-
Jako růžová š*apka
-
Jo tak? Já to chtěla dokázat, že nejsem blbá a je to urážka když si to myslíš asi si říkáš, že jesem hloupá, že se hned urážím a hlavně že jsem naivní atd. ale já jsem úplně normální a nevím proč by jsi mi to nevěřila,a le to je mi úplně jedno čemu ty věříš, třeba si věř i na ješžíška, je mi to jedno, fakt...
-
Proč bych se měla starat o sebe? Já mám před svým prahem zameteno. Atraktivní je právě holka,která se vůbec nelíčí,nebo jen když si dá lehce řasenku.Tohle je zmalovaný jako plakát. Když chceš být sexy budiž,tvoje volba.Ale pak nefňukej až tě nějakej úch*lák pře*ikne.
-
Víš co drahoušku řeknu ti to takhle,my tě taky zrovna dvakrát nemusíme.Akorát se tu dobře bavíme nad tvou inteligencí a samozřejmě nad tím,co tu píše ASG. *1* Jste tak srandovně naivní,až to pěkný není. Jentak mezi náma,nám to žíly netrhá,že nás nemáš ráda.Holt pro pravdu se každý zlobí. Mimochodem rozhodně toho umim víc než Dominika. *3* Akorát nejsem tak ráchlá,abych nakrucovala zadek před kamerou či fotoaparátem.Víš existují lidi,který nemají prostě takové chování rádi-dyť se chová jak pětileté děcko,ne jak dospělá slečna.Je arogantní a myslí si že je totálně nejvíc sexy,když se nakrucuje,dělá ze sebe husu,na hubu napatlá tunu makeupu a co je nejroší,blbne malý děcka.Sorry,ale tohle není sexy,to o něčem svědčí.Ta holka zjevně nemá dostatek sebevědomí a tak si musí patlat na hubu makeup a jiný pitomosti. Bojí se,že by si jí nikdo nevšiml tak proto ze sebe dělá trapku. Ale Kvítku to ty nepochopíš,pochopíš to možná až za pár let a pak si budeš klepat na čelo,že jsi něco takového vůbec obdivovala.
-
A koho to Kvítku zajímá?Mě teda vůbec ne...Mimochodem jestli sis nevšimla,Jackie je dívčí jméno a jsem holka.Bohužel to tvému hloupému mozečku nedošlo.Lituju tě holka.Hele jestli natážíš na to že závidim,tak ti to řeknu takhle-nemám vůbec co závidět dilince. *1* Jentak mezi náma přes osobnosti se každej může vytahovat jak úžasnej není,takže nevěřím.Tomu že jsi vymletá blondýna,tomu jedinému věřím zbytku ne. *1*
-
Na něco se zeptám: Je tady někdo kdo podporuje a obdivuje Dominiku Myslivcovou?? Když tak mi řekněte jestli funguje ten její blog ,,www.didlinka-d.blog.cz" Nesnáším: mikinu, Tobiáše, jackie28, dominika je p*ca a tak podobně=jste uhádaní blbečci co se tady jenom celý dny hádají a nic neumí, všechny komentáře tady máte vy, jen provokujete!!
-
Tý vole, to je fakt síla. No comment, Edito(nebo jestli ti vadí, že ti neříkám Kvítku Pamelo, tak si běž stěžovat třeba do blázince, ale promiň když bych ti říkal Kvítku, příde mi, že je to blbí tak říkat holce, která je blbá svejma vlastníma komentářema...tak bych nazýval možná nějakou svoji holku, i když teď už radši ne...)
-
Zlatý/á Jackie 28, pro tvoji informaci, nejsem žádná blbka a abych se popsala,jmenuji se Edita-dál neřeknu, mám modrý oči, tancuju Zumbu, baví mě matematika, ráda se maluju, někdy plavu, chodím do termálních lázní, je mi skoro 15 let, mám blonďaté vlasy, sedmnáctiletou sestru Alici, mám Německou dogu Gerri, svého kluka-jméno neřeknu, ale je dost sexy, mám svůj pokoj sladěný do růžova a tam vyvěšené plakáty Justina Biebera a One Direction a to je tak všechno co bych ti řekla, Dominika fakt nejsem a teď si přehodnoť jak asi žiju, a taky jak asi se podobám Domči Myslivcové. Víc ti prozrazovat nebudu
-
Takový holky co si myslí, že když se natřesou, že jsou děsně sexy jsou pro mě s velkým prominutím krávy co mají v mozku nablito...Máš pravdu Miki
-
No a? Starej se o sebe! Pravdou je, že kdo na sebe nedá ani trochu make upu anenamaluje si řasy řasenkou tak je prostě neatraktivní no!!! Já ale chci být sexy!!! A chci toho nejoblíbenějšího a nejvysněnějšího kluka všech holek víš?
-
Já vím, když mě prostě fascinuje s prominutím ta jejich blbost a tupost a nepochopím, jak se někdo může chovat tak přízemně a lacině. Kde se to v těch lidech prostě bere? Je to vážně smutný, když se někdo takhle chová.
-
Miki tady není co vysvětlovat.Teď to dotyčná osoba nepochopí.Možná za pár let až bude starší.
-
Kvítku Pamelo, nechci do tebe rejpat, ale píšeš, že když chce holka sbalit pěknýho kluka, tak se musí natřásat a že tohle vás DM učí. Přesně tohle musej dělat holky, které nemají žádné sebevědomí, protože přirozeně hezká holka, která je zdravě sebevědomá a dokáže zajmout svojí inteligencí a důvtipem se nepotřebuje před klukem chovat jak laciná atrakce, aby na něj udělala dojem,chápeš to??? To je to, co nás rozděluje. Já být chlapem, tak o takovou lůzu bych ani nezakopla, protože je jasný, že holka, která se takhle chová, dá prostě každýmu.
-
Kvítek Pamela- kdo to říká ten to je,tomu se to rýmuje. *1* *3* Jsi blbá až to bolí.Ale co bysme čekali od blbky nemálo podobné Myslivcové *1* Nejsi náhodou Dominika? Že by ses zastávala sama sebe? *1* Mno i když takových zoufalců jako je DM po světě běhá. takže jen ráchlá fanynka,podej si ruku s Asg a jděte spolu světem a nepruďte. Každý si může vyjádřit svůj názor ať je jakýkoliv,jen tupec to nepochopí a bude druhému Dominiku vnucovat jak je úžasná i když není. *15*
-
Co to má znamenat? Tady je těch nadrženců víc, jste v pořádku? Kvůli takový krávě se tady rozplýváte
-
Taky nechápu, ale když je někdo tak blbej a dělá že sebe ještě většího idiota než je, tak je pro mě maggor, nic víc a typy lidí jako je Kvítek Pamela je lepší si nevšímat i když je to hodně těžké
-
Myslím,že Martina by o seznámení s takovým hlupákem jako jsi ty nestála. A navíc nevím proř bys jí měl pomlouvat,ta narozdíl od DM je chytrá a má talent,takže se svejma kometářema ty Asg zalez hluboko pod zem *1*
-
Asg ty radši nic nepiš. S hlupáky jako jsi ty se bavit nelze. *1*
-
A proč bychom měli být zticha? Jenom kvůli tomu, že vám se to nelíbí? Pravda někdy bolí. Já na ní nic pozitivního nevidím a nechápu, proč jí to tak vadí, tak ať se konečně začne chovat jak dospělej, inteligentní člověk. A fakt nechápu, jak takovej povrchní člověk může být pro tebe vzor.
-
no co najdu so ohnellku a nebo uktadnu maresovi faltynovou a ty se se mnou nevyspis dominoko ja se ti pomstim dyz ty nechces tak ja us taky ne