Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím že Dominika hezky zpívá a ´je milá pěkná obětavá *3* a nemyslím si že by jsme ji měli odsuzovat že neumí zpívat a tak ovědomte jestli by to bylo příjemné vám kdyby nějaký lidé o vás psali že jste nula a tak jak by ste se cítily vy kdyby o vás takle někdo mluvil!!!"!!!!!!!!!!!!!! nechte Domču být každý má rád nikoho jiného tak toho pomlouvání prosím necte
  • Je to jen další nána, která nemá špetku soudnosti, kdyby měla, nikdy by nezpívala a nemusela by si uříznout tak velký veřejný trapas jako udělení ceny za nejhorší zpěvačku. Má, co si zasloužila. I když dost pochybuju, že jí to docvakne a že si z toho vezme ponaučení, mozek má zřejmě nacpanej v poprsí!!! *6*
  • Pořád se cpe mezi zpěváky a celebrity a tady to má!!! Jsem ráda, že u nás existujou lidi, kteří dokážou posoudit pravou celebritu a poznají skutečný zpěv. Takže palec nahoru za toto ocenění!!! *15* *15*
  • Jsem zvědavá, jak moc na tuhle cenu bude Myslivcová hrdá!!:-DD A s jakou důležitostí si jí půjde vyzvednout, jestli vůbec půjde. *1* *1* Myslivcová si zřejmě myslí, že negativní reklama je taky reklama. V tom případě je mi jí líto. *1* *1* *1* *1*
  • Ztrapnila se sama *2* *2* *2* *2*
  • Kvítku Pamelo, prosím tě, ty budeš zřejmě na stejné úrovni jako ta růžová katastrofa. Tu anticenu si právem zaslouží. Zpívat prostě neumí a jestli si myslíš, že ano, tak si pořiď naslouchátka, protože slyšíš velmi špatně. No konečně, všichni její fans mají jenom plnou hubu keců, jak jí všichni záviděj a tady to mají. Teď už snad všichni vidí, že si týhle trapný slečny všímá i společnost pravých celebrit a za její výkon jí patřičně ocenila. Za chvíli jí vypískají úplně!!!! *1* *1*
  • Je nejlepší, protože ten její hit co nazpívala je opravdu hit, nechápu proč by měla být nějaká anticena, antizpěvák, nebo co to je a už vůbec by tam neměla být nominovaná Domča
  • Hlavně že pořádně ani nevíš, jak se jmenuje, ty "Moniko" :D :D :D
  • Tkaže mne sa Dominika Myslivcová moc pači a aj mne sa pači ružová farba predsa sa jej nemože pačit naprkald ::modrá farba, Domnika je velmo pekná modelka ,,, pekne spieva a pekne .. Tancuje a to sa mi pači ,, a nechapem prečo sa niekomu nepáči jej životopis ked ho má pekný ale tak vi viete no ja možem ,, len toto powedat na Moniku že je skvlá a pekná a už nekukam nič na nete len jej fotky a tak isto aj na fb ma pekne fotky si moc pekná Dominika tak ahoj Tamarka :**** mám ta moc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Proč by jsme zde o ní nic nemohli psát?Holčičko tohle je diskuze a slečna Myslivcová je jen ubohá nula co kazí malý děti,prober se.
  • No jestli ti je 12 a Dominiku obdivuješ, tak se nedivím. Neber to jako urážku,ale takhle mladý holky ještě nedokážou vnímat svět úplně realisticky a nechají se snadno zlákat. Když mě bylo 12 let, tak jsem si hrála s barbínama. Fakt a nestydím se za to. A ani si nemyslím,že bych něco prošvihla nebo udělala něco špatně. V té době mi osoby opačného pohlaví nic neříkaly. S prvním klukem jsem začala chodit až skoro v 18 letech a jsem ráda, že se ze mě nestala nanynka,která žere ty trapácký časopisy jako Bravo girl,kde holkám radí, jak co nejdřív přijít o panenství a že je to věc, které by se měly co nejdřív zbavit. No a přijde mi, že Myslivcová tenhle zvrácený svět akorát podporuje. Však ještě uvidíme,kam dojdou všechny ty holky, které ji následují a jak skončí ona sama.
