-
Dominička
Ahoj kočko!Sem rád,že tu přibilo trochu mladé krve jseš hezká přeji Ti úspěch!!! -
-
Ahoj mne se líbý jeden kluk a nevin co nam dělat poradíš ja se snažím být krasná,milá,růžová,blonďatá jsem tak nemim skusila jsem snad všechno;(
-
Re: Dominička
Máš pravdu je úžasná a každej kdo říká že je čůza a dilina je takovej magor on sám dyt ona je fakty užasná a krásná *4* No tak ji konečně nechte bejt..... *5* -
-
Jo no
-
-
-
demence
jste úplně dutý:D ona si todle nezaložila sama to by vám mohlo docvaknout:D závist je hnusná věc.Patrick -
-
Re: demence
sice ji to založila máma ale kdyby měla dominička trochu rozumu, cožu ní nehrozí tak by mámě řekla že nechce.ale to by na u ní bylo už asi moc.tak se uklidni. *1* *13* *5*
-
-
pro Přemka- hochu jsi zralej na léčení s hlavou
-
No tak to mě pos.r, co to jako je za tu novou fotku v růžové sukničce, botičkách a košíkem hub? Ta holka je vážně padlá na hlavu. Kéž by si na těch botách zlomila obě nohy a už neotravovala. Bože jak může něco tak vypatlanýho, bez mozku, naprosto tupýho být pro někoho inspirací? Jak jí vůbec může někdo obdivovat, poslouchat ty její slátaniny?
A ten kdo tvrdí, že jí jen závidíme, by měl jít ihned do Bohnic. Téhle slepici nelze nic závidět. Měla by se stydět, že ve svém věku dává rady slečnám, jak se stát naprosto blbou a vypatlanou osobou. -
-
Máš pravdu, její fans nám akorát nadávají, jak ji strašně závidíme a přitom nikdo z nich ještě neřekl, co přesně ji závidět. Já ji nezávidím vůbec nic, protože ten způsob, jakým se "proslavila", je vážně nezáviděníhodný, ubohý a trapný, stejně jako její rady, které dává malým holkám. Tahle slečna je na úrovni dvanáctiletý holky. Taky jsem se o ní dověděla jenom náhodou, když jsem sledovala nejnavštěvovanější osoby a nechápu, jak ji může někdo obdivovat. Nikdo z normálních lidí ji přece nemůže brát vážně.
-
-
....
no upřímě nevím co je na ni tak zajímaveho je mi 17 let a jsem kluk a libi se mi holky co se oblikaji do stylu dominiky ale nevidim na ni nic zajimaveho nevim proč by mela byt na osobnostech.cz a nechapu na co si hraje napriklad s tim videem merry christmas.....je to obycejna holka a uprime znam hezci holky co by se takhle mohly fotit muj nazor. -
A ta fotka v lese v růžovém kostýmku je vážně k popukání. Ta mě dostává. Navíc tam vypadá jak slušně zachovalá čtyřicátnice. Vážně trapas.
-
-
Přesně je k popukání...nedavno mi to kolovalo na fb,několik stránek co tu fotku objevilo si z ní dělalo srandu jak je tupá...tak pro zasmání jsem tu fotku dala sem.To snad o 3 dny pozdějš se prej Dominika chvástala,že nás vedla za nos,že v podpatkách do lesa nešla,že se jen do toho převlíkla...spíš bych to ale viděla tak,že jí lezlo na mozek-jestli teda nějakej má,jak si z ní lidi utahovali,že to chtěla zaobalit do tohoto výmyslu *1*
-
-
Ta fotka je vážně úlet. To se jí vážně povedlo. Akorát nechápu, proč se takhle nechala fotit v lese. Že by chtěla zaujmout srnky a jeleny? Možná že jo. Ti se jí spíš museli leknout chudáci.
-
-
-
PROTI ní nic nemám
Proti dominice nic nemám ale až do dněška jsem nevěděla kdo to je.Nevím CO to je za osobnost jsem ji nikde neviděla nic o ní nevím.Nepatří sem.To vím ale jasně. -
Právě bychom se měli omluvit Hanychové,že ji srovnáváme s Hiltonkou...Našla se nejdokonalejší česká kopie Paris.I když i tak bohatá nanda toho možná více dokázala.Naprosto souhlasím s uživatelem mikina...Nepochopím,proč kazí malé holčičky,které ještě nevidí rozdíl mezi skutečnou osobností nebo jen ubohou kreaturou čehosi.Nemusí mít vzor bůhví jakou hollywoodskou hvězdu,ale někoho,kdo skutečně něco dokázal a dával dobrý příklad.Nikdo tu ani nemusí být zakomplexovaný,protože DM nemá rád.Najde se tu spoustu hezčích holek než je ona.A mikina má pravdu i v tom přepadnutí,popřípadě znásilnění...Koho si asi vyhlídne spíš?Normální holku a s normálním oblečením nebo holku,ze které už na dálku čiší,že je hloupá,a že má jen to nejnutnější?Nepochopím,kam tohle všechno spěje...Když je s prominutím každý h*vno co spadne mimo záchod celebritou,už asi není všechno naprosto v pořádku,co?A nebo jaká zpěvačka?To,že s ní nějaký slovenský rapper,kterých jsou stovky nazpívá něco jako písničku,která je naprosto mimo rytmus...Ne,fakt ne.Nebo tanečnice.COže?To asi ne,spousta holek se umí hýbat,ale i tak se neprosadily.A ona taky ne.Ledaže by to uměla u tyče a byla to známá go-go tanečnice ve známém strip klubu...A fotomodelka?Každá umí špulit a tvářit se hloupě.A to,že pózuje pro nějaký časopis jako je třeba Bravo Girl nebo tak,neznamená,že něco dokázala...
-
-
Evelyn a to jako chceš říct, že DM aktivně oslovuje nějaké holčičky a říká jim, buďte jako já, chovejte se jako já, oblíkejte se jako já? Ona nemá sektu, aby tam odlákavala rodičům děti a předělávala jim je podle sebe. Co to tady pořád nekteré blábolíte. Nenakazily jste se něčím navzájem vy? Asi to bude stejný syndrom nedoceněných, zhrzených nebo čeho ještě. Dominika je svá, nějak se chová, projevuje a vybočuje ze stáda většiny. Jasně, že v tu chvíli je trnem v oku a především holkám.
A to že je vidět na internetu, objeví se v TV a tak, to jako nesmí nic dělat a být šedou myší z davu jako Vy? Proč? A to že se jí někdo chytne jako vzoru? Buď to je jeho volba a v případě malých holek by to měli řešit rodiče, jestli se jim to líbí pro jejich děti jako vzor. Už se probuďte z té osobní nenávisti.
-
-
....
hm mě přijde že je uplně obyčejná -
Asg když ty tvrdíš že je Dominika talentovaná,tak tahhle holčina je v tom případě co? http://www.osobnosti.cz/martina-jilkova.php jako sorry Myslivcová vůbec zpívat neumí a nemá talent na nic,poslechni si tuhle holčinu a pak něco piš o Dominice, že má talent i když nemá a že je krásná i když bez makeupu vypadá jak zombie.Martina na kterou ti dávám odkaz je alespoň přirozená,na nic si nehraje,je inteligentní a má talent *1* *1* *1* Jentak mimochodem Martinu znám osobně, fajn holka a je strašně talentovaná *3* A jestli budeš tvrdit opak,tak si asi sedíš na uších. *1*
-
-
Můžeš mě s ní seznámit, abych jí tu třeba nepomlouval, aniž bych ji znal osobně, tak jak to umíš ty o Dominice. *3*
-
-
Myslím,že Martina by o seznámení s takovým hlupákem jako jsi ty nestála. A navíc nevím proř bys jí měl pomlouvat,ta narozdíl od DM je chytrá a má talent,takže se svejma kometářema ty Asg zalez hluboko pod zem *1*
-
Já jsem taky při Dominice!!! Je to můj vzor
-
A proč bys tu holku měl pomlouvat? Ona na rozdíl od DM něco umí a má talent!!! DM nic neumí, jen se blbě předvádí a to je dost podstatný rozdíl. Nemíchej hrušky a jablka dohromady, ale nauč se používat oči a rozlišuj už konečně mezi talentovanými a schopnými lidmi, kteří si zaslouží uznání a mezi totálními vypatlanci, který natáčejí idiotský videa a ještě si o sobě myslí, bůhvíjací frajeři a talenti to nejsou.
-
-
Z toho si nic nedělej Jackie, mezi námi pořád žijí lidi, kteří z černého udělají bílé a z bílého černé. Jako např. Asg s Myslivcovou. Klidně o ní řekne, že je to dobrá zpěvačka. Tohle může říct jen člověk, který hudbě vůbec nerozumí. V tom případě i kuchyňský mixér by byl dobrý zpěvák, protože ve studiu by se ten skřehot taky dal dost dobře upravit. Asgovi asi nedošlo, že dobrý zpěvák umí zpívat naživo a to DM prostě neumí. Dovedete si představit její koncertní šňůru? Asg už tady dostatečně ukázal, že jeho iq trojmístného čísla nedosáhlo. A ještě píše, že jí všichni záviděj. Nechci se do něj navážet, ale asi oplývá stejnou inteligencí jako DM. Prostě vrána k vráně sedá a vrána vránu brání. K tomu není co dodat.
Ta Martina Jílková bezesporu talent má a navíc je 100x hezčí než DM, je přirozená a krásně zpívá. To musí uznat každý, i Asg i DM. Navíc holky, které na sebe musí patlat tuny makeupu akorát dokazují, že moc krásy nepobraly a že jsou samy se sebou hodně nespokojené.
-