-)) ale jsou tam, ty joudo:-)))
  • Tramtadadááá...a je to tady! Dnešním dnem odhaluji a přiznávám se, že jsem si celou dobu hrál na Tobiáše:-))) A musím se smát, jak třeba mikina píše, že stojí při jackie28 a Tobiášovi...to je to co celou dobu říkám, nesoudíte člověka podle toho, jak ho znáte, ale povrchně. Necháte si jednoduše zatemnit mozeček:-) Jak snadné:-)
  • Pamelo ty jses nehorazna pi*a uz at ti nekdo rozseka drzku na sra*ky at zavres hubu a das normalnim lidem pokoj.nech se vysetrit s hlavou, muj stryc dela psychiatra,cetl tvoje komenty a musel si klepat na celo.mas se pry nechat vysetrit nebo se nechat zavrit do blazince.
  • ja ze tam mam chyby? tvl koukni se na sebe a na svoje chyby..mimochodem pisu z tabletu taj je jasny ze tu mit hacky a carky nebudu...ty uz nevis co by sis na nas vymyslela ty blbko.sama mas komplexy jak svin a proto remcas.jsi uboha
  • ty ze mas pravdu? dost si fandis!
  • Jo a máš tam chyby!!!!!!!!!! Píšeš jak malý děcko
  • A ty budeš celej život živořit a fetovat benzín! Když tak miluješ ten motor ne?
  • Mám pravdu
  • Kvítku ty jsi naivní deb*lka fakt že jo... *1* Vsadim se že jsi nějaká šeredná zamindrákovaná husička,která si jen musí vylejvat vztek na ty,co napíší pravdu a má potřebu obdivovat další husu protože sebevědomí má pod bodem mrazu,normální člověk by takovou kr*vu neobdivoval .Lituju tě. Jentak mimochodem kdo je tvoje matka?Godzila?že se takhle chováš.že tě radši otec nevy*cal za plot. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit