Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím,ale podle mě má takovou velkou návštěvnost jenom proto,že se lidé podívají,kdo to vlastně je.
    • IsabellSwanCullen
      já si myslim, že má velkou návštěvnost, protože sem furt někdo chodí se hádat:D právě proto jsem toho já nechala *1*
      • No,každý sem jde,podívá se,kdo to vlastně je,podívá se na diskuzi,vidí,že se tam všichni hádají,jde pryč a nakonec tu pořád chodí *1*
  • novalee

16?!

16??! opravdu jí je 16 let?! koukám na to, jako blázen, dyť má ksicht nejméně jak 24-letá ženská :D ubírat si takle "dětství"..
  • Dominiku sice neznám, ale abych pravdu řekla, stačí to, jak se projevuje. Hraje si na člověka, který pomáhá holkám jak na kluky apod. a přitom když se ji v jakémkoli pořadu zeptali na nějakou radu, vylezla z ní taková kravina, že to člověku už není ani k smíchu. Skoro v 18ti letech dělat videoklip, kde se vykroucí jako káča mi příjde nesmyslné, i když údajně tvrdí, že je to jen hrané, což celkem pochybuju, protože v jejím videu, kde všem přála štastné a veselé Vánoce to bylo skoro to samé a tohle video nahrané určitě není .. i když ho točila v nějakých 15ti letech ... v té době už má normální člověk rozum :) Takže podle mě na téhle růžové, blonďaté slečně, která na sebe maže make up jako paštiku na chleba vůbec nic není :)
    • né že bych dominiku nejak zboznovala jo, ale kdyby na ni nic nebylo, jak rikas,tak by asi nebyla tak popularni, co myslis???
      • jo a ještě něco, jak to tady tak čtu, tak jsi tady trávila celkem dost času a Dominiku celkem obhajovala a hádala se s těma, kteří nejsou zrovna fanoušky Dominiky, vážně ji nezbožňuješ?
        • no, že bych ji nějak fakt žrala, to zas ne, ale... no jo,jasně, jasně, já vim, že je hrozně zmalovaná a vypadá jak štětka,ale líbí se mi,jak se odvážila do toho všeho jít, že si prostě věřila, a dokázala oslovit tolik holek... a takový ty kecy, že je špatnej vzor pro ty holky,tak o tom si myslím, že to je práce rodičů, aby si svoje děti vychovali a navedli správným směrem, to přece není práce nějaký sedmnáctiletý blogerky,nebo ne? ona má blog pro zábavu, a né proto aby vychovávala nějaký děcka... a co se týče fotorománů- víš kolik jí to muselo dát práce? tak se zamysli nad sebou,jestli by si dokázala sehnat lidi a přesvědčit je, aby se nechali nafotit do fotorománu... a pro ty,co se bojí o svoje dětičky,aby je to nějak špatně neovlivnilo,tak...já si teda myslím, že na internetu jsou pro děti přístupné daleko,daleko horší věci než je blog Dominiky Myslivcový...
          • Každé dítě ovlivňuje prostředí ve kterém vyrůstá, bohužel pro rodiče i ty děti v dnešní době je to internet, který jejich inteligenci, chování i rozum dost ovlivňuje. A pokuď se nějaká 12ti letá puberťačka koukne na růžový blog, kde frčí blbá blonďatá namyšlená slečna, která ve fotorománu ponižuje holku, která je pravý opak této "smyšlené" postavy, tak třeba bude chtít být jako ona, aby byla "in". A vezme jí to realistický pohled na život, bude si myslet, že v životě je to přesně tak, jako na tom slavném růžovém blogu. Je mi úplně jedno jak vypadá, jde o to jak přemýšlí a jak se chová. Nedokázala bych sehnat lidi do fotorománu, protože díky bohu mám normální přátele, kteří to mají v hlavě v pořádku a nikdy by takovou hloupost neudělali. A že jí to dalo práci? Vždyť má přece blog pro zábavu, jak říkáš ne? Když si hraje na chodící poradnu, tak ať se nad sebou zamyslí a dá trošku rozumu na ty její stránky, protože tam vážně chybí. :) ... pořád jsi mě nepřesvědčila, že něco dokázala...a nemyslím si, že se ti to povede :)
            • máš pravdu, dětský svět je hooodně citlivý a zranitelný, naprosto s tebou souhlasím, malý puberťačky ani pořádně nevědí, kde číhá nějaký nebezpečí a ona je může tímhle trapným růžovým blogem úplně zpitomnět. Kdyby byla trochu inteligentní, tak by jí to došlo a ten svůj blog trochu pozměnila a dala by si tam něco INTELIGENTNÍHO. A pak se všichni hrooozně divěj, že malý děcka fetujou, kouřej, berou drogy, začínají se sexem už ve 12ti letech. Ani se tomu nedivím, když na netu viděj takovouhle zmalovanou flundru,tak si potom myslej, že to je normální chování. Je jasný, že na netu jsou daleko nebezpečnější věci, ale tohle je taky dost nebezpečný a jako sranda mi to teda nepřipadá.
          • no já si myslím, že není až tak veliká práce sehnat pár harantů do fotorománu, ale je fakt, že ten fotoromán je vážně ubohej, proboha vždyť se tam akorát naváží do nějaký holky jen kvůli tomu, že nevypadá jako š*ětka. No jestli je tohle příkladné chování,tak já jsem snad čínskej mandarín. Je fakt, že Dominika tady není od toho, aby vychovávala malá děcka, ale může je zblbnout natolik,že už na to i rodiče budou krátký. Navíc ty její stupidní videa, vždyť se tam natřásá polonahá, roste z ní akorát pěkná......Takhle na mě ona působí.
            • ovšem že to není příkladné chování. jenže kdyby se natáčela, jak chodí do kostela,neodmlouvá rodičům a odmítá drogy,tak by to sice ylo příkladný,ale nikoho by to nezajmalo. a co na tom??? ježiš tak to neber všechno tak vážně,vždyt je to sranda,néé? :D a jestli z ní bude štětka? její smůla,mě je to celkem buřt. já totiž nejsem posedlá jejím životem jako NĚKDO :D :D
      • Každý se rád zasměje hlouposti jiných, tak je "populární" ale podle mě je populární člověk ten, který si to zaslouží, který něco skutečně dokázal a to Dominika není. Natočí pár vypatlaných videí a nafotí fotoromány na úrovní prvního stupně základní školy ... jo je pravda že malým puberťačkám se to bude líbit, ale rozumný člověk se opravdu pobaví, i když občas už ani ten smích není vhodný a spíš nad tím kroutí hlavou. Takže ne, opravdu na ní kromě nulové inteligence podle mě nic není :)
  • janushkaaa

no táák

no ták lidi.. možná tu nemá co dělat ale uvažovali ste nad tim, že ji na osobnosti mohly dát nejaky její kamarádky nebo tak a ne ona sama? treba to sem nedala ani ona tak ji neuražejte. *3*
    • marketa1991

Re: no táák

a hlavně je to úplně jedno,kdo sem dal její profil protože tady není jediná takovýhle mladičká fotomodelka co má zde profil..jenom na ty nikdo nekouká...
    • Re: no táák

však to je jasné,že to tu může dát kdokoliv kohokoliv
  • Si suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper krásna. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • otázka

Ví někdo jak se jmenuje ten Libor z fotek s Dominikou?Má své stránky někde? nebo kde stahuji jeho fotky že jsou ruzně na serverech?
  • Přemýšlím, zda udělat jednu věc. Využít svého příjmení a vystoupit proti ní... Já nevím, myslí si tu někdo, že by to k něčemu bylo?
    • já ti řeknu jedině to že to by nebylo k ničemu *5*
  • Jentak by mě zajímalo co je tato holka zač.Vůbec nevím o tom,že by byla nějaká osobnost.Tak proč je tu její profil?Co tato slečna dokázala?Dokázala maximálně to,že na každé fotce špulí pusu jak postižená.Shlédla jsem zde jedno video a stačilo mi.Mohu si s jistotou říct jediné-tato dívka musí být hodně tupá,namyšlená a rozmazlená,protože tohle jinak není možný pojmenovat.Kam ten svět spěje?Když se to na ulici hemží samou barbínou,co přemýšlí pouze nad tím,jak sbalit kluka,co nejlepšího a nejdražšího si obléct na sebe,jak se namalovat a jak být sexy.Co je na tom sexy,když se někdo takový vyfotí s našpulenou pusou a v podpsence a v kalhotkách?Co je na tom za umění?Teď jsem trošku odbočila,pouze udávám příklad holek,které mají Dom za vzor a dělají takovéhle hlouposti.Umění je se na fotkách přirozeně usmát a pochybuji o tom,že dnešní holky se usmát umí.Kde se vzala,tu se vzala nová cool věc,a to že se boudou fotit ve spodním prádle a s našpulenou pusou.Zdá se mi to,nebo drtivá většina "celebritek" jsou arogantní a hloupá děcka?V dnešní době aby rozumného a inteligentního,nenamyšleného člověka hledali s lupou.Tím co si zachovali svojí osobnost,sou rozumní a nemají potřebu si hrát na to co nejsou přeji hodně štěstí v životě-viz.Jackie28,mikina,Ren a spousta jiných....P.S.Nebojte,že byste nedosáhli něčeho jako zde slečna...Dokážete víc než ona *3* Jste sympatičtí,milý a inteligentní-což se o téhle slečně říct nedá.Kdo tvrdí,že závidíte,je hlupák,tomuhle stvoření se nedá závidět a ani není co. *12* Že Asg?
    • Naprosto s tebou souzním. Já už jenom kroutím hlavou nad tím, čemu všemu se v Česku dá říkat celebrita. Je to fakt síla. Nechápu, kde ta holka bere tak velkou hloupost, že je schopná natáčet tak trapný videa a fotit fotky pro úchyláky. Jako její rodič bych se za ni styděla. Tak dementní videa jsem snad neviděla. Takový trapárny dokáže natočit každá tupka, ovšem ne každá holka je tak tupá, aby natáčela takový trapárny a ještě se s tím chlubila na veřejnosti. Tahle holka může být vzorem jen pro dvanáctiletý pubošky, dospělí lidi se jí akorát vysmívají.
  • Tejul
    Lidi pokud neco muzu rict tak asi to ze kazdy ma pravo na svuj nazor protoze tohle je DISKUZE tady se mohou psat jakekoliv nazory na dotycnou osobu takze např: Ze antifanda tady na Domcu napise vlastni nazor cili negativni a Fanda na to napise napr:OK ty mas na Domcu nazor takovy ja ti ho neberu ale me se domca libi mam ji rad/a.... Myslim jako to ze si navzajem nazory mame respektovat a ne jako treba kdyz tu nekdo napise napr ze je domca PI.. atd.. Tak se hned rozpouta hadka ktera se bude resit jeste nekolik mesicu, myslim ze tady jsme nekteri chytri lide a pochopime to ja sice Jackie28 branim ale kdyz ona tady jednou poprve napsala na DOMCU nazor tak se tady rozpoutala hadka ktera asi nedela nikomu dobre a tak se navzajem branime a hadame se ...Jackie tady chtela napsat pouze svuj nazor....Nemyslite ze tyhle hadky jsou trochu zbytecny ??? Vim ze nekteri lidi tady to nepochopi ale ti kteri neco v mozku maji by to pro ne mela bejt hracka
    • IsabellSwanCullen
      Dlouho jsem tu nebyla, ale souhlasím s tebou, když je někdo ve fanklubu, dobrá a když je někdo anti tak ať:DD
      • Tejul
        Díky ze souhlasis *4* *3*
      • Isabell, tak to vypadá, že ty Jackie opravdu nejsi, protože ta se svou chorobnou závistí by tohle nikdy nebyla schopna napsat. Stoupla si u mě v ceně *3* Pěknou neděli *4*
        • jackie28
          asg neboj se chorobnou závistí opravdu netrpim,nemám na závidění důvod *1* jsem sama se sebou spokojená..ano nemusim bejt miss world,alespon mám svůj vlastní názor a rozum-což drtivá většina z vás nemá-např.ty asg,co si budem nalhávat že?ale víš co?nehodlám se s tebou ani s jinejma hádat,na vás opravdu nemám čas *3*
        • IsabellSwanCullen
          BINGO!!!!No to ti to trvalo, JÁ NEJSEM JACKIE:* *1*
          Jo a tobě taky pěknou neděli *3*
    • Raději nic neříkej, ať se nemusím bránit a hádat. Ty hádky tady jsou trochu zbytečný. Vím, že někteří lidojedi tady to nepochopí, ale ti kteří něco v mozku (cože, co mají mít v mozku *1* )mají, by to pro ně měla být hračka. Uff, to bylo náročné souvětí, musel jsem zapojit něco v mozku, abych z něj neměl Rubikovu kostku *3*
      • Raději nic neříkej...tohle bylo napsáno pro tejul *14*, aby bylo jasno *1*
    • Samozřejmě souhlasím, tohle je DISKUZE a kdokoliv tu může napsat svůj názor. To nikdo nikomu nebere. Ale pokud je ten názor omýlán pořád a pořád dokola a podle slov Jackie to tu bude omýlat a cpát nám to do hlavy do té doby než dostaneme rozum, tak to už mi normální nepřijde. Takhle se nechová dospělý člověk, ale malé dítě. To ať se pak nediví, že jí tu lidi osočujou a hádají se s ní, jelikož už je otravná. Jak už jsem psala, nevím, co tím Jackie sleduje, ale jestli počítá s tím, že se najednou všichni plácnou do čela, uvědomí si tu její "pravdu" a budou jí vděční, že jim otevřela oči, tak je dost naivní.
      Myslím, že už dost lidí si tady tu její "pravdu" přečetlo, tak proč už toho nenechá?
      • hudy
        Toto už je na moje nervy moc...šetřete je a zopakujte si vyjmenovaná slova...slovo omílat není ve vyjmenovaných slovech!
        Děkuji hudy
        • Ať koukám, jak koukám, tak v pravidlech diskusí není o gramaticky správném psaní ani řeč!
          Recept na slabé nervy: bilynkový čaj *1* kruci, co jsem to napsal, právě jsme přišli o správce fóra *8* zhroutil se *9*
          • hudy
            Tady taky nikdo nemluvil o tom, že je to v pravidlech fóra (správná gramatika), ale to, jak tu píšete, jednoznačně svědčí o úrovni vzdělanosti každého člověka. A můžu vám říci, že po čtení tisíců příspěvků tady na osobnostech bych nad tou úrovní nejraději zaplakala...
            (pozor - nemluvím o překlepech, ten se může stát každému)
            Co nejméně pravopisných chyb při psaní příspěvků přeji všem *1*
            hudy
        • *15* *15* *15* No vidíte, a to jsem to po sobě četla asi 3x. Děkuji Vám za upozornění, budu si na to dávat pozor *3*
  • Je to jasný, Asg je ve skutečnosti Myslivcová v převleku. Úroveň vyjadřování pisatele Asg zhruba odpovídá úrovni Myslivcové. Nebo to je nějaká její kámoška (rovněž zmalovaná a v oblečku,který zakrývá jen to nejnutnější) nebo někdo z její rodiny a snaží se nás oblafnout. Máš to marný.
    • mikino, jen jedna věc...co vidíš špatného zakrývat jen to nejnutnější. To mají pěkné holky chodit v hábitu. Nejsi náhodou vyznáním muslimka? Nebo nejsi řádová sestra? Pak tě ovšem chápu, že tě to pohoršuje. Ale pokud jsi normální zdravá a pěkná holka, tak co je špatně? Že ty nosíš jen plavky vcelku:-) Pokud máš nějaký defekt, tak to pak taky chápu, že pak se neudržíš, když vidíš někoho předvádět svoje přednosti. Na to je nejlepší se nestydět, vykašlat se na ostatní, ať si říkaj co chtěj a být svá. To DM přesně dělá, je svá a těm co s tím mají problém, ať si trhnou. Jejich problém:-)
      • Asg, prosím tě...nejsem muslimka ani řádová sestra, neříkám, že holky musí chodit v hábitu, ale ukazovat se na veřejnosti v oblečcích pro šla... mi taky nepřijde jako to pravý vořechový. Nikdy bych si na sebe neoblíkla ty cancy, co nosí Myslivcová, nepřijde mi normální, aby holka chodila v sukni, ze které ji lezou kalhotky a aby nosila výstřihy až někam k pupku. Ty to stejně nepochopíš.
      • Omg asg Dominika je pěkná?že jsem si nevšimla,prosímtě už nás tu tím nerozesmívej...Viděla jsem daleko krásnější holky než ona a neměli na sobě tunu makeupu,neoblíkaj se jako d*vky,nepotřebujou ani tu retuš a rozhodně toho dokážou víc než Myslivec.A nejsou tak tupý.Proč si myslíš že jí cpou co bravíčka?aby si každej poklepal na čelo že tak dementní člověk jako ona by se neměl ukazovat,a ona dělá pravej opak...jak takovej *etard může radit malejm holkám jak se maj líčit,oblíkat a jak jim může radit s osobníma problémama když o tom nic neví.Nad tím mi zůstává rozum stát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší