-
Asg asi takhle vidim co předvádí a udělám si o ní obrázek...mimochodem kamarád z p*dele sleduje její fb a nemůže si pomoct jak je tupá a naivní....věř mi já ji z hlavy dostat můžu,ale ty asi ne co? *1* a jentak mezi náma to nejsou pomluvy ale holá fakta!ale co já se tu budu dohadovat s malým harantem že *1* nestojíš mi za to
-
ani nestyskalo,tohle jsme mysleli ironicky....kazdopadne ja se s tebou hadat nebudu,tupej mozek jako jsi ty mi za hadky nestoji.
-
Kurňa tož Ruda s tím prorazil tak co by ně ta Myslivcova. Eště z ni budě hvězda nejvěčí. A co si buděm povydať, tam kde Ruda je mu pomohla i ona. Vydrapal se i po jejich zadach. Mněl to kurňa perfektně připravene bo je to makovica ostravska a vyšlo mu to chacharovy jedněmu. Ať je mu televiza lehka :-))
-
Klidně z ní být může. Takových zpěvaček je, úpravy ve studiu dokážou divy:-) A pak na playback to odzpívají v pohodě, takže žádný problém:-))
-
Já ti to řeknu...moc hrdá, přála si ji vyhrát a povedlo se:-) Je moc hezké od tebe, že je ti jí líto, snad sis neproplakala tvůj oblíbený polštářek:-)
-
ty..ty..ty..... Kristýno :-)
-
Pište, pište ať se lidi baví tím, co vám leze z hlavy:-))
-
kikííí...právě že ji vůbec neznají a pořád jen o ní krafají. Z hlav ji dostat nemůžou a pomluvama si nepomůžou:-)
-
Hi everybody! Jsem tady! Vím, že se vám po mně stýskalo, ale to mě po vás děvčata taky!! Chybělo vám mé dráždění.....vašich citlivých nervíků:-) Tak to zase rozjedeeem. Show must go on! *3* mikina a jackie forever *14*
-
řekla si že to PŘIJDE že to podporuje!!!!! znáš ji ?? jestli jo tak tě poslechnu ale jestli ji neznáš tak nwm jestli ti můžu věřit!!! máš pravdu sem malá (mladá) proto nevěřím všemu ;)
-
Zpívá moc hezky a je to inteligentní a talentovaná holka, na rozdíl od Myslivcový. Myslivcová si nedávno vysloužila anticenu Nejhorší zpěvačka roku. Dostala, co si zasloužila. Asi si myslela, že s tím svým kňouráním vyhraje Slavíka. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
http://www.osobnosti.cz/martina-jilkova.php rozhodně má talent proti Myslivcové *3* a je to suprová holka,znám jí osobně takže vím o čem mluvím
-
Ta její ostravština se vážně nedá poslouchat. Nauč se mluvit normálně.
-
Ty taky Miki možná ještě někdy pokecáme *3*
-
Jo, Asg a ty jeho primitivní názory mě taky docela bavili. Máš pravdu, tahle nula si naši pozornost nezaslouží, je ubohá a svým způsobem mi jí je i líto, protože neví, kam se řítí. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam. Ať si žije v tom svým růžovým světě, máš pravdu, že nemá smysl se jí dál zabývat,ale jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím. *15* Tak se měj zatím pěkně Jackie. *4*
-
Miki mě už to tady na té diskuzi moc nebaví,svůj názor jsem zde na ní již několikrát vyjádřila a dál ji nehodlám rozpitvávat,protože taková ubohá nula jako je Myslivcová mi za rozčilování nestojí *3* *1* Já když se ročílim tak se to blbě zastavuje a pak se mi blbě usíná když jsem naštvaná,kam ten svět tímhle stylem směřuje.škoda že se tu dlouho neobjevil Asg,docela mě to bavilo se s nim hádat. *1*
-
Škoda, že už se tady Jackie28 moc neobjevuje, s ní to tady bylo lepší.
-
Kdyby zpívat uměla, tak ani nepípnu. Jenže ona zpívat neumí a divím se, že jí na to neupozornili třeba rodiče a že ji nechali, aby se takhle veřejně ztrapnila. Takhle to dopadá, když někdo touží mermomocí po slávě a penězích a přitom na to vůbec nemá. Ať je Myslivcová taky trochu soudná, zpěvačka z ní vážně nikdy nebude!!
-
bohužel nn ale chtěla bych
-
já ti řeknu jedině to že to by nebylo k ničemu *5*