Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvitku jedinej deb*l jsi tu ty...vlezdoprdelko uboha tupa a naivni...musis byt pekne seredna kdyz obdivujes takovou serednou a hloupou nulu
  • ty seš ale kr.va co? *11*
  • Hm no co, aspoň je tady o debila míň ne?
  • Muck, ty píč* vydlabaná :* :)
  • Já myslím, že když si přečteš pár komentářů, že by ti mohlo dojít co na ni asi tak říkáme. Ale to samozřejmě záleží na tvém IQ
  • Já se svámi, spravedlivými lidmi chci rozloučit. Už tady s diskuzí končím, děkuji těm, kteří se mnou souhlasili aspoň v něčem a jestli jsem někomu ublížil nebo nějak slovně zhodil tak se omlouvám. Myslím, že jsem svůj názor tak nějak projevila všichni pochopili že OPRAVDU NESNÁŠÍM DOMINIKU MYSLIVCOVOU, není co na jí závidět ani neí důvod ji nějak zbožňovat, ale kdo ji má rád je to jistě vaše záležitost. Přál bych ti Pamelo, aby jsi trochu víc rozumu pobrala a vám Jackie a Miki přeju hodně štěstí a třeba zase někdy napíšu sem svůj komentář. Děkuju, ahoj
  • Přesně tak, kdo by jí měl litovat, může si za to sama. Jestli jí tolik lituješ, tak jí to napiš, i když pochybuju, že ona to pochopí, ona ti na to odepíše, že jí jenom závidíš. To je celá její inteligence. Chudinka malá naivní.
  • jackie28
    Že je to kr*va,se kterou je ztráta času se zabývat.Je politováníhodná a ubohá.
  • jackie28
    Kdo by jí litoval? Si za to může sama, nej naivní a myslí si o sobě,kdovíjaká stáár neni. *1* Je tupá.. Jako já už se tady s ní nebudu zabejvat a už vůbec ne s tebou Kvítku, jsou důležitější věci než Dominika. Jako například v kraji ve kterém žiji řádí povodně a ne jen u nás,ale skoro po celé ČR..Kvůli tomu se můžeme rozčilovat, a ne kvůli jedný nafoukaný fifleně. Spousty lidí přišli a ještě přijdou o střechu nad hlavou,což je dost smutné,ale pochybuju že ty to kvítku budeš chápat.zalez do toho svého růžového světa a do reálného ani nekoukej.
  • Kdybys ji radši litovala...Jako já!
    Chudáček Dominička
  • To mám teda lepší přezdívku já, nechceš abych ti říkala SVETR? Nebo SUKNĚ??
  • Že je úžasná!!!!!
  • Zase nejsem žádnej velkej znalec, ale snažím se patřit spíš k normálním lidím a ne k těm na které si druzí ukazují prstem a nadávají...Jsem opravdu rád za to že je při mně aspoň pár lidí, děkuji
  • Nejlepší je video, kde přebírá tu anticenu Nejhorší zpěvačka roku. Normální člověk by se hanbou propadnul a ona to celý dost zoufale překrucuje, jak je strašně ráda, že to vyhrála, aby zamaskovala tu trapnost a ponížení. Tomu se fakt říká tupost v přímém přenosu. *1* *1*
  • jackie28
    Taky děkuju :)
  • Taky ti děkuju, já jsem zase ráda, že existujou kluci, kteří si na holkách cení jiných věcí než jsou hadry a šminky, protože našminkovat a obléknout se jak lehká děva dokáže každá holka, na tom není nic světovýho, ale dokázat chytrost a inteligenci - noo, to už trochu bolí. A Myslivcová si ještě naivně myslí, že jí všichni závidíme. No ať si to myslí...pravda je jiná. Však ona to jednou pozná.
  • Děkuju a souhlasím s tebou, ani v jednom slově se nemýlíš. Jsem rád že jsou takový lidi jako ty, Miky a taky Jackie
  • Nevím co vám je. Copak říkáte na Dominiku?
  • Drahý Kvítku, já budu vždy stát při Jackie a Tobiášovi a svůj názor na primitivní DM změním až tehdy, až se začne chovat slušně. Nenavážej se do nás, ty zase držíš s Dominikou a táhneš k ní. Já vím, vrána k vráně sedá a rovný rovného si hledá. DM má nizoučkou úroveň, sebevědomí na bodě mrazu a přitahuje k sobě jedince stejného rázu jako je ona sama. A ještě se o sobě dost bláhově myslí, jaká hvězda se z ní stala. K smíchu.:-DDD Je trapná až na půdu, przní malý holky a jednou na to dojede, věř mi, protože co ona je učí? Malovat se a oblékat se jako pracovnice na E55, to je to, co ona vás učí. Vy si myslíte, jak jste strašně cool a in a přitom jste chudinky. A mimochodem arogantní je, viděla jsem s ní jednou video, kde balí nějaký kluky v obchoďáku, samozřejmě, že ji nikdo nepoznal a ona se tomu hrozně divila a prohlašovala něco, že nechápe, proč ji nikdo nepoznal, že je přece tak slavná. Hehehe. Ona asi zas tak slavná nebude, slavná je možná u pedofilů a sexuálních deviantů.
  • Asi je!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit