Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: =P=P

Uz jenom podle toho jak jsi napsla slovo sympaticka:D:D tedy podle tveho simpaticka *15* jde videt,ze jsi asi jedna z jejich mladych(13-ti) letych fanynek..
  • ...

Nema perfektni postavu...meri asi 150 cm..ale oblicejik ma pekny..mela sem tu "cest se s ni potkat":D a je malicka,postavu ma jeste jako dite a tenkrat nemela vubec hezky zuby..a koukala se na vsechny jako by byli mene nez ona..OSTRAVSKA CELEBRITA *15*
  • :-)

jo hezka holka ale moc mlada *15* *8*
  • ....

hm mě přijde že je uplně obyčejná
  • Re: OSOBNOSTI.CZ

Já ji naznám ale ona je nějaká osobnost že tu má profil? Normální blondýna s make-upem co fotí..takových je.. *9*
  • Re: F***K

:-D Souhlas :-D Ono když má někdo maminku fotografku, hned je ten život lehčí. Jo, možná že každá holka může mít takové fotky, ale u profesionálního fotografa dá za book i dvojku, když to tady slečna to má gratis :-D Chci vidět její ego ve 20 :-D Nechápu a asi nikdy nepochopím na co si tady tahle "princezna" hraje :-D
  • Re: F***K

Souhlasím s tebou, přesně moje slova !! Ta na tuhle stránku vážně nepatří a nejvíc mě dostalo to, když sem zjistila, že už má i vlastní ,,autogramiadu,, *1* Kde byly samý 11ti až 13tiletý holčičky .. *1*
    Ale kdoví ... třeba nám tahle holka ještě jednou ukáže ... *7* *1* *1* *1* *5*
  • Re: Re: eh

hm ja si myslím že to založila ona sama ma tu tolik fotek co nikde na internetu nenajdete a i hodně fotek z soukromého života proto si myslím že to dělá ona sama
  • Re: nechte toho

hm když si myslíš že podle icq můžeš člověka poznat že je uplně super aby jsi ho tady hájila tak prosííím ale je to dost dětinské.Dominika z takových malých zmanipulovatelných holek těží a ty jsi jen jedna z davu kterou si ani nepamatuje
  • Re: =)

ona není hubená jen zatahuje pořád břicho..kámoška ji zná *13*
  • F***K

Nějak sem tak pročetla všechny zprávy co tu píšete a newim no někdo je tak vlezlý a přiblblý a píše jí jak je hezká a jaké má krásné fotky *9* *9* atd, něříkám , že neni hezká,ale podle mě je to uplně obyčejná blondýna , která má upravený fotky a má make up (kdo s makem nevypadá hezky? *7* -- i ti nejošklivější když si daj make up a upraví fotku vypadaj k nepoznání *15* *15*
    Já ji nechci soudit že je namyšlená nebo ne *3* --neznám ji a ani nechci nepíšu ju na líbko, na icq a nelezují do p***** *15* a rozhodně nečekám až mi odepíše ahoj ,jako to dělaj ostatní *5*
    Někdo ji nenávidí,závidí jí *3*
    a někomu je to uplně fuk *1* *1* jako mě,ale nechápu jak se muže srovnávat s myley cyrus,lady gagou či jaksonem *4* *4* *4* *4*
    Tahle stránka je učena OSOBNOSTEM *15* *15* *15* a sorry to ona fakt NENI
    A ten kdo ji založil ten profil je pekněj-- no víte co *8* *8*
    *13*
    Zdar *3* *3*
  • bubacisko

Domissska:-)

Ahojky domi.. *14* *4* mas moc pekne fotky na libku aj..tady.. *14* *4*
  • Dominika

Ahoj Dominiko!Jseš moc prima mám rád Tvé fotky,mělas kuráž a to Ti ty pi-tomci tady závidí,nenech se otrávit a bravo od Tvého fanouška *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: pro Ní

Kdyžtak je to Avril Lavigne! *4*
  • =)

Nesnažím se tvrdit, že Dominika není hezká ... ona hezká je, ale taky je naprosto tuctová a takových holek jako je ona potkáte každý den pět. Tohle a modelka? Modelky sice mají perfektní postavu a obličej, stejně jako ona, ale tak tuctový ... a proč je na každý fotce s někým jiným? Myslí si, že pravá celebrita zná celej svět, nebo jak? *7*
  • Re: nechte toho

Jo hodna je! je hodna, mila , hezka, dobre radi, je zabavna. .. je takova! to nikdo nerika! ale kdyz si vezmes.. ona nic neudelala! to my vsichni jsme ji spopularnili! co tedy dokazala ona?.. :)
  • Re: eh

Heh! kdyz muze ona! proc nemuzu i ja?! *15* *1* *7* bylo by to stejny!
  • Re: eh

nic nezakladala to ji tu nekdo sam zalozil tak kdyz nevis tak mlc *5*
  • Re: co to ma znamenat?

.. mas pravdu! ale ona ma jen maminku s atelierem, diky ktere poznala mozna vic lidi.. tomu se rika boj za popularitu? Myslim ze ne.. jakozto vy(teenagri) ji znate pod nazvem: "barbie"
    , mylim ze ji i trosku je! .. kdo by si vzal do mesta tak kratkou sukni s vykukem zadnice a ani se nemusi ohnout?
    Ja asi ne! Male holky ji chtej jen poznat jaka je, ponevac ma vse.. o co si "dupne", vetsi pubertacky ji chteji poznat kvuli "normalni" zavisti.. temer dospeli i dospeli ji chteji poznat kvuli anti clankum na ni.. ktere tvori ti, co ji poznali svou zavisti a pesimismu..
    sami si ale neuvedumujete ,ze timto jeji popularita stoupa!
    Ani bych se nedivila kdyby za michealem byla! Diky vam, samozdrejme! *4*
  • miley1cyrus

Re: Re: pro Ní

megi,nech toho nauc se psat jmena osobnosti jako je to avril lavinge chapes a vubec domca neni spatna tak toho nech jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit