Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No právě, a o tom to je:-) Diskutovat pak můžeme jen o slově "lacině".
  • Určitě by si zvýšila prodejnost. *1*
  • Tak to se opravdu těším. A klidně čpulit můžeš, získáš větší sledovanost a pak můžeš své myšlenky předávat o to více lidem, které bys jinak ani neoslovila:-) Tak se to dnes taky dělá.
  • Tak s tím nesouhlasím. Proč by člověk, který se zajímá o problémy druhých, měl tak rychle stárnout? Záleží na člověku, někdo má tu kapacitu všechny ty problémy vstřebat, někdo ne. A mě tenhle svět zajímá a chtěla bych ty světové problémy vyřešit. Zní to odvážně viď? Spíš si myslím, že stará a vrásčitá bude Myslivcová z té tuny makeupu. A na to nemusíme čekat 15 let, ta bude vypadat staře už v 25 letech.
  • Stačilo by, aby se dětem více věnovali a bavili se s nima. Projevili o ně a jejich myšlenky (problémy) zájem. Pak by to bylo v pohodě a internet a média, ať si plodí, co chtějí. A na pováženou jsou dnes i učitelé. Jejich náročnou roli jim na jednu stranu nezávidím, ale mnohdy jsou příčinou problémů dětí právě oni. Tráví s nima dost času a dokážou jim ovlivnit celý budoucí život, jak pozitivně, tak bohužel často negativně.
  • Zajímavé bude srovnání tebe a Dominiky za 10-15 let. Jestli ona bude v pohodě a ty s šedivými vlasy a tiky v obličeji, z toho čím nás svět kolem krmí a ty to konzumuješ. Je to jeden problém dnešní doby za druhým. Z toho aby se jeden přecpal a prasknul. Držím palce, ať se z toho nezblázníš:-)
  • Ať hledám, jak hledám, ten tam nevidím. Kolik ho chceš? Navrhnu jí, aby ho tam přidala:-)
  • Avril, ta je fajn. Taky ji můžu. Že bysme měli přece jen něco společného, miki? *4*
  • To jsem vážně neměla.
  • Tak ona každá holka, která se lacině předvádí, rozdmýchává vášně a umí upoutat pozornost.
  • Věřím, že se k tomu dostanu. A čpulit zadek u toho nebudu muset.
  • Ano, ona funguje jako odstrašující případ. Aspoň pro něco je užitečná.
  • A víš, že já se na zprávy koukám,docela mě zajímá i politika, zajímají mě problémy dnešní doby a přemýšlím nad jejich řešením, já před reálným světem neutíkám kamsi do růžova. Nepřijde mi, že by nějaká Myslivcová činila tenhle svět lepší. Ty problémy tady jsou a budou, i kdyby Myslivcová dělala 20 striptýzů denně.
  • Rozumím,bohužel v dnešní době je internet všude a rodiče to nemají ani šanci uhlídat....
  • Náhodou toaletní papír s jejím obrázkem by tam nebyl? Mrkni se prosím tě. *1*
  • Asg,ty mi asi nerozumíš,nebo děláš, že nerozumíš. Dominice se lidi nesmějou proto, že by byla vtipná a uměla udělat smysluplnou legraci jako ostatní baviči, oni se jí vysmívají, protože ze sebe dělá trapnou. Je rozdíl se někomu smát, protože je vtipný nebo se někomu jen pochlebovat. To, co ty se tady dost zoufale snažíš překroutit na něco mimořádně zábavného a atraktivního, je ve skutečnosti jen ubohost, trapnost a zoufalost téhle holky. Chápeš? To bohužel není o srandě,je to dost smutný.Co se týče mých oblíbenců, Iveta Bartošová mezi ně moc nepatřila,ale přesto nazpívala pár hezkých písniček a má hezký hlas a občas si ji poslechnu. Alespoň něco v životě dokázala. Ani drogoví zpěváci mě nezajímali. Já mám třeba ráda Avril. Jako jedna z mála slavných to má v hlavě v pořádku, žádné skandály, dělá perfektní hudbu,je talentovaná, zajímavá, přirozeně vtipná a inteligentní, její písničky mají duši a vždycky ke mně zvláštně promlouvaly. Jenom abys věděl, koho já obdivuju.
  • Pokud chcete autogramové foto Dominiky, tak teď stačí nakoupit v jejím novém e-shopu obchod.dominikamyslivcova.cz a dostanete ji k nákupu zdarma. Pak už jen stačí na fotku nakreslit terč, koupit šipky a můžete klidně házet nebo si ji vystavit na poličku ke Kenovi. Volím druhou variantu *1*
  • Třeba jo...a? Pobavila tě ne? Tak to je fajn, stará se ti o zábavu, rozptýlení a odvádí tě od tvých každodenních starostí aspoň na chvíli. Nebo raději koukáš na politiku, morbidní zprávy a mraky negativních článků ve všech médiích? Na té holce něco je *4* Ještě, že ji máme *1*
  • Dominika se jenom projevuje. Lidská přirozenost se tomu říká, nebo třeba taky svoboda projevu. Ty se tady taky projevuješ a leckoho to může nadzvednout ze židle. Má se zrušit internet, nebo nastoupit cenzura nebo se má Dominika uzavřít do sebe a raději se nijak neprojevovat, protože by z toho třeba mohl mít někdo trauma? Co to je za smýšlení. Snad je to o tom, aby rodiče plnili svoji roli a pokud se jim to nelíbí, tak s dítětem promluvím, vysvětlím a pak už to nechám na něm nebo můžu zakazovat, trestat...Trochu se zamysli. Řekl bych, že dítě už nejsi a inteligence ti nechybí, tak to chce jen trochu nadhled a střízlivý pohled *3*
  • Tak se zviditelni, projev se, začni ukazovat cestu dětem ty. Ale ne na špatném příkladu Dominiky, ale na svém dobrém, jaká jsi ty. Jdi příkladem, oslov je! Kritika je to nejsnadnější,podívej na lidi, co se kritikou živí (třeba filmoví kritici), většina z nich nikdy nic sama nevytvořila, ale jsou uznávaní kritici děl a lidi je poslouchají, čtou a souhlasí...směšné. Začni dělat něco konstruktivního, budu tvůj první fanoušek a podporovatel a rád se kouknu i na tvůj vyšpulený zadeček a fotky, které nemusí být nahaté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit