-
dominika pichavycourana picha a suka koho potka a jen se mnou si to este nerozdala
haúúúú budu breceet domi domi domi domi hehehh -
Já jsem taky při Dominice!!! Je to můj vzor
-
Taky jsem tady já, i já patřím mezi Domčiny fanoušky a ty vaše komentáře, mikiny a Tobiáše mě úplně deptají, nechte toho jo?
-
Jsem ráda, že nás je víc, co vidíme pravdu. Myslím si, že DM má fakt víc odpůrců než fanoušků a já se tomu už vážně nedivím. To jenom Asg okolo sebe kope a snaží se zachránit, co se dá, pořád všechno překrucuje v její prospěch.
Stojím si za tím, že povaha člověka se dá odhadnout podle toho, co dělá a DM se mi hnusí a nemám ani náladu se s ní seznamovat. Podle mýho kdyby taková nebyla, tak tohle dělat nebude a ať si tady Asg a fandové plácají, co chtějí, já jim to stejně nevěřím. -
Miki, pokusil jsem se mu to vysvětlit, třeba to bude číst a třeba to i pochopí
-
Hele ,,asg", byl bych rád a možná že ne jen já, aby jsi mi vysvětlil, proč si stojíš za tím, že holky, který se podobají Dominice Myslivcové jsou skvělý, sexy, krásný a kdo ví co všechno...a holky, ty normální se ti hnusí, já tady nechci nikoho soudit a už vůbec ne vzhledově poněvadž jsem vás nikdy nikoho neviděl, ale dokázal bych trošku odhadnout vaši povahu podle komentářů a nebudu tady psát co si o tobě myslím, nechci totiž zbytečný hádky...
-
Já jsem jen rád, že mě někdo chápe a myslím, že mám pravdu a tu pravdu mi dosvědčí jen normální lidi a ne ti co jsou omámenií z Dominiky Mys.
-
Tvoje komentáře by si měl přečíst Asg, ten tvrdí, že chlap, který nemá rád DM, se bojí atraktivních dívek. Já se obávám, že přece jen nemá pravdu. Ne každej chlap touží po zmalovaný holce, která si může ukroutit zadek. Existujou chlapi, kterým se to vážně hnusí a já je chápu. Mě se to hnusí taky. Ale Asg to nechápe nebo spíš nechce pochopit. Takovýhle fanatický, pokrytecký, zaslepený uctívání je to nejhorší...kdy člověk vůbec nedokáže přiznat, že ten jeho idol může dělat něco špatně. Takové lidi já fakt lituju, že nedokážou vidět pravdu.
-
Nehraj si na chytrou, jsi stejně blbá jako Dom.Mys.
-
To víš takový jsou štětky, potřebujou takový princátka s růžovou mašličkou, normální lidi jako jsme my to nemůžou pochopit. Úplně stejné Pamelka jako Domča, žé? Taky nemám rád Dominiku, spíš ji nesnáším
-
Vidím, že ty s DM budeš asi vážně rozumět. Stejná tupost a blbost. Taky mám ráda hezký kluky, ale on někdy ten "brejlatej tlusťoch" je povahově mnohdy hezčí a lepší než ten tvůj namachrovanej adonis, pro kterého je gel na palici a zrcátko v ruce to nejdůležitější na světě a nic jinýho ho nezajímá. Někdy je lepší ten a někdy zas onen. A ty si myslíš, že ten, kdo nemá rád DM, je nemoderní? Já si o sobě myslím, že moderní jsem a přesto DM nemám ráda a to ne kvůli tomu, jak vypadá, ale jak se chová, prostě laciná děva, která se nestydí radit 11letým holkám, jak balit chlapy. To je vážně ubohost. A ty si nedokážeš sbalit chlapa sama? To na to potřebuješ DM?
-
Mně se nikdy žádný štětky s natřásajícím zadkem nikdy nelíbily, mně by žádná taková nesbalila, možná tak takový pitomce jako je Bieber. Lepší holky jsou takový ty hodný a sexy v tom, že rozumí trochu motoru a ne make upu, chápeš Pamelo?
-
No učí nás moderní holky aby jsme se líbily klukům ne? Hele když se chceš líbit, musíš se trošku natřást a ne sedět na prdeli a čekat až o tebe nějakej brejlatej tlusťoch zakopne. Musíš umět sbalit takový jako je třeba Zayn Malik nebo Liam Payne nebo Hary Stylles a tak podobně, ale to takový jako jsi ty nepochopí!
-
Kvítku Pamelo, tak mi to teda vysvětli ty. V čem je DM tak super?? Já na ní nic super neshledávám. Nezlob se na mě, ale holka, která se rozhodne natáčet videa, které vypadají jako konkurs do filmu pro dospělé, v těch videích odráží svoji vlastní osobnost. Kdyby to v ní nebylo, tak to dělat nebude. A v čem je podle tebe tak super??? Fanoušci píšou, že je strašně super a obětavá, ale v čem konkrétně??? Nikdy mi to ještě nikdo nenapsal. Jestli tu obětavost vidíte v tom, že obětavě radí malým holkám - dětem - jak se správně šminkovat a nosit rajcovní hadry, tak to není obětavost, ale ubohost a nevyzrálost.
Tak v čem je tak suprová???? -
Je to kurrva růžová, ta určitě píchala už v jedenácti letech, možná i dřív. Didlinka web? To je dost trapná pičovina
-
Vy jste blbí, Domča je super a má na kluky stejný vkus jako já
-
Víš Asg, já pořád nechápu jednu věc. Dominiku údajně strašně mrzí, že si o ní lidi myslí, že je to arogantní husička a laciná ..... Tak proč se tak chová a prezentuje před světem??? Proč pořád natáčí videa, ve kterých se opravdu chová jak laciná děva?? Nezlob se na mě, ale kdyby neměla takovou povahu, tak to přece nebude natáčet. Přece když mám nějaké morální zábrany kroutit ve videu zadkem stylem jako když chci svádět nadrženého zákazníka, tak to přece dělat nebudu, protože se mi to hnusí. To je snad přece jasný a logický ne? Já to vážně nedokážu pochopit.
Teď do tebe nechci rejt a nechci se hádat, ale vážně bych tě chtěla poprosit o nějaké logické argumenty a vysvětlení, protože to vážně nedokážu pochopit. Přece kdyby taková nebyla, tak se tak nebude chovat!! A to mi musí dát za pravdu každý.
Takže, můžeš mi to pls vysvětlit?? -
Koukám, že Asg je online. Super, chtěla jsem se tě zeptat, jestli mi můžeš konečně říct, co je na Dominice tak super. Zřejmě jí znáš osobně, tak povídej, ráda si to poslechnu.
-
A co když to psal chlap??? *1* *1*
-
Jo holka, to o tom moc nevíš. Je zajímavé, že Dominiku oslovují firmy na reklamu. Pozitivní, negativní...hlavně když to přitáhne pozornost masy ovcí, které na to reagujou *3*