-
Re: Re: Osobnosti
Tak jí to neberte asi mela komplexy tak se musi léčit *1* *1* *1* -
Re: ...závist
Závist?To snad ne a co proboha?Tak jo obličej ma pěknej ale kdo ne?Když tě nalíčí a učeše profík.Postava?polovina holek je štíhlá.......... *1* *15* -
Re: ikjoovf
má parádní tu stránku -www.dominikamyslivcova.cz *3* -
Re: ikjoovf
OMG, LOL, ROFLÍÍÍÍÍČEK *4* -
ikjoovf
To,proc tu je,nam dotoho nic neni!Ale prekvapuje me,ze se stala slavnou diky blogu *1* Já ji neznám,ale podle toho jak píše,mi přide jako pohodová holka.Proč jí pořád nadáváte?Ona nemůže zato že má štěstí a mámu fotografku!Nejsem sice její obdivovatelka,ale taky nejsem ta jedna z těch,kteří soudí podle vzhledu!JSTE UBOZÍ,TI KTEŘÍ JÍ NADÁVÁTE!A proč se obevila na osobnostech?No protože je asi známá ne?A prý ženic neudělala?Vždyt jí je teprve patnáct!Já zas nevím co Ewa Farna tak ''suprovýho'' ale nenadávám ji! -
Re: omg
ona je prostě mimo že *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: ____
Já jsem taky na osobnostech a nikdy jsi mě neviděla. *5* -
Re: ____
Ahojte, muzu se jen zeptat kdo to je???...o té slecne jsem nikdy neslysela a ani jsem ji neviděla...a to se o bulvár docela zajímám!...tak mi nejde do hlavy proč je na osobnosti.cz *7* *7* *7* -
____
vzdyt ji pomlouva i nejlepsi kamaradka rika o ni ze neni pekna ale ze ma jen hezke fotky...kdyby to byla opravdova kamaradka tak to o ni nerika -
Re: Osobnosti
Souhlasím,, tahle holka není nic,,a vedle osobností jako Michael Jakson, se ona může jít zahrabat,, ničeho nedosáhla,,Kromě toho že jí obdivují nějaké zakomplexované mladé holky,,tkeré si ymslí jaká není tahle domisssek borka,, -
...závist
podle mě jí jen závidíte
uznávám že to vánoční video je přehnaný
ale jinak se mi zdá v poho -
....
neviem ktorý ale prečítala som si tu niaky príspevok súhlasím čo napísala nemusela si dať tu profil ona ved myslíš že miley cyrus sem prišla a dala sem profil? *4* -
Súhlasím
Barča : jjj presne *8* -
Osobnosti
Nebudu se tu snižovat k nějakejm narážkám, pomluvám atd.., Za 1. bylo by toho moc , za 2.- to za to nestojí.. :).. Milé dámy "Obdivovatelky", asi jste se zbláznily.. KOukala jsem se na blog této "FOTOMODELKY" a nestačila jsem zírat.. xD.. Příspěvky typu : Dominiko, moc tě obdivuji, jsi můj vzor, chci tvůj podpis", absolutně nechápu.. xD.. Další, co je mi záhodou, jako dalším, co tu vůbec tahle slečna dělá.. Vedle takových osobností jako je např. Michael Jackson, A.Jolie,J.Aniston, Wentworth Miller a já nevim kdo ještě..?.. To je nehorázný..!!.. Její blog je jeden velkej růžovej hnus.. Asi moc rozumu nepobrala, když je schopná tam dát takové videa, jaké tam jsou..př. "VÁNOČNÍ" video, pro navození "VÁNOČNÍ" atmosféry..(Kdo viděl, ví o čem mluvím).. Kroucení se před zrcadlem, televizí, v lacinym růžovym oblečku.. Napsat o sobě: Jsem blondýna, mám ráda růžovou, vypadám povrchně.......??????... nO.. xDxD.. Co je moc, to je moc..
Vyhodit..!!.. xDxD.. Smazat.. xDxD.. -
co to ma znamenat?
Urcite Vas vsechny uz poucovali o pomluvach! Tedy se nebudu namat! Nevite ani jaka je, temer vsichni ji berete za nejakou kralovnu barbien! Cely zivot ma pred sebou, proc ji ho kazite? Ano! mozna ma umele nehty a mamcu fotogravku a je hezka ale preci z ni nemusite hned delat terc! Myslite si, ze po tolika rocich vnima vase blabolky? Myslite si ze ustoupi? Mozna by jste meli prave ustoupit vy! -
Re: ???????
Prosim Tě... závist?... každý má něco.Ona hezkou tvářičku a ne každá hezká holka musí být blbá a špatná ona za to nemůže mamča fotografka? no a ... řekni tej svej at te taky nafotí. Podle mě jí akorát všichni záviděj měla holt jen trochu štestí... smiřte se s tím bůh ji má asi rád:) ji přidal nekomu ubral no a? Taková slečna to musí mít v životě dost těžký a vy se děte zahrabat ... z toho začináme magořit závistí:-D Je me 18 a ještě sem nic nedokázala.. taky bych chtěla fotit měla sem možnost propásla sem ji..ona ne tak ji to přejte a serte na antiblogy aspon pak všichni viděj jaky ste krávy... A torchu ji to přejte stejne s tim nic neudeláte.. papa slečny ... vsadims e že každá by chtěla být na jejím místě... -
Re: ???????
NAPROSTO SOUHLASIM! *1* -
..+dodatek
jo a ani bych se nedivila kdyby se za takovejch 5 let objevila na stránkách playboye...když ho tak zbožn´uje..!xD -
???????
Nechápu,co tady vůbec dělá??!!fajn,neznám jí,ale tohle??ten blog si sice neudělala sama,ale i tak..!hovno dokázala!...ale tak co se dá čekat??je to blondýna..!a jako sry,ale,že máš mámu fotografku s prachama nic neznamená..!!!a podle mě je to kvůli některejm lidem,který jí lezou doprdele apod..!a tu celou její krásu dělá jen maake-up a hezký hadry..!taky můžu rodičom říct at´mi daj 50 tisíc pojedu do práglu a novej účes,nechty,solárko,make-up..a budu jako nová..!ale vy tady furt píšete,jak je hodná apod..jenomže ona je oblíbená právě kvůli svý údajný ´´kráse´´!!tady je povaha na posledním místě! -
Re: ehm
Přesně ode dneška tu nechodím i když se tu vždycky pobavím nad komentářema
=D