Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To není trvoje záležitost
  • Hahahaha to měl být vtip nebo co? Přestaňte si ze mě už konečně dělat srandu jo? Nemám na to žaludek
  • O tomhle celou dobu mluvím, podle mě se k sobě táhnete, když se navzájem zastáváte...Jak dojemné že?
  • Ahoj lidi :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Ahoj Dominiko :-) :-) :-) :-) :-)
  • Můžu se zeptat? Co tím jako myslíš, že jsme debilové? Rovnou ti říkám, že nemáš pravdu
  • Pamela je ta co bude celej život vyžadovat aby ji obklopovali hezcí kluci, ale toho se asi nedočká
  • Bože můj Dominika je prostě úžasná, já jí tak moc "LAVUJU", je to pro mě bohyně, mucíky muc. Jak nás učí malovat se jako d.ě.v.k.y., chovat se a oblékat tak, abychom přilákaly ty největší ú.ch.y.l.y na netu a v ulicích. Ve středu jsem jí viděla v televizi a jak mluvila a chovala se, to bylo bože tak moc *11* *11* *11*

Kvítečku Pamelo prober se, jsi padlá na hlavu a až by se ti nedej bože něco stalo, že tě někdo přepadne proto jak vypadáš, i když nerada, budu si říkat "dobře ti tak, tady to vidíš" *16*
  • Kvítku kvítku ty už se prober! Nevím,kdo je u tebe deb*l. Jen proto že sme řekli svůj názor jsme debilové?Holka ty už si nafackuj.
  • A proč jsme podle tebe debilové? Kvůli tomu, že píšeme na DM svůj vlastní názor, který mimochodem sdílí daleko víc lidí, než si vůbec myslíš? Pro mě je to prostě tupka, nic víc, která umí jen špulit hubu a kroutit zadkem a to není žádné umění. A ty jí to žereš. Klidně jí třeba lež u nohou, je to tvoje věc, ale brzo si vzpomeneš na moje slova.
  • Debilové se k sobě vždycky hodí, láska je láska!!!! Že Mikino a Tobiáši?
  • Svatá pravda.
  • Kvítek Pamela už plácá blbosti a vymýšlí kraviny, aby se DM zastala. Stejně jako Asg. Argumenty žádné, jen se navážejí do lidí, kteří sem napíšou pravdu. Jinak nic jinýho nikdo z nich neumí. Přesně jako DM. A když se zeptám, co je na DM tak super, tak Asg mi ani nic neodpoví, protože ani sám neví a Kvítek napíše úplnou blbost. Na ní totiž nic super není, ta je spíš k pláči. Ničí si svůj vlastní život a ničí ho i ostatním holkám.
  • Není zač, inteligentních lidí se ráda zastanu. *3*
  • Jo a nekopíruj mě, to že má někdo v mozku nablito jsem tady dávno psal akonkrétně o tobě tak když se do nás tak angažuješ tak bys to mohla vědět a navíc vlastně kopíruješ všechny, tak je to jedno ne?
  • A kde bysme se asi tak domluvili? Ty jsi pitomá
  • Lidi co se chovají přirozeně mají nejlepší svědomí a takových lidí si já vážím ono jich zase moc není
  • No jo, slečna Pamela Edita Růžová alias Kvítek Pamela je nejchytřejší na světě

Tak to jsem asi taky Bůh srandy, je já se nemůžu přestat smát!
  • Ty jsi fakt blbááá!!! Takový blbečci jako jsi ty Pamelo snad v reálu ani neexistují, jestli se mi to všechno jen nezdá
  • Děkuju ti, Miki
  • Tak teď jsem na streamu dokoukala video: Fenomén - šokující proměny, které je o lidech, co trpí komplexem méněcennosti a tak se nechávají všelijak vylepšit a dost silně mi to připomíná Myslivcovou. Rozhodně souhlasím s názorem, že lidi (chlapi i ženský), co na sebe patlají kvanta makeupu a jsou závislí na plast. operacích se nedokážou vyrovnat sami se sebou a přesně tak mi přijde i Myslivcová, kdyby si aspoň trochu věřila a byla se sebou spokojená, tak ze sebe nebude dělat to, co ze sebe pořád dělá. Sebevědomí má na nule a ještě to šíří dál mezi mladé lidi. Kam ten svět spěje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit