Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všem co tady projevili svůj názor, ať už jakýkoliv, a pomáhají tím DM k větší popularitě....krásné Vánoce:-)
  • Myslivcová si dost naivně myslí,že udělá s tím svým chováním a vystupováním díru do světa. Takových arogantních, odbarvených nanynek už tu bylo a jak některé skončily? V bordelech drogově závislé. Neříkám,že se to musí stát každému,ale tenhle šoubyznyzový svět je prolezlý špínou skrz naskrz a pokud do něj člověk nejde s čistými a nesobeckými úmysly,tak nemá šanci. Aby člověk v tomhle světě prorazil, musí se z něj stát mrcha. V podstatě mezi bulvárovými "hvězdami" nikdo čistý a spravedlivý ani být nemůže. Všichni mezi sebou soupeří,hážou na sebe špínu, podrážejí si nohy,jen aby byli první. Tihle lidi jsou neuvěřitelní sobci,schopni toho nejhoršího. Ty lepší a nezkažené hvězdy se v bulváru neobjevují,protože vědí,že je to chaos a bordel a hnus. Jestli Myslivcová míří do bulváru (jakože asi ano,protože nic neumí a bez bulváru se neproslaví),tak ji upřímně lituju,že se chce do téhle špíny namočit. Tam na nikoho nic dobrého nečeká. Docela by mě zajímalo,jak chce prorazit. Asi svými odhalenými fotkami a jestli se z ní stane něco podobného jako třeba Hanychová, tak to vážně potěš koště. Myslím si, že těchto dementních a sobeckých husiček už tu máme plný rybník a vážně by to chtělo, aby přišel někdo inteligentní a schopný,aby jim to pořádně natřel.
  • Pravda, nechápu,proč si všichni myslí, že ji pořád závidíme. Já ji nezávidím vůbec nic. Co je záviděníhodné na tom, že przní malé holky, vychovává z nich stejné lundry jako ona sama? Nebo jí snad máme závidět tu její údajnou "slávu"? No než bych se proslavila takovým laciným a nicotným způsobem jak ona, tak bych radši slavná ani být nechtěla. V její kůži bych nechtěla být ani na vteřinu a nic bych si s ní nikdy nevyměnila. Podle mě je to chudák.
  • Evelyn tys to naprosto vystihla :) mám stejný názor...myslivcová je prostě k smíchu :D
  • Včera jsem byla na poště a zíral tam na mě nějakej chlápek, co vypadal skoro jako bezdomovec. No bylo mi to dost nepříjemný. A to jsem nebyla nijak vyzývavě oblečená - zimní kabát, rifle, kozačky. Tak mě napadlo, co by se stalo, kdybych byla oblečená jako Myslivcová. Asi bych se ho zbavovala horko těžko. Ještě že nejsem taková blběna.
  • Já si myslím, že ona ani žádný prachy nemá. Všechno ji financují rodiče a ona se pak se vším vytahuje.
  • U Dominičky platí "Dobrý den,kozy ven..Ať jsem co nejvíce zajímavá!"...Bohužel tohle někdy nestačí.Prostě má peníze a myslí si,že jí patří svět.Nezávidím jí.Nic.Ani její údajnou "popularitu" ani její zevnějšek natož vnitřek.A taky jí nezávidím její peníze?Zvláštní?Ani ne!Nechci potom dopadnout jako ona...Věřte,že kdyby je neměla,byla by jen nicka,o kterou by ani nezavadili.Zatím je to jen rozmazlená nanda.Další tuctová blondýna by byla,kdyby neměla peníze.Okey,ať je její oblíbená barva růžová,ať si nosí co chce,ale ať nám to necpe!Co si myslí?Že ona a její blog hýbou světem?
  • Tak tobě se DM nelíbí? Tak proč ji tady pořád obhajuješ a říkáš, jak je strašně vyjímečná? To nechápu. A Jackie nech na pokoji, ona na rozdíl od tebe vnímá reálný svět a píše sem pravdu. Pravda se blbě poslouchá viď. Kor když jsi závislý na nahatých fotkách. Je mi tě líto Asg a Myslivcové taky.
  • Tomu, co Jackie píše, se směješ jen ty, protože to nechápeš. Obě tady píšeme skutečnou pravdu a dost lidí s námi souhlasí,takže máš pech. Jestli ty chování DM považuješ za srandu a zábavu,tak to považuješ za srandu i celej p.rnoprůmysl viď? Nejsi ty náhodou závislý na p.rnografii? Ani bych se nedivila. Pokud bych byla tak ubohá a trapná jako DM, tak bych si stoupla na ulici,falešně bych zakrákorala nějakou písničku,ještě bych se u toho tvářila jak megastar a pak bych si tady taky mohla založit profil. To je fakt, to by mohl každý. Ne každý je ale tak blbý,aby se tak stupidně ztrapňoval. Na to je potřeba mít blbost v hodně pokročilém stádiu.