  • Nikdo ji neodsuzuje za to, že má ráda růžovou. Já mám taky ráda růžovou. Jen mi přijde dost divný nosit JENOM samý růžový věci. Ale to není tak důležitý. Důležitější je, co tahle holka dělá, vymejvá mozky malým holkám a dělá z nich jednoduchý, primitivní nány. Prosím tě, tobě přijde normální radit 12letý holce, jak má sbalit chlapa? Mě teda ne. Nebo ti přijde normální,že na sebe holky ve 13 letech kydají makeup a nosí trička s hlubokým výstřihem? To tobě ani Myslivcový fakt nedochází, že si jich budou všímat akorát sex.devianti a pedofilové a že to je fakt nebezpečný? Věř mi,že bych o Dominice ráda řekla něco hezkého, ale bohužel to fakt nejde. A když jí tak strašně mrzí, že si o ní ostatní myslí něco špatného, tak na jejím místě bych se nad tím zamyslela, jestli přece jen nemají pravdu.
  • kristynaslavikova
    taky si myslím že je nejlepší a jsem její velký fanoušek ti co tady píšou že je trapná atd... není vůbec pravda!!!!! *3*
  • kristynaslavikova
    alespon někdo!!!! *3*
  • kristynaslavikova
    blbka si tady ty!!!!! *10*
  • kristynaslavikova
    no to teda není k smíchu k smíchu ste tady vy kdo ji pomlouvají!!!!!!!! *16*
  • kristynaslavikova
    to co se tady o ní říka není vůbec pravda je to milá holka!!!! není vůbec špatná ji to taky mrzí že si to o ní myslíte píše to na svojem webu. není trapná má rada růžovou na tom není nic špatného. já myslím že má hodně fanoušků a já mezi ně patřím! radši tady vůbec nepište když o ní neumíte říct nic hezkého!!!!
  • Nejvíc to však odnášejí chudinky malé holky, které se jí snaží napodobit a přitom ani nevědí, jak je to nebezpečné. Stávají se z nich snadné kořisti pro pedofily. Myslivcová ještě přilévá olej do ohně. Vždyť je to každou chvíli ve zprávách, jak třeba přes facebook si potom tyhle načančaný a navoněný holky píšou s chlapama a vůbec netuší, co jsou ti chlapi zač. Je to vážně děs, že se tohle děje a Myslivcová tomu ještě napomáhá, protože má mozek ve výstřihu a vůbec jí to nedochází. Ta je tak blbá, až to tříská. Další přihlouplá husička na českém rybníčku, která se bude živit bulvárem, protože nic neumí. Patří do stejnýho pytle s Hanychovou, Mesarošovou a spol. To jsou stejný nuly jako ona. Slyšet je o nich jen hnus.
  • Kristýna Myslivcová:Myslím si,že by to k něčemu bylo a konečně by aspoň někdo tu holku srazil ke zdi,protože tím jak se chová špiní nejen sama sebe,ale i ty kteří mají stejné přijmení třeba jako ty:)
  • Hmmm, tak jsem si všimla její nové profilové fotky, jak je vyfocená v podprsence a nechápu jednu věc - když se jí a jejím fandům nelíbí, že o ní všichni říkají, že se chová a vypadá jak lehká děva, tak proč se fotí jenom v podprsence? Tohle nikdy nepochopím. Kdybych ji neznala a nevěděla, že to je DM, tak bych tipovala, že to je fotka takové té herečky z trochu jiný branže (chytří pochopí,co tím myslím). A pak se všichni hrooozně divěj, že jí všichni nadávají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit