-
....
no upřímě nevím co je na ni tak zajímaveho je mi 17 let a jsem kluk a libi se mi holky co se oblikaji do stylu dominiky ale nevidim na ni nic zajimaveho nevim proč by mela byt na osobnostech.cz a nechapu na co si hraje napriklad s tim videem merry christmas.....je to obycejna holka a uprime znam hezci holky co by se takhle mohly fotit muj nazor. -
Re: Re: Re: nelíbí se mi
Tak tohle už je fakt moc *1* *1* *1* Víš ona to tak udělala,ale ty jsi napsal první reakci na ten první příspěvek,takže je přece logické,že nebude zobrazený před tebou!Podívej se pod jméno,že tam má 2 Re!!Kdyby odpovídala na ten tvůj,měla by jedno! *1* *1* Už fakt smích tobě.A to vypadáš na docela rozumného člověka *1* *1* *1* -
Re: Re: nelíbí se mi
Jako by neuměla kliknout na tlačítko Odpovědět na příspěvek, ale to se někdy těm slabším stává. *5* -
Re: nelíbí se mi
Má pravdu víš! *1* *1* SOrry,ale ted si pomatený fakt ty!Protože ono reagovala na ten první příspěvek a ne na tvého smajla,ale jinak fajn *1* *1* *1* *1* -
Re: je to tak
máma jí fotí! -
Re: :)
když neskoumáš kdo ti předvádí třeba hadry v nějakáje letákách nebo kdo děoá přehlídky po luxusních hotelech tak jí ani znát nemůžeš -
Re: :)
fotomodelku -
Re: ??
je z Ostravy -
Re: no táák
a hlavně je to úplně jedno,kdo sem dal její profil protože tady není jediná takovýhle mladičká fotomodelka co má zde profil..jenom na ty nikdo nekouká... -
Re: Re: ____
je to fotomodelka tak proč nebejt na osobnostech...ty kdyby si tady byla fotomodelka tak ten profil tady máš třeba taky...je to její život a když na to má tak klidně... -
Re: ??
je to podle náštěvnosti profilu,ne podle fanoušků -
Re: Re: nelíbí se mi
Nejinteligentnější názor co sem tady četla souhlasím! -
Re: nelíbí se mi
*5* -
nelíbí se mi
KDO POMLOUVÁ ZÁVIDÍ?TO SNAD NEMŮŽE BÝT NÁZOR DOSPĚLÉHO ČLOVĚKA.JÁ MÁM 8 LETOU DCERU A VÍM ŽE JÍ HOLKY NEMAJÍ CO ZÁVIDĚT,JÁ BYCH NIKDY NEDOVOLILA SVÉ DCEŘI ABY VE ČTRNÁCTI NEBO PATNÁCTI LETECH VYPADALA TAKTO,ABY NOSILA USTŘIHNUTOU SUKNI POD ZADKEM A FOTILA SE S ROZEPNUTOU KOŠILÍ VŽYD JE TO NEVHODNÉ.SAMOZDŘEJMĚ TI CO JI OBDIVUJÍ (OSOBNĚ NECHÁPU ZA CO)JI BUDOU STÁLE HÁJIT A OSTATNÍ BUDOU STÁLE NADÁVAT.VYKAŠLETE SE UŽ NA TO NEMÁ TO SMYSL *4* -
Re: anti fan
jssem tak takéé:) -
Re: muj názor
lol tak ted jsi to vyřešila *5* *1* *1* *1* Více jsem se už nemohla pobavit..fakt že ne:D:D:D:D -
muj názor
četla jsem celou diskuzi a mužu říct že některy příspěvky od slečen sou dost ubohy.a kdyby to těm slečnám bylo jedno jak tady píší ty nesmysly tak v duchu si řeknou svoje a nepíší tady urážky apod.tím jenom dokazují že se hádaj protože závidí.a o její mamince každej má rodiče svoje a at má každej co chce rodiče si nevybíráme.někdo má prostě v životě štěstí.tato mladá slečna je hezká a maminka se oni určitě stará a přeje ji jen to nej a chce aby něco v životě dokázala a když fotí tak asi ví co a kdo nato má či ne.a tato stránka žije díky lidem co tady zakládají profily osobností a podle toho kolik kdo má fanoušku apod.ty hvězdy stím nemaj nic společnyho a když je někdo oblibeny tak at je.přeju ti moc štěstíčka v životě a at něco dokážeš seš hezká mladá slečna budu ti držet palečky.a nad takovyma diskuzema mávní rukou protože takovejch kecu bude ještě milion co za celej život uslyšíš a já vždy říkám kdo pomlouvá tak jenom závidí *15* -
Re: =o))
Musím s tebou nesouhlasit!Když někdo nemá někoho rád,neznamená to,že mu závidí!Dominika je prostě někomu sympatická a někomu ne!Když se prosadí,tak možná vámi sami závistivými malýmy holčinami,které chcou být jako ona,což nechápu,protože takové holky jako ona potkávám běžně denně po ulici-peroxidované,namyšlené barbíny,které si myslí,že jsou královny a všichni je musí obdivovat..a jak ne...naráz všichní závidí *1* *1* *1* -
=o))
Jooo Domi pořádně všem ukaž, že blondýny nejsou tak hloupé.Ty si totiž živím důkazem;D=o))...A si nádherná holčina =o)) a prostě všichni kdo tě nemají rádi tak jenom závidí;) Tak si s tím nelam hlavu;) *13* Držím ti palce do budoucna=o)), věříím že ty se prosadíš *3* -
anti fan
Na Facebooku,když do vyhledávání napíšete Dominika Myslivcová,dole je stante se fanouškem anti Domině!!!Tak rychle všichni anty se přidejte at je tam co nejcíve! *3* *5*