-
Ne, Tobiáš je podle mýho chytrej kluk, který si na holkách váží jiných věcí než tuny makeupu. A o tom to je. Jenže to ty prostě nepochopíš.
-
Drahý Kvítku, mikina je pouze přezdívka, jestli ti to nedošlo. A jak jsem psala, že ti nerozumím, tak to bylo kvůli tomu, že si dost protiřečíš a to ti asi taky nedošlo. Nechci se hádat, ale ty si zase padneš do noty s DM. My nejsme trapní, my na rozdíl od tebe vidíme pravdu. Co je DM za hvězdu? Je trapná a ubohá s tím, jak radí malým holkám, jak správně nastavovat a to se ti asi líbí že? Bohužel pojem celebrita za poslední léta dost silně degradoval, já si pod slovem hvězda představuju člověka inteligentního na dobré úrovni, který se chová zodpovědně a rozumně, nedělá ze sebe blbce jako DM a něco pořádnýho umí!!! To koukáš co?? A tohle DM bohužel nesplňuje. Patlejte se dát v trapným Bravo girl, učte se ukazovat holý zadky, kroutit zadkem, špulit hubu, přifoukněte si horní objem silikonem, ať se na vás úchyláci jooo lepěj. Uvidíte, jak se na vás potom lidi budou koukat, však to brzo poznáte, až narazíte. Je to váš život, ne náš!!! *3* *3*
-
Hele ty kdybys unesla kritiku DM a nenavážela se do nás tak mohlo bejt vše v pohodě. Ty nejseš normální, ty jseš z marsu jako DM. *1* A nevim kdo má v mozku nablito,my teda ne.Kdo to říká ten to je tomu se to rýmuje. Jestli nechápeš růžovej mozečku tak jsi to ty.
-
Ano my jsme blbý a ty jsi ta chytrá *1* To sotva prosimtebe. Jestli ty jsi chytrá já jsem čínský bůh srandy,těší mě *1* A co je kvítek pamela za jméno...Vyloženě jméno který láká úch*láky *1* Mimochodem neměla bys jít už dávno spát? Máš dávno po Večerníčku. *1*
-
Ty si trapná a už nepiš nikdo na ty tvoje pindy není zvědavej.
-
Tak to jentak takovýho člověka nenajdeš *1*
-
Kdo je při mně a má rád Domču tak mi napište na můj e- mail blondynkaruzovaazamilovana@email.cz
-
Nerozumíš mi, protože jsi blbka!!! mikina, co to je za jmeno?
-
Hlavně si nemysli' Tobiášku, že ty jsi ten oblíbenec u holek, tebe určitě nechce ani největší kravka na světě co? Nejsi náhodou taky našamponovanej??
-
Vy dva jste si ale padli do noty! Určitě jste se na mě domluvili!!! Jste trááápní!!!! A ještě ta vaše jackie!
-
Můžete mě přestat urážet? Já jsem úplně normální holka a nemůžu za to co si vy myslíte a nebudu se tady hádat, máte v mozku nablito
-
Souhlasím, sice ne každý hezký kluk musí být prevít, ale ono to většinou tak bývá, tihle narcisové si o sobě myslej, bůhvíco nejsou a naivní slepičky jako DM a Kvítek jim zobou z ruky a DM ještě učí malé holky, jak těmhle adonisům správně nastavovat. Je to prostě typický výplod dnešní zvrácené doby, vzorem může být maximálně pro naivní puberťačky, které nemají vlastní osobnost a musejí zoufale k někomu vzhlížet a kopírovat ho. Jsou to všechno ubožačky.
-
Ona je fakt asi namrzlá, ničí si život...jsem rád, že ji neznám osobně
-
Takovýhle holky jako je Edita vždycky nejhůř dopadnou, najdou si nějakýho našamponovanýho magora, zamilují se do něho, on do nich JAKO taky a potom skončí na ulici jako opuštěné s prominutím štěttky. Někdy dopadnou i hůř, třeba jako svobodné matky, vím trochu přeháním, ale bohužel k ničemu dobrýmu to nevede. Chudáčku, ale popravdě? Jsi mi ukradená, je to tvůj život
-
Pravda, normálního kluka to odpudí a přitahuje to devianty..to musí být vážně krásný, růžový život, když na člověka čuměj všelijaký vyvrhelové a úchyláci. S Myslivcovou bych si nevyměnila ani mikrovteřinu svého života, je ubohá a laciná a divím se, že jí to nedochází. Připomíná mi levnou U-rampu, kterou je možno sjíždět zdarma dnes a denně.
-
To je jasný že žádnýho nemá...Se tomu ani nedivím. Když si hraje na ohromnou frajerku jako DM...kluky to odpuzuje
-
To chce prej Dominika ukázat taky,že není blbá,ale také se jí to jako tobě nedaří. A že jsi normální?O tom silně pochybuju. Na Ježíška už nevěřím dávno,ale jak vidno tak ty věříš všemu a hlavně Dominice která ti maže med kolem huby a ty jí vše sežereš.Mno nic nebudu se s ubožačkou hádat, jsi pod mojí úroveň.
-
No ty jsi dobrá pinda Pamelo :D Pojďte, Miki, Jackie a Tobiáši, půjdeme plakat nad svými nuznými nerůžovými životy, MY JÍ TOTIŽ ZÁVIDÍME, A TOBĚ TAKY, KVÍTKU! :D
-
mělo tam být "na zuby".
-
Kvítku Pamelo, nějak ti nerozumím. Píšeš, že máš svého kluka a pak napíšeš, že chceš toho nejhezčího a nejoblíbenějšího kluka. Takže ty asi žádnýho nemáš viď? Jednou napíšeš to a pak zas to. Pak bych ráda věděla, podle čeho usuzuješ, že jsme nic nedokázali. Jenom kvůli tomu, že nejsme zmalovaný jak lehký děvy, nenakrucujeme se v prádle pro nadržený lolitky, či co jako? Můžeš si být jistá, že já, Jackie a Tobiáš jsme toho za svůj život dokázali mnohem víc než arogantní DM, která si za chvíli bude patlat makeup i za zuby. Souhlasím s názorem Jackie, bez makeupu by si jí ani nikdo nevšimnul, právě proto musí pořád vyšilovat, aby jí vůbec někdo zaregistroval. A tímhle se prezentuje pravá hvězda?? Neee, tohle dělají nuly, které neví, jak zaujmout, tak se musí chovat takhle ztřeštěně. Za chvíli bude Myslivcová předvádět šimpanze ne? Ani by mě to nepřekvapilo.