-
Vím o co jde nejsem blbá jako Myslivcová!Ale s idiotem se tu hádat nebudu,nestojíš za to...Mi nestojíš ani za pozdrav,nazdar *10* *16* *12* Vašku *1*
-
Asg všechno co vnímáš u mě tak vnímáš hooodně špatně,ale což...Nepřátelská,arogantní a pomlouvačná opravdu nejsem...Přátel mám víc než dost a narozdíl od Dominiky mám opravdové přátele.Ale tomu ty nerozumíš a ani nikdy nebudeš...Každopádně to,že o Dominice napíšu pravdu,není pomluva.Tady se někdo hodně sekl. Já jsem sama se sebou spokojená,já nemám potřebu závidět jiným lidem,ale taky nechápeš,takže to nebudu rozpitvávat.A že Dominika se snaží pomáhat?Jak prosimtebe?Aby z malejch holek udělala k*rvy?To je pomoc tvl
-
ale já tebe ne *1* *1* *1* a jentak mezi náma,proč bych se s přítelem hádala,když vše klape?njn někdo tady s psychikou hodně trpí a vsadím se,že to budeš ty...uháněním Dominiky si nepomůžeš a holku si k sobě taky nepřitáhneš když se k ní ani pořádně neumíš chovat...každá by akorát po tobě házela talíře *1*
-
A když už se chce člověk proslavit, tak ať se proslaví svým talentem a zůstane svůj. Když žádný talent nemá, tak je tisíckrát lepší zůstat jako neznámý člověk s čistým charakterem než známý člověk plný lží a přetvářek a špíny. Sorry, Asg, ale tak to je.
-
Čau Asg, máš pravdu, že většina lidí, co sem píšou, Dominiku asi osobně nezná a já taky ne. To ale nikomu nebrání v tom udělat si na ní svůj obrázek. Víš, pokud má člověk trochu inteligence a důvtipu, tak charakter člověka pozná i podle toho, jak se ten člověk chová. Četla jsem pár rad, které ona udílí malým holkám a můj zdravý selský střízlivý rozum i instinkt mi napovídá, že tahle holka vážně není normální, když ji nečiní žádný problém malým holkám radit, jak sbalit chlapa. Holkám, které jsou ještě děti a o životě nic nevědí.
Je mi jedno, jestli to je jenom její mediální přetvářka nebo jestli je taková i ve skutečnosti. Jsem z ní tak znechucená, že se s ní prostě seznamovat nechci, ani kdyby tohle všechno jen předstírala. Pokud je to všechno jen přetvářka, tak nechápu, proč se musí přede všemi přetvařovat, aby někoho zaujala. Pokud je tolik přesvědčená o svých kvalitách a vyjímečnosti, tak proč se nechová přirozeně a nezaujme lidi svojí zdravou přirozeností a sebedůvěrou? Tomu nerozumím. Proč hrát nějaký falešný divadlo? Víš Asg, lež (přetvářka) má krátké nohy a člověka nikdy nezavede na dobré místo. Hovořím z vlastní zkušenosti, nestalo se to teda přímo mě, ale jedné holce, která se furt přetvařovala, hrála divadýlko na všechny strany a nakonec se v tom tak zamotala, že ještě dostala padáka z práce.
No řekněte všichni, není lepší být normální, chovat se přirozeně a hrát fair play než se přetvařovat a ničit si svůj vlastní život? Právě proto nechápu tyhle holky, jako je Myslivcová nebo Hanychová (která taky sama přiznala, že se dost přetvařuje), který jsou schopný pro pár minut slávy si z života dělat takový peklo a přivolávat neštěstí. Prostě z vlastní zkušenosti vím, že když se člověk snaží blafovat, tak vždycky skončí blbě a ještě to má blbý následky. To člověk většinou pozná, až když narazí a ten, kdo se přetvařuje, narazí vždycky Asg, tuhle pravdu prostě nesmažeš, ani kdybys tisíckrát chtěl. Ono je jedno, jestli se přetvařuje Dominika Myslivcová z Ostravy nebo Růža Nováková z Kotěhulek, spravedlnost si došlápne na každýho. -
barbina bez mozku v hlavně má nasrano a myslí si buch ví co je videt že neví co je život ale to jednou pozna až narazí blbka a nejprve by se měla naučit mluvit má hlas jak kdyby byla retardovana a mluví huř než male dědcko holka vzpamatuj se !!! myslíš si že si krasná a užasna ale to nejsi si nula nic si nedokazala
-
Tak mi poraď, jak to řešíš. A jak často to míváš, brrr...to bych nechtěl. Ale nic si z toho nedělej, hlavně když to umíš řešit:-)
-
To "ani" na začátku věty zní hezky. Takže přece jen:-) No už jsem zpět neboj:-) Jaké hadky..ty si nechej pro partnera/ku, vždyť si vždycky tak krásně popovídáme. Mám tě rád jackie:-)
-
jackie28..proč by se měla Dominika k Vaškovi takhle zachovat? To jsou asi tvoje způsoby, ona je přátelská a empatická, nepomlouvá, snaží se pomáhat, brát život jaký je s pozitivním přístupem. Škoda, že tobě tohle všechno chybí. U tebe vnímám jedovatost, nepřátelskost, pomlouvačnost, aroganci, negativismus aj. Moc přátel asi nemáš, ale hlavně když jsi se sebou spokojená, i když ve skrytu duše určitě ne, co si budeme povídat, že?
-
Krystína Myslivcová..zdravím tě a jsem rád, že tě poznávám. Bude mi potěšením s tebou debatovat o tvé jmenovkyni. Poznávám další Myslivcovou, nejste náhodou příbuzné. Ty máš ale slavné jméno. Lituji, střelila si vedle, VK nejsem. I když je to docela sympatický mladík, tak mi lichotí, že mě k němu přirovnáváš. Moc mě to od tebe těší, že mě tak pozitivně vnímáš:-)
-
jackie28...že je tupá a naivní říká tvůj kamarád..aha:-) a on je kdo, že to může takhle tvrdit? jackie..mezi náma je rozdíl, že ty ji z hlavy dostat nemůžeš a já nechci.já ti za to nestojím? škoda,ty mě ano:-)
-
jackie28...Demence je smutná věc, hlavně ta stařecká a ty asi nevíš o co jde, to jste se ve škole ještě neučili.
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Héroický glób *1* *1* *1* *1* *1*
-
spíš mu něco tlačí na mozek a chce to ven *1* nebo že by mozek před tím něčím utíkal? *1* tak už mu to ani nemyslí....obávám se že jestliže to takhle půjde dál-Vašek-ASG bude vypadat jako srdcová královna z Alenky v říši divů,taky bude mít hlavu z Dominiky jako škopek *1*
-
Asg... Jej, pardon, Vašku! Já si spíš myslím, že Tobě něco vlezlo DO HLAVY, než že nám z nich něco nelibého leze ;) Zjevně Ti tam vlezl nějaký brouček a nakladl tam vajíčka. Ale i to se stává, to se dá taky vyřešit ;)
-
Já si myslím že to bude stopro on,ten taky leze Dominice do zadku a pořád ji s něčim otravuje,se divim že ho ta holka ještě neposlala do míst,kam ani světlo nesvítí *1*
-
Jackie: On ASG bude nejspíš převlečenej Vašek Kubák :D
-
Ano? :)
-
Lidi se spíš baví nad tvou demencí Asg *1*