Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eh

Až něco dokáže nebo bude v televizi, a lidé ji budou znát i ber interentu, tak potom ať se tu klidně přidá. Ale pokud je obyčejná začínající modelka, nemá co tady dělat. Tohle není seznamka.
  • Re: Re: Re: Re: Re: TAKOVÝ MLADÝ TELE

Ty jsi takový mladý zebel,žejo :D Podle mě by se na interentu měl hlídat pravopis dvojnásobně,protože to čte dost lidí..
  • Re: ...........

Souhlasím s tebou. Chce se prosadit. To chce v jejím věku velká většina holek. Přeju jí tuhle "popularitu". Ale musíš uznat,že je torchu rozdíl,když se řekne Kurt Cobain a Dominika Myslivcová..
  • Re: Náhodou je to borka!!

Hodně lidí by si zasloužilo být na osobnostech. A myslím,že hodně jich má něco víc než profesionální fotky..
  • Re: Cheche

Rakovina je ze všeho..
  • Re: jflk

A co by jí měli závidět...?
  • Re: domča tu má co dělat!!!!

vy jí všichni lezete někam.. *3*
  • Re: co to ma znamenat?

ja ustoupim až nebude na osobnosi.cz blogu at si uděla klidně 100 ale tady ji nechci
  • Re: Osobnosti

sdílím tvůj názor...ale co by jsi čekala od malých holčiček:-Dty napíšou dominice na icq ahoj ona jim odepíše ahoj a mají z toho vánoce a píšou všude že si sni psaly a že je uplně super nejlepší:-D
  • Re: ....

ježiš i kdyby tak jak by si tu asi mohla mily cyrus udělat profil když je to česká stránka bože lidi mysleteeee *15* *15* *8*
  • Re: Re: Re: ____

janě ona je fotomodeka jak ja jsem papež:-D
  • Re: ikjoovf

jak můžeš srovnávat evu farnou a dominiku?evu zná každý koho se zeptáš,vystupuje v televizi,koncertuje,natáčí desky a co tahle blondýna?zná ji pár lidí respektive 12-14 ti leté holčičky,zkus se zeptat okolí kdo ji zná?nic nedokázala jen se nechává fotit od mamky,ja nejsem žádná anti ale dožírají mě lidi kteří by se jí nejraději nasoukali do prdele a chtěli by být jako ona *16*
  • OSOBNOSTI.CZ

NO TAK ALESPON VIDÍM UROVĚN TĚHLE STRÁNEK,KDYŽ SE TADYE MŮŽE ZAREGISTROVAT KAŽDÝ...TO NIKDO NEKONTROLUJE ŽÁDNÝ ADMINISTRÁTOR??? *7* *7* *7*
  • Re: pro Ní

Přesněě jako nevíím co tady ubec děla tadymaji být jenom slavne osobnosti jako je Avril Laogne apd.a ne nějaka obyč.noo barbinka s prominutím a myslí si o sobě nevim co.Má dost *16*
  • Re: Re: Re: Re: nelíbí se mi

to by měla právě jen 1 re
  • 8.ball.8

Re: pro Ní

+1 *5*
  • pro Ní

Divím se ti Dominiko že sem neustale strkáš fotky svých nových kluků,potom se nědiv že na lidi působíš jako levná holka (nechci používat sprosté slova...)a taky se divím tvojí mamce že tě vždycky s něma nafotí ja už bych se na tebe vysra.. *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re: nelíbí se mi

*1* *1* *1* *1*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: nelíbí se mi

Holka, Ty máš solidně dost, v čem jedeš? *4*
  • ....

no upřímě nevím co je na ni tak zajímaveho je mi 17 let a jsem kluk a libi se mi holky co se oblikaji do stylu dominiky ale nevidim na ni nic zajimaveho nevim proč by mela byt na osobnostech.cz a nechapu na co si hraje napriklad s tim videem merry christmas.....je to obycejna holka a uprime znam hezci holky co by se takhle mohly fotit muj nazor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit