-
Tak teď jsem na streamu dokoukala video: Fenomén - šokující proměny, které je o lidech, co trpí komplexem méněcennosti a tak se nechávají všelijak vylepšit a dost silně mi to připomíná Myslivcovou. Rozhodně souhlasím s názorem, že lidi (chlapi i ženský), co na sebe patlají kvanta makeupu a jsou závislí na plast. operacích se nedokážou vyrovnat sami se sebou a přesně tak mi přijde i Myslivcová, kdyby si aspoň trochu věřila a byla se sebou spokojená, tak ze sebe nebude dělat to, co ze sebe pořád dělá. Sebevědomí má na nule a ještě to šíří dál mezi mladé lidi. Kam ten svět spěje?
-
-
Lidi co se chovají přirozeně mají nejlepší svědomí a takových lidí si já vážím ono jich zase moc není
-
-
Svatá pravda.
-
-
-
:D co je mOc tO je příliž:D
reskator: tO je někajý vtip?
cO tady ta slečna dělá na OSOBNOSTECH CZ.??
JE SICE PRAVDA ŽE TATO DÍVČINA JE PĚKNA ALE POKUD CHCE VYSTATOVAT SVÉ PROFESIONÁLNĚ NAFOCENÉ FOTKY , AŤ TO DĚLA NA LIDE.CZ , NEBO NA FACEBOOKU, LIBIMSETI. ALE NE NA STRANCE KDE PATŘÍ PŘEDNÍ SVETOVE CELEBRITY. KAŽDY ČLOVĚK JE SICE OSOBNOSTÍ ALE TATO STRANKA JE URČENA PRO CELEBRITY-HERCE,ZPEVAKY, OPRAVDOVÉ MODELKY CO V ŽIVOTE ALE HLAVNE VE SVETE NĚCO DOKAZALY !!!! TY MOŽNA UŽ PATŘÍŠ MEZI MODELKY ALE ZAČÍNAJÍCÍ! TAK PŘEHODNOŤ SVE NADMĚRNÉ SEBEVEDOMÍ A VRAŤ SE ZPÁTKY NA ZEM!! *4* *16* -
Bože můj Dominika je prostě úžasná, já jí tak moc "LAVUJU", je to pro mě bohyně, mucíky muc. Jak nás učí malovat se jako d.ě.v.k.y., chovat se a oblékat tak, abychom přilákaly ty největší ú.ch.y.l.y na netu a v ulicích. Ve středu jsem jí viděla v televizi a jak mluvila a chovala se, to bylo bože tak moc *11* *11* *11*
Kvítečku Pamelo prober se, jsi padlá na hlavu a až by se ti nedej bože něco stalo, že tě někdo přepadne proto jak vypadáš, i když nerada, budu si říkat "dobře ti tak, tady to vidíš" *16* -
-
Pamela je ta co bude celej život vyžadovat aby ji obklopovali hezcí kluci, ale toho se asi nedočká
-
-
A ty budeš celej život živořit a fetovat benzín! Když tak miluješ ten motor ne?
-
-
Pamelo ty jses nehorazna pi*a uz at ti nekdo rozseka drzku na sra*ky at zavres hubu a das normalnim lidem pokoj.nech se vysetrit s hlavou, muj stryc dela psychiatra,cetl tvoje komenty a musel si klepat na celo.mas se pry nechat vysetrit nebo se nechat zavrit do blazince.
-
-
-
-
Pro pisatele pod nickem "jsi demence", máš ve všem pravdu. Takhle kravka učí malý holky, jak být hrozně sexy a ani si neuvědomuje, že se z nich stávají lákadla pro úchylláky a podobnou verbeš. Jen kdyby na ní nějakej úchyll za rohem vybafnul, to by asi čuměla. Je to prostě dorota blbá, nic víc a na superstar si jenom hraje.
-
-
Nestačím zírat, jak se některé vyznáte, na koho skočí úchyll. Se v tom nějak vyznáte? Co řekneš chudákům holkám, ze kterých se žádné lákadla podle Dominiky nestaly a přesto se staly obětí. Už toho raději nechte, protože pokud si to nějaká přečte, tak z vás bude mít další trauma. Jestli se v té problematice tak orientuješ, napiš nějakou publikaci, čeho se vyvarovat, jak se zaručeně nestát úchyllovou obětí, jinak už nechte těch blábolů.
-
-
Ty mi vážně přijdeš jak z Marsu. Můj zdravý rozum mi napovídá, že když se holka oblíká příliš vyzívavě (což DM dělá), tak je zde bohužel větší pravděpodobnost, že na ní úchylláci poletí víc. Tak to je Asg, z toho se nevykroutíš, je to hodně opodstatněné a přestaň už tuhle káču bránit nebo si budu myslet, že trpíš syndomem tuposti Dominiky Myslivcové. Jo a přestaň myslet jenom očima,koukej i na jiný aspekty.
-
-
-
Jsem zvědavá, jak moc na tuhle cenu bude Myslivcová hrdá!!:-DD A s jakou důležitostí si jí půjde vyzvednout, jestli vůbec půjde. *1* *1* Myslivcová si zřejmě myslí, že negativní reklama je taky reklama. V tom případě je mi jí líto. *1* *1* *1* *1*
-
-
Já ti to řeknu...moc hrdá, přála si ji vyhrát a povedlo se:-) Je moc hezké od tebe, že je ti jí líto, snad sis neproplakala tvůj oblíbený polštářek:-)
-
-
Pro uživatelku "nevím":Promiň, ale Ash má pravdu. Myslivcová zatím nic inteligentního nepředvedla. Holka, která se dobrovolně rozhodne před celým národem chovat jak laciná děva MUSÍ dopředu počítat s tím, že si lidi budou prostě myslet, že taková je. Nikdo nebude zkoumat, jestli to je pravda nebo lež. To mě přijde docela logické a oprávněné, takže nechápu, čemu se pořád divíte. A taky nechápu tu její obchodní strategii, ona si dost zoufale myslí, že na provokacích a negativních ohlasech vybuduje oslnivou kariéru.:-))) Jestli jí to baví ze sebe dělat méněcenného kašpara, tak ať to dělá, je to její život, ale ať netahá s sebou ke dnu i ostatní holky!!
-
-
wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dlouho ti to trvalo než si to všechno napsl/a.... *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
http://www.extra.cz/ruzove-peklo-prichazi-blogerka-dominika-myslivcova-si-bohuzel-mysli-ze-je-barbie-a-ze-umi-zpivat *1* *1* Pravda *1* *1*
-
-
Pravdivý článek. A nejpravdivější je ten konec, jak už jsem to tady psala, v jejích klipech hrají hlavně děti, protože jsou malé a nevědí, co je dobré a co ne a ona je může lehce zblbnout a nabulíkovat jim, co chce a oni jí to budou věřit. To je na tom to nejhorší.
Všichni fandové si vzpomenou na naše slova, že jsme měli pravdu.
-
-
V životě jsem se několikrát přesvědčila, že ponižovat druhé lidi a mít narážky, že nic nedokázali, se vůbec nevyplácí. Člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat jejich pomoc. Takže slečně Myslivcové dobře radím, aby se krotila. Být arogantní a namyšlený je jako podřezávat si pod sebou větev. V podstatě je mi takových lidí dost líto.
-
-
Když jí chce někdo poradit nebo v dobrém napomenout, hned to obrací v závist. Komu není rady, tomu není pomoci.
-
-
..
tak gratuluji nadhero ze jsi se posunula v zebricku, jenom jeste kdyby jsi vedela za co ze *7* -
-
Re: ..
jo žejo? *1*
-
-
Celebrita
Ona je tak známá, že já o ní slyšim poprvé. Lidi prosím poučte mě kdy a čím se proslavila ? Možná jsem posledních pár let zaspala, ale fakt jsem o ní v životě neslyšela ...