  • Holky, nereagujte na Asg. Doma má pokoj vylepený obrázky DM a každý večer nad nima onanuje. Vsadím se, že ani nemá holku. Které holce by se to taky líbilo že? Asg, neber nám náš názor a nic prosím tě nevyvracej, my svůj názor nikdy nezměníme. Myslivcovou nemáme rádi ne proto,že bychom byly zamindrákované zrůdičky nebo že bychom neměly přednosti.Víš Asg, každá holka nemá náladu ze sebe dělat prostitutku,aby takoví chudáčci jako ty měli nad čím slintat. Ne všechny holky jsou na tak nízké úrovni. Upřímně lituju všechny chytré blondýny,protože kvůli takovým blbkám jako DM se jim všichni smějou. To,že nechodíme oblíkané jak d... neznamená, že jsme ošklivé. Ne každá holka to má zapotřebí. Za skutečně hezkou holkou se chlap ohlídne, i když bude nenamalovaná a v teplákách. Oblíkat se jak bordelová děva a patlat na sebe horu makeupu dokáže každá blbka. To není žádné umění. Týhle dorotky by si bez makeupu a holýho zadku nikdo nevšiml. Krása nespočívá jen ve šminkách, krása je v něčem jiném. Jestli si Asg myslíš, že jsme zakomplexované,tak se pleteš. Každá z nás by si mohla obléct krátkou sukni, boty na jehlách, podprsenku a jít ven. Proč bychom to dělaly? Aby si nás fotili úchylláci a pak nás pronásledovali? Ne, to vážně ne. Na takový holce je hned poznat, o co jí asi jde a sama se vystavuje nebezpečí. Neříkám, že by o sebe holky neměly pečovat,ale oblíkat se jako DM vážně nikdy nebudu už jenom kvůli své bezpečnosti. Mám s ní společnou jenom jednu věc. Moje neoblibenější barva je taky růžová,ale nosím jí s rozumem. Vážně nebudu chodit venku v mrazu v krátký sukni,jen aby slizký chlapi měli na co čumět. Ta její debilita vyloženě mlátí do očí. Ale co, je to její život. Jen mi je fakt líto těch nebohých holčiček,co ji tak slepě kopírujou. Nebesa s nimi.
  • Asg, prosím tě...nejsem muslimka ani řádová sestra, neříkám, že holky musí chodit v hábitu, ale ukazovat se na veřejnosti v oblečcích pro šla... mi taky nepřijde jako to pravý vořechový. Nikdy bych si na sebe neoblíkla ty cancy, co nosí Myslivcová, nepřijde mi normální, aby holka chodila v sukni, ze které ji lezou kalhotky a aby nosila výstřihy až někam k pupku. Ty to stejně nepochopíš.
  • Omg asg Dominika je pěkná?že jsem si nevšimla,prosímtě už nás tu tím nerozesmívej...Viděla jsem daleko krásnější holky než ona a neměli na sobě tunu makeupu,neoblíkaj se jako d*vky,nepotřebujou ani tu retuš a rozhodně toho dokážou víc než Myslivec.A nejsou tak tupý.Proč si myslíš že jí cpou co bravíčka?aby si každej poklepal na čelo že tak dementní člověk jako ona by se neměl ukazovat,a ona dělá pravej opak...jak takovej *etard může radit malejm holkám jak se maj líčit,oblíkat a jak jim může radit s osobníma problémama když o tom nic neví.Nad tím mi zůstává rozum stát.
  • Já jsem toho názoru že Dominika je tu od toho aby všem dostatečně ukázala jak je naivní a tupá husa. Toť vše.Mimochodem jedinej kdo se na mýma upřímný ma a pravidvýma komentama baví jseš tak maximálně ty,kdekdo se mnou souhlasí takže pomlč. *3* A jentak mezi náma já se bavím nad tvejma stupidníma vlezdoprdeláckejma komentama...Ani nevíš jak..Víš co?Radši už ani nepiš nechci umřít smíchy z tebe jak jsi ubohej. *12*
  • jackie28
    Docela sranda jak mě Asg nařknul z toho,že jsem psala pod jiným nickem...Ten trotl si myslí že jsem jediná kdo nemá rád DM nebo co..A k tomu došel tak že jsem prej dlouho nepsala pod svým nickem..OMG to by mě to muselo za a)bavit chodit sem a psát tu,proto mě tu dlouho nikdo neviděl a za b)bych na to musela mít čas což nemám...já nemám čas se zaobírat růžovým světem DM jako Asg...Je to jantar a at se nechá vyšetřit je úplně mimo...Nakonec mě ještě nařkne z toho,že mikina jsem já..To známe to už tu taky několikrát bylo *1*
  • jackie28
    A proč bych se tu měla vyjadřovat když můj názor už znáš?Jako sorry,ale já nemám čas ani náladu se sem chodit hádat s blbcem tvýho kalibru.A napsat sem že se schovávám pod jinej nick může jen pako (a jestli si myslíš že se snad schovávám pod nickem mikina?jestli jo jsi pablb)...Nezlob se na mě,ale ty pako jsi!Jak jsem řekla,nemám čas se tu s ubožákem hádat,mám na práci důležitější věci-školu a mýho přítele.Je ti to jasný proč píšu svůj vlastní názor?Opravdu?Tak mi ho prosímtebe nevymlouvej jo?Mimochodem jestli myslíš že tý pipce závidim jsi vedle jak ta jedle,tý závidět nelze.Zajdi si na psychiatrii potřeuješ to jako prase drbání.
  • mikino neblázni:-) copak ty jsi taky začala krást propisky, protože náš prezident to dělá a kdyby to dělal dál? Nebo myslíš, že policie zaznamenává zvýšené procento ukradených propisek, protože prezident by měl být vzorem národu a on dělá tohle? Ty si to v hlavě přebereš, protože už máš rozum a dětem to vysvětlí rodiče. Někteří řeknou ne, to se nedělá a jiní řeknou, dělej to taky tak a třeba jednou budeš prezidentem nebo si aspoň jednou budeš vydělávat prodejem nakradených propisek. Takže klid a zamysli se už, co to tady některé omíláte. Co ty na to? :-) A ještě poznámka...DM tady není od toho, aby někomu něco moudrého předávala a nebo byla vzorem. Ona je jen sama sebou a to je vše. Tak to vnímám já. Díky za pozornost:-)
  • mikino, jen jedna věc...co vidíš špatného zakrývat jen to nejnutnější. To mají pěkné holky chodit v hábitu. Nejsi náhodou vyznáním muslimka? Nebo nejsi řádová sestra? Pak tě ovšem chápu, že tě to pohoršuje. Ale pokud jsi normální zdravá a pěkná holka, tak co je špatně? Že ty nosíš jen plavky vcelku:-) Pokud máš nějaký defekt, tak to pak taky chápu, že pak se neudržíš, když vidíš někoho předvádět svoje přednosti. Na to je nejlepší se nestydět, vykašlat se na ostatní, ať si říkaj co chtěj a být svá. To DM přesně dělá, je svá a těm co s tím mají problém, ať si trhnou. Jejich problém:-)
  • Evelyn a to jako chceš říct, že DM aktivně oslovuje nějaké holčičky a říká jim, buďte jako já, chovejte se jako já, oblíkejte se jako já? Ona nemá sektu, aby tam odlákavala rodičům děti a předělávala jim je podle sebe. Co to tady pořád nekteré blábolíte. Nenakazily jste se něčím navzájem vy? Asi to bude stejný syndrom nedoceněných, zhrzených nebo čeho ještě. Dominika je svá, nějak se chová, projevuje a vybočuje ze stáda většiny. Jasně, že v tu chvíli je trnem v oku a především holkám.
    A to že je vidět na internetu, objeví se v TV a tak, to jako nesmí nic dělat a být šedou myší z davu jako Vy? Proč? A to že se jí někdo chytne jako vzoru? Buď to je jeho volba a v případě malých holek by to měli řešit rodiče, jestli se jim to líbí pro jejich děti jako vzor. Už se probuďte z té osobní nenávisti.
  • No vidíš a proč myslíš, že tady DM je, aby byla zábava. A díky tobě a tvým komentářům tady, je té zábavy stále dost. Nad tím, co tady plodíš se nás baví už dost:-) Hezká kytara.
  • Ale Jackie nedělej, nedělej. Takovou dobu se tu nevyjádříš pod svým nickem a jen co poukážu na tebe u jiného nicku, tak se hned ozveš:-))
    Nikdy jsem tady neřekl, že se mi DM líbí a tvůj argument, že "na ní není nic krásnýho a jen pitomec tvrdí opak"...občas si po sobě přečti, co napíšeš za ptákovinu bez logiky. Ale to nic, každý jsme nějaký. A je mi úplně jasné, proč takové věci píšeš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit