-
dominika s liborem v praze!!!!
Ve středu jsem viděla Dominiku v Praze a byla s Liborem!!!nakupovali v oc anděl a dost se k sobě měli!!!! -
Slečna Myslivcová byla několikrát upozorňována na to,aby neprezentovala přípravky,které mají špatný dopad na vnitřnosti v lidském těle. A aby neprezentovala a nenadhazovala tyto přípravky malým dětem,které jí obdivují a snaží se být jako ona. Nedala si říct,tudíž je na ní podaná žaloba za úmyslné ublížení na zdraví a za to,že malým holkám tento přípravek vnucuje a sama sebe prezentuje jako dokonalou(a na ostatní tímto poukazuje že jestli chtějí být jako ona,že mají do sebe cpát prášky,ale neuvědomuje si,co se může stát). Pár malých holčiček totiž přípravek OBETHIN vyzkoušelo a skončilo v nemocnici.
-
-
milý anonym obethin není určen pro malé dívky,tak nechápu proč se tady rozčiluješ obethin je pouze pro dospěle teda nad 18 let!!!takže by se nad sebou měli zamyslet jejch maminky a ne dominika!!!!sama obethin užívám a jsem spokojená.ale pokud ho užívájí osoby mladší 18let není se čemu divit že skončily v nemocnici.a ještě tu píšete pár malých holčiček žalobu by ste měli podat na jejich matky a rozhodně ne na dominiku která za to nemůže.
-
-
Ještě jsem chtěla dodat, že před pár lety mi taky na chvíli přeskočilo a koupila jsem si prášky na hubnutí. Vzala jsem si asi 2 a pak mi došlo, že dělám úplnou blbost a vyhodila jsem je.
-
-
Milý anonyme, že za to Dominika nemůže? Ale může a hodně. Moc dobře ví, že drtivou většinu jejích fanynek tvoří holky do 15 let ,a přesto všechno tyhle prášky do sebe cpe a je si vědoma toho, že tyhle holky to můžou brát taky. A matky kolikrát nemají ani šanci něco zjistit, když si to ty holky kupují tajně a doma to někam schovají.
-
-
Já to tady říkám pořád, že má na malé děti jen špatný vliv. Jestli na ní někdo podal žalobu, tak se ani nedivím. Ne že bych si libovala v tom, když se druhý dostane do průšvihu a má na krku právníky, ale v jejím případě to ani jinak dopadnout nemohlo. Měli by ji cenzurovat celou!!!
-
-
SMAZAT!
Ja teda nevim ,nic proti ni celkem nemam ,ale myslim si ,ze doopravdy nic nedokazala a nemela by na osobnosti.cz mit svuj profil...navic mi jeji galerie prijde dost trapna...nepatrim do anti ani do jejich fanousku ale doopravdy by mel nekdo ten jeji ucet smazat ,neni totiz zadna osobnost a vetsina lidi ani nevi ,ze existuje.To by si za chvili mohl na osobnostech zalozit ucet kazdy a vydavat se za hvezdu... -
Nechápu co na ní chlapi vidí. Vždyť je jenom kydanec make upu s blonďatýma vlasama. *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
chlapi na ni vidi to ze je blondyna s peknou postavou a kozama a ze se vyzyvave obleka
-
-
to byla přesná trefa *3*
-
-
Božžee *2* *2* *2*
-
-
-
-
Jééé, Miki, Tebe to tu ještě baví? :D :)
-
dodatek
+ Na některých fotkách vypadá na třicet, na některých na 10...= ne to, že dospěla, ale tuna makeupu a tuna digitálního makeupu =PHOTOSHOP. *3* -
Na co chcete komenty když nesnesete názory jiných :D By mě zajímalo čím je tato holka osobností .. Je obyčejně umělá .. A založit "blogísky" :D umí každej ňouma
-
-
pčesně tak já to tu říkám furt že neni osobnost a udělat blog si umí každej...kdyby se to takhle mělo brát tak jsme mezi slavnejma všichni *1*
-
-
Zrovna včera jsem totiž viděla zas další video, kde vytahuje z kabelky hromadu peněz (nevím, jestli byly pravé nebo falešné) a hned jsem si vzpomněla na všechny holky, které ji obdivují a které mají sotva na ty nejzákladnější životní potřeby, jak je to musí hrozně mrzet, když ona je takhle hnusně arogantní. Nechápu, jak jí může někdo hájit. Tohle byla fakt hnusná a nevkusná sranda. A jestli sem chodíš Dominiko, tak by bylo fajn, kdyby sis tohle uvědomila a tyhle trapný videa si příště fakt odpusť.
-
Otázka :D
Nechodí ona do solárka? :D :.nič v zlom len sa pýtam zeby bola az taka snedá? D *3* -
-
Re: Otázka :D
áno chodí,stačí si pozrieť pár jej statusov na fb .. -
Re: Otázka :D
já som tiež takto opalená a v solárku som nebola ...ono toď svietilo dost sluniečo tak sa mohla opait vieš _?_ xD
-
-
Jůůůůůůů Asg, díky, že jsi mě informoval, že má Domča narozky. Nemůžu radostí ani dospat. Rychle si musím sehnat nějaký super sexy růžový obleček, že kterýho mi polezou prsa a zadek, pak na sebe napatlám centimetrovou vrstvu make-upu, abych byla coooool a hlavně si musím sehnat nějakýho cooool nagelovanýho chlapečka, abych měla s kým trsat.:-DD To bude vážně nejlepší akcička v mém životě. Kdo se ke mě přidá???:-DDDDDDDDDD
-
-
A má ti vůbec z toho sexy oblečku lézt? Jo zadek aha a to pořádný,co? :-)
-