Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28
    Asi si tady taky udělám profil a budu si hrát na hvězdu,aby byla nějaká zábava...Ale to ovšem neznamená že si budu hrát na blbku jako Myslivcová(počkat ona už blbka je,já zapomněla *1* )
  • jackie28
    Asg ty jseš fakt pako,že si myslíš že se pod různýma nickama schovávám já,já ani na to nemám čas a hádat se tu s dementem,to mi za to nestojí. Jdi se vyšetřit,myslíš si že mě zajímáš nebo co?Nebo snad Myslivcová?NE!Jste mi oba úplně u zadku,jediný kdo mi není lhostejný jsou malé děti,které tohleto její chování a vystupování převezmou od ní(většinou jsou to ti,co nevědí z koho si brát vzor)a pak je někdo někde přepadne a znásilní...Jako tuhletu holku by měli vymazat z osobností a její trapný blog nahlásit...řekla bych kdoví jestli nejsi nějaká kamarádka,někdo z rodiny a nebo samotná Myslivcová schovaná za nickem Asg...A jestli jo,lituju tě *1* Koneckonců už tě lituju i tak kam jsi to dal oči(jestli jseš kluk a její obdivovatel),na ní není nic krásnýho(znám i hezčí holky než je ona) a jen pitomec tvrdí opak...jo a správně by tu neměla strašit na osobnostech,když nic nedokázala....To si už tady může udělat profil každej bloger a já nevim co...i člověk co zkouší psát povídky a nebo zpívá..
  • jackie28
    Asg ty jseš fakt pako jdi se vyšetřit,myslíš si že mě zajímáš nebo co?Nebo snad Myslivcová?NE!Jste mi oba úplně u zadku,jediný kdo mi není lhostejný jsou malé děti,které tohleto její chování a vystupování převezmou od ní(většinou jsou to ti,co nevědí z koho si brát vzor)a pak je někdo někde přepadne a znásilní...Jako tuhletu holku by měli vymazat z osobností a její trapný blog nahlásit...
  • Právě bychom se měli omluvit Hanychové,že ji srovnáváme s Hiltonkou...Našla se nejdokonalejší česká kopie Paris.I když i tak bohatá nanda toho možná více dokázala.Naprosto souhlasím s uživatelem mikina...Nepochopím,proč kazí malé holčičky,které ještě nevidí rozdíl mezi skutečnou osobností nebo jen ubohou kreaturou čehosi.Nemusí mít vzor bůhví jakou hollywoodskou hvězdu,ale někoho,kdo skutečně něco dokázal a dával dobrý příklad.Nikdo tu ani nemusí být zakomplexovaný,protože DM nemá rád.Najde se tu spoustu hezčích holek než je ona.A mikina má pravdu i v tom přepadnutí,popřípadě znásilnění...Koho si asi vyhlídne spíš?Normální holku a s normálním oblečením nebo holku,ze které už na dálku čiší,že je hloupá,a že má jen to nejnutnější?Nepochopím,kam tohle všechno spěje...Když je s prominutím každý h*vno co spadne mimo záchod celebritou,už asi není všechno naprosto v pořádku,co?A nebo jaká zpěvačka?To,že s ní nějaký slovenský rapper,kterých jsou stovky nazpívá něco jako písničku,která je naprosto mimo rytmus...Ne,fakt ne.Nebo tanečnice.COže?To asi ne,spousta holek se umí hýbat,ale i tak se neprosadily.A ona taky ne.Ledaže by to uměla u tyče a byla to známá go-go tanečnice ve známém strip klubu...A fotomodelka?Každá umí špulit a tvářit se hloupě.A to,že pózuje pro nějaký časopis jako je třeba Bravo Girl nebo tak,neznamená,že něco dokázala...
  • Je to jasný, Asg je ve skutečnosti Myslivcová v převleku. Úroveň vyjadřování pisatele Asg zhruba odpovídá úrovni Myslivcové. Nebo to je nějaká její kámoška (rovněž zmalovaná a v oblečku,který zakrývá jen to nejnutnější) nebo někdo z její rodiny a snaží se nás oblafnout. Máš to marný.
  • Teď jsem si přečetla, to co jsi odepsal Jackie (nevím,jestli to je ona pod tím nickem jsi demence), promiň,ale nad tvým názorem zůstává rozum stát, každý,kdo má mozek v pořádku, musí uznat, že DM vychovává z malých holek stejná budižkničemu jako je ona sama. Co inteligentního jim do hlavy vštěpuje?Aby se malovaly jak d.... a oblíkaly jak k..... Sorry, jsi to ty, kdo by si měl dojít k psychiatrovi a pobýt tam hodně dlouho. Řekni to i Myslivcový, aby šla s tebou a zaplaťte si tu nejdelší léčebnou kúru,potřebujete to oba jak sůl. Myslivcová radí malým holkám,jak se stát lehkou obětí pro pedofily. No nevím, jak ostatním,ale mě se zdá, že je to hodně velký problém. To s tím rčením-když někdo myslí přirozením,to ti ráda vysvětlím, když to nechápeš. Chytrý člověk pochopí,že to znamená, že na té holce vidíš jen vzhled a už nevnímáš to neviditelné okolo,tu duševní stránku víš. Když někdo řekne, že myslíš očima,je to skoro to samé. Hele, jestli se ti tahle c.... líbí,jestli máš rád zmalovaný p.rnoherečky a holky u tyče, tak měj, ale neber nám náš rozumný názor,který sdílí každý normální člověk. Každý normální člověk vidí,že DM kazí malá děcka, nic moudrého jim předat nemůže,protože ani sama neví, co to moudrost a inteligence je. Je to jenom další bezprizorní rádoby celebrita,která musí sázet na své tělo a ksicht,protože inteligencí zaujmout nemůže. Jestli si někdo v takových dorotách libuje,tak prosím, každý jednou uvidíme, jak tyhle plastický nádhery jednou skončí.
  • Ty mi vážně přijdeš jak z Marsu. Můj zdravý rozum mi napovídá, že když se holka oblíká příliš vyzívavě (což DM dělá), tak je zde bohužel větší pravděpodobnost, že na ní úchylláci poletí víc. Tak to je Asg, z toho se nevykroutíš, je to hodně opodstatněné a přestaň už tuhle káču bránit nebo si budu myslet, že trpíš syndomem tuposti Dominiky Myslivcové. Jo a přestaň myslet jenom očima,koukej i na jiný aspekty.
  • Nestačím zírat, jak se některé vyznáte, na koho skočí úchyll. Se v tom nějak vyznáte? Co řekneš chudákům holkám, ze kterých se žádné lákadla podle Dominiky nestaly a přesto se staly obětí. Už toho raději nechte, protože pokud si to nějaká přečte, tak z vás bude mít další trauma. Jestli se v té problematice tak orientuješ, napiš nějakou publikaci, čeho se vyvarovat, jak se zaručeně nestát úchyllovou obětí, jinak už nechte těch blábolů.
  • Ahoj Jackie, že ses zase ozvala:-) A jak se myslí tím přirozením? Máš s tím zřejmě nějakou zkušenost, když se o tom zmiňuješ. Ty si dělala nějaký sociologický průzkum, že víš, že Dominika někoho zkazila a máš křišťálovou kouli, že tvrdíš, že někdo skončí špatně? Ty se v tom nějak vyznáš, jen pindáš, protože nemůžeš Dominiku vystát a léčíš si nějaký komplex. Jinak by tě nechávala naprosto v klidu a vůbec by si ji neřešila. To ti řekne jakýkoliv psycholog, když si k němu zajdeš. A neboj se toho, na tom není nic špatného k němu zajít. Určitě ti pomůže. Držím ti palce. A napiš, jak si dopadla.
  • Pro pisatele pod nickem "jsi demence", máš ve všem pravdu. Takhle kravka učí malý holky, jak být hrozně sexy a ani si neuvědomuje, že se z nich stávají lákadla pro úchylláky a podobnou verbeš. Jen kdyby na ní nějakej úchyll za rohem vybafnul, to by asi čuměla. Je to prostě dorota blbá, nic víc a na superstar si jenom hraje.
  • Na vyšetření s hlavou nejlíp k psychiatrovi.Já se léčit s mozkem nepotřebuju,mě pracuje normálně narozdíl od tebe Asg.A já podle sebe fakt tebe nesoudím,narozdíl od tebe mám rozum a nemyslím očima a přirozením jako ty.To že si ho honíš nad fotkama Dominiky je nám ukradený,dělej si jak umíš,ale neber nám rozumný názor,že tahle holka rozhodně nepatří mezi hvězdy-i když je to tak,jen si na star hraje a kazí malý nevinný děcka-hlavně holky,který jestli jí takhle budou obdivovat skončej špatně.Například znásilněný od pedofilů a nebo úchylů aj...A nebo rovnou u tyče.Mimochodem to byl překlep mělo tam být napsáno malé děcko.
  • To je taky možný. Když už jsme nakousli i tu politiku... *5*
  • S tím úplně nesouhlasím. Koukni se zpět do historie. Nejvíc lidí oslovili ti, kteří se u toho uměli i náležitě prodat-gesta, intonace, atd. O to víc jsem zvědavý na tebe *3*
  • Díky za poklonu,mě nepřijde, že bych byla rozohněná. Píšu jen to,co mám na srdci. Studenou sprchu nemám ráda, kafe nepiju, boxovací pytel nemám, takže zbývá asi to poslední. *1* *1*
  • Ano, ale lacinými holkami lidi většinou opovrhujou a Myslivcová je toho příkladem. Stačí se podívat na její oblíbenost na profilové stránce.
  • Sorry, ale to by bylo pod mojí úroveň. *3* Chytrej člověk dokáže oslovit lidi, aniž by se před nima předváděl.
  • To ano, ale učitelé s nima budou těžko mluvit o DM, i když třeba se možná nějaký takový najde.
  • Abych nezapomněl dodat, ještě obdivuju tebe. Jak se dokážeš rozohnit a rozepsat. Zajímalo by mě, čím se pak uklidňuješ. Studená sprcha, teplé kafe, boxovací pytel nebo to odnese chudák přítel *1*
  • to mikina: Nezačíná ti taky připadat, že si čím dál víc rozumíme? :-) Nakonec ještě uzavřeme partnerskou koaliční smlouvu a nastane nerovnováha bez opozice *1*
  • No, aspoň ta Avrilka nás spojuje. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit