Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.extra.cz/ve-varech-se-zoufale-celebrity-servaly-o-listky-na-prestizni-mejdan-poradatele-kvuli-party-otravuji-uz-i-totalni-nuly tak to bylo jasne ze se tam ta lacina husicka vecpe :D
  • Až na to že je to na tu holku co ji obdivuje,ale je vidět že ty nic nechápeš Asg protože jsi výmaz
  • Ty vole jeden vymaštěnej já jí NEZÁVIDÍM není ani co....jdi se majznout cihlou blbečku
  • Umí, holka, umí! Je prostě šikovná, vypracovala se z ničeho, závist? :-)

Nekousej si už zase ty nehty jackie:-))
  • Jo přesně...Jackie nech se vyšetřit! *1*
  • bože, další osoba, co je padla na hlavu, nech se vyšetřit *1*
  • jackie28
    Na hlavu je ten kdo ji obdivuje. Nechápu jak ji můžete obdivovat,je to jen hloupá nána, co nic nedokázala
  • Takže ahoj Dominika si velmi pekná modelka , tiež som počula aj tvoje piesne sú velmi pekné , pači sa mi všetko . Som tvoja velká fanúšička *14* :) . Ako som čitala niektoré komentáre tí ludia sú uplne na hlavu ktorý píšu také nezmari ale tak ,, kažedmu sa pači niečo iné *4* :* ja ta mám velmi rada , :a aj budem *2* .. , :) tak sa drž ahoooooj *2* *3* *14* *1* *2* *15* *3* *4* *4* *5*
  • taky si říkám *1*
  • lidi to nestojí za to komentovat tuto osobu..
  • Hlavně si třikrát rozmysli než něco napíšeš, než dáš ENTER, určitě máš možnost ještě klepnout na ESCAPE. A nebo radši nepiš nic a majzni se tou cihlou-PO HLAVĚ!!
  • Třeba je Asg její příbuzný. Ale mít takovou, třeba sestřenici jako je Myslivcová, tak se odstěhovala hodně daleko
  • Zatím je to, dá se říct v pohodě-dokud tady je víc normálních lidí tak se tady dá diskutovat, ale když je tady víc naivních a nechápavých lidí než těch normálních tak je zbytečné diskutovat
  • Pravda, Jackie, pravda. Jak už jsem napsala, Asg doma nosí růžový spodní prádlo, píše perem ve tvaru rtěnky a nejspíš si i objednal růžová tanga s logem DM.:-))) To je vážně případ. Máš pravdu, nemá cenu se s těmito primitivy dál zabývat, ale nechápu, proč se Asg rozčiluje, když DM funguje jako jednoduchá naivka, tak co si o ní lidi mají myslet jinýho?? Dál si budu stát za názorem, že DM jen przní malý děti, vychovává z nich smetí, však ono se jí to vrátí. Kdo seje vítr, sklízí bouři. Necháme to spravedlnosti.
  • OMG to snad neni možný....Asg DM nějaký tělesný proporce má? Dyť je to jako ramínko na šaty... *1* Jako sorry,tohle neni krása,tohle je lacinost a ubohost,která se snoubí s hloupostí a naivitou.Co si jako o sobě DM myslí? že je nějaká hvězda nebo co? Ještě jak blbone ty děcka,bych jí flákla zrovna tak jako tobě ASG.Jsi trdlo. A prej závist,omg můžeš mi konečně říct co tý pi*dě máme závidět? Hrozně by mě to zajímalo,jelikož jí neni co závidět. Fakt jdi si skočit z mostu,takový blbci jako jsi ty jsou zbytečný.
  • Miki to jsi zabila,ale svatá pravda *1*
  • Ne Asg nejsme mimo,mimo jsi ty!
  • Asg ty blbečku my jí nezávidíme! Prober se! Majzni se cihlou po palici.
  • Miki nerozčiluj se, kvůli demen*ovi jako je Asg se nemá cenu rozčilovat,je to tupec.
  • Asg milej zlatej já jí nemám co závidět, se svýma prsama jsem spokojená ;) Velký je mám dost. Takže to video je absolutně k ničemu jako DM a ty.Jdi se nechat vyšetřit ty trubko. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit