Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My jí necháme na pokoji, až ona nechá na pokoji malá děcka a přestane je prznit. Jestli se jí to líbí, chodit zmalovaná a být víc nahá než oblečená, tak prosím, ať si tak žije, ale ať do toho netahá malý holky.
  • agatka hanichova je lepci proroze neni blondina a je rozumejsi ale dimonika je ucitelkq holek aby se lybili kluku m protize bez kluku nejde zit holky bez nas bi ste bili v ptrdeli a dominiky si vaste jqko svoji ucitelky naroda stejnak nejvic miluju agatku ta je bohuztel pracharova a picha jeho a me ne ja asi budu btrecet treva se vispim aspo s dominkkou mislivoi inak se zabijuuuuuuu stejnak je agatka nejlepci, ma nejlepci polohy pry seksu-to je moje hobby a seks cu jen s agatkou mojou a nebo to skusim i s mislivocovou
  • To bylo na Tobiáše, vždyť si to přečtite
  • Už po tisící vám říkám: Nechte Domču na pokoji
  • Kvítečku, víš, co to je talent? Asi ne. DM nemá talent na nic, jestli sis nevšimla, tak ona na tom videu ukazuje prsa a roztahuje před kamerou nohy. A potom to pouští malým holkám. Co z nich chce vychovat? Hádej, nejspíš to, co je ona sama. Domysli si, co asi. Na tohle bys mohla přijít.
  • jackie28
    DM taková je?Že jsem si nevšimla,že by talent měla...Ta má talent na jediné- špulit držku či vystrkovat prsa a blbnout malý děcka
  • Co zas já? Já jen obdivuju talentovaný a akční lidi co mají dostatek tempetamentu víte?
  • jackie28
    Njn jedinej kdo to ale nechápe je asg a pamela.... My ostatní jo,ale oni ne,jelikož jim nebyl nadělen rozum *1*
  • Týjo, Jackie, tak jsem se na to její video, kde radí, jak si zvětšit prsa, taky chtěla podívat, ale ani mě to nepustilo dál, že obsah je nevhodný. Tak to je gooool vážení přátelé. Tak její videa už začínají cenzurovat jako nevhodné. Copak řekneš na tohle Asg?
    Tady je ještě jedno video:

http://www.youtube.com/watch?v=0yr5I3-IgY8

A po tomhle videu už mě nikdo nevymluví, že je to jen obyčejná laciná šlápota. *11* *12*
  • Asg lže, jako když tiskne. To není zrovna dobrá vizitka fanoušků DM. Prej, kde ona radí malým holkám? Asg, ona jim radí všude, jak vypadat jako štětina. Jsi neskutečně ubohej, že se to pořád snažíš všelijak zalhat a ještě jí ty rady a její ubohý chování schvaluješ. Je mi z tebe Asg, vážně špatně. Jsi stejnej primitiv jako ona.
  • Mě do toho za a) netahej-nejsem tu jediný člověk,který Myslivce nesnáší a za b) neobviňuj mě,že mám chyby! Podívej se na sebe a jak ty píšeš a jaký blbosti vůbec píšeš a pak něco mel.Už mě ser*š...Takový lidi jako jsi ty by si měli skočit z mostu. Ty už si za ty tvoje blbý kecy nafackuj!
  • Miki to nemá cenu nehádej se s ním,dyt je to vymaštěný idi*t *1* On nic nechápe. *1* Co bysme chtěli od člověka,který kouká na Večerníčky a honí si přirození nad jejíma polonahýma fotkama. *1*
  • Kde radila malým holkám? To si ze mě už děláš srandu ne?Radí jim jak na FB tak na svým webu a ještě k tomu blbosti...Už se nakvartýrovala s těma svýma de*entníma radama i do Bravíčka,díky bohu že si to nekupuju bych do toho časáku musela napíchat špendlíky... A jestli nevíš o tom že radí malejm holkám,koukni se na to ubohý video kde ukazuje jak si mají zvětšit prsa.Trapná je ta holka.
  • No myslím si, že ona na nás z každého rohu koukat nebude, protože v tomhle státě naštěstí žijí i inteligentní lidé, kterým se její chování a image hnusí. Za další - polovina těch údajných přátel, jak je nazýváš, jsou jenom vtěrky, ono bude docela těžký rozlišit, kdo je pravý přítel a kdo vtěrka. Lepší je mít hrstku dobrých přátel, na které se můžeš kdykoliv spolehnout. Kvantita ještě neznamená kvalitu. Za další- jak jsem řekla, např. z mého okolí ji ani nikdo nezná a kdo jí náhodou zná, tak o ní mluví dost hanlivě. Víš Asg, ono je jednoduché dostat se do podvědomí lidí, to dokáže každá vtěrka, ale přimět lidi, abys u nich měl úctu, respekt a aby o tobě mluvili s respektem se podaří jen inteligentním lidem na úrovni a to DM není. A jen blázen si myslí, že negativní reklama je taky reklama. Ono to třeba chvíli fungovat bude, ale ne napořád. Pravé hvězdy se blýskají celý život a kdo si za pár let vzpomene na zmalovanou naivku, která špulí hubu a zadek? Asi nikdo, takových holek je na světě miliony a lidi se o nich vyjadřují s hlubokým despektem.
  • No hvězdu z ní děláte vy všichni fanoušci. Jak je strašně slavná a žádaná. A zkus si přečíst ty její rady na webu, píšou tam malý holky a je to fakt síla, co ona dokáže vyplodit. Dělá z nich jenom laciný šlápoty, nic víc a ani jí to nedochází. Když nemají rozum 12letý holky, tak by ho mohla mít snad ona v 18 ne?
  • Ty máš stejné chyby v textu a vyjadřování jako jackie, že by taky dvě identity? :-))
  • Že ji nikdo ani nezná? Tak tolik přátel, co má na fb by chtěl mít kde kdo. A zkus si udělat anketu a uvidíš, kolik lidí různého věku ji zná a budeš se divit. Před pár dny otvírala nový obchod pro novou firmu v Praze. Sami si ji vyžádali, to asi nebude tak neznámá a nepopulární, což? A kolik dalších firem má o ni zájem se ještě ukáže. Takže reklama jede a její popularita stále roste. A třeba brzy na nás bude koukat na každém rohu po celé zemi, když jí nabídne spolupráci třeba mobilní operátor.
  • A kdo říká, že DM je hvězda a že ji někam řadím? A kde radila malým holkám to, o čem píšeš? Vždyť je to úplná blbost přece.
  • pamelo nech se vysetrit,potrebujes to
  • myslim ze neni :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit