Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že DM vystupuje v takových trapárnách jako Bravo girl mě nepřekvapuje. Ona se tam skvěle hodí. Časák, který se snaží holkám vsugerovat, že pokud jsou v 17 letech panny, nemalujou se a vyzývavě neoblíkají, tak jsou to šedý nuly a měly by se stydět. Tahle úroveň k ní pasuje. Díky Bohu, že jsem na tyhle kraviny v pubertě nedala. Teď jsem za to šťastná a ostatním holkám to doporučuju také.
    • Třeba já jsem pudr, řasenku a oční linky začala používat až ve čtvrťáku a makeup jsem poprvé vyzkoušela až v 21 letech. Z toho by se Myslivcová zhroutila. A nezdá se mi, že bych udělala něco špatně. Tak ať dá DM laskavě pokoj malým holkám a stará se sama o sebe, holky se bez ní obejdou dost dobře.
      • Přesně tak já taky na časáky nikdy nedala,protože v takovýhle časákách pro puberťáky píšou samý blbosti.měli by se za sebe stydět,takhle oblbovat mladý.A s tim líčením,upřímně já ho začala používat až teď v 18 a ničeho nelituju-a to ještě líčení používám jen při vyjímečných událostech-jako je třeba divadlo nebo tak ale do školy se nelíčím,za a)na to nemám čas,a za b)je to ztráta času a je to zbytečný...nechápu holky,který bez makeupu a šminek nejdou vynést ani odpadky.. *6*
        • Přesně tak Jackie, děláš dobře, já sice makeup používám,ale nestavím na tom svůj život a necpu to druhým lidem. A DM by si to měla taky uvědomit,jestli se jí to líbí, tak ať si dělá co chce, ale ať neradí dvanáctiletým,aby nosily trika s výstřihem a minisukně, to je vážně vrchol blbosti.
  • Tak jsem se po dlouhé době přišla kouknout co je tu nového. A hle řeší se tu úplně to samé co předtím. :D malý děcka se tu hádaj s lidma, co píšou pravdu. Zajímavé, že by ASG změnil identitu? a vydával se za Přemka a další zoufalce,co tu růžovou fiflenu milujou a zastávaj se jí? kdoví *1* Ale říkám rovnou,jestli to nepíše asg ale další obdivovatelé,tak je to dost smutný. Mikina, jess a ash a jiní co tu píšou,tak mají pravdu.Za mě palec hore. A pro vás co se jí zastáváte-proberte se než bude pozdě lidi!
  • Nic nedokázala !!!
  • tím make-upem sis nejspíš zaplácla i mozek....můj názor. Prostě se prezentuješ jako nafoukaná peroxidová bloncka a za tuhle nálepku si bohužel můžeš sama,takže se please nediv, že si tohle o tobě většina lidí myslí. Člověk nejprve soudí dle vizáže a vystupování a až když dotyčného pozná,tak podle vlastností, tak nechápu,když tě hrozně udiví názory,že jsi namachrovaná, když se tak prezentuješ.
  • Si super Domčo♥!

Ahojky Domčo,víš jak sem se o tobě dozvěděla???dneska sem nějak našla tvůj web který je strašně skvělýý♥Nejdříc sem dala rubriku Fotoromány-A koukám všecky fotky naprosto profesionální♥-Pak sem dala fotogalerii a vidím tu slavnou fotku v růžovém která byla v Girl Bravo,i tu co máš v ruce takovou(jakoby hůlku)a myslela sem si dřív že si nějaká americká barbie a modelka..a pak zjistím že ty si z čr a máš web na který ti chodí za den tak 3000 lidí..Pak sem si tě našla na seznamu a jsi i v osobnostích!Si skvěláá!!A mooots krásná(taky že si fotomodelka žexD)Fakt tě obdivuju....A doufám že tě uvidím jednou v miss a nakonec vyhraješ miss world♥Už se těším až tě v té telce jednou uvidímxDdržím ti palce at to dotahnes co uuuplne nejdal a at se ti dari♥Baruš♥
    • catherine101

Re: Si super Domčo♥!

prober se holka!!! *1*
  • Tejul
    Pájo
    mas naprostou pravdu ve vsem co jsi napsala vtom vzkazu pro dominiku protoze ten jeji fotoroman s tim second handem patri tak na 1. stupen zakladni skoly tohle stejne jsem zazila taky holky od nas ze tridy na zakladce otravovaly holky z nizsich trid a to jsem ze zakladky uz dost dlouho a prijde mi ze Domca jeste zije v jinem svete a jak si psala ze jak pokracuje s tim liceni ze bude ve 30 vypadat na 45 tak se mi uz ted zda ze v tech jejich sladkych 17 nebo 18 letech (nwm presne kolik ji je) vypada tak na 24 ale nechci ji krivdit...
    • to je pravda, to líčení jí dělá o dost starší než je, já nechápu, že ona to nedokáže pochopit, ty fotoromány jsou na úrovni pubertálního, rozmazleného dítěte a jestli tím ukázala, jaká opravdu je a pokud jí mají ostatní holky za vzor,tak se ani nedivím, že na základkách je takovej bordel, jaký tam je. Od téměř 18tileté holky bych čekala něco smysluplnejšího a inteligentnějšího, mě když bylo 18,tak jsem teda přemýšlela jinak, teď je mi 27 a nad těma jejíma webovkama se směju...
  • Já taky nechápu,co na téhle slečně každý vidí....akorát kvanta make-upu, bez kterého se ve věku 17ti let už nedokáže obejít, je jí 17 a vypadá na 25, jak bude vypadat, až jí bude 25? To,že na sebe patlá tolik sajrajtu už taky trochu vypovídá o tom, jaká asi je a o co jí běží. Navíc ty její přiblbý fotoromány, co má na svém blogu...akorát tam ponižuje nějakou holku kvůli tomu,že se neoblíká podle nejnovější módy..fanouškové nezlobte se.....ale to taky o něčem svědčí,kdyby měla myšlení v pořádku, tak nebude fotit takovej trapnej fotoromán, ale nafotí něco inteligentního, kde nebude ponižovat jiné holky kvůli tomu,že nevypadají jako barbíny a nenosí minisukně a výstřihy a nepatlají na sebe hory make-upu. Mimochodem, ta holčina, kterou tam ztrapňuje, mi je daleko milejší, aspoň vypadá přirozeně a ne jako reklama na spatlanej make-up od Rimmelu, Max Factoru, Manhattanu atd. Já vím, že je to jenom fotoromán, ale je dost trapnej a ubohej, pointa trapná a bezduchá,nechápu, jak se to může někomu líbit, možná tak 14letým puboškám, co si myslí,že život je jen o značkových hadrech, líčení a botách na jehlách. Kdyby slečna Dominika měla trochu inteligence, tak nebude nikoho ztrapňovat, i když to je jen "jako". Takhle to vidím já. Rozhodně to není vzor pro mladé holky a divím se jejím rodičům, že jí to tolerují, vždyť ji není ani 18. No jo, úroveň je úroveň a každý jsme na té své....
    • Supr máme tu dalšího člověka co má rozum a ví jak to na světě chodí :) palec nahoru za tvé kometáře-výstižné *3*
  • Miluju tyhle spravedlivě rozhořčený fanynky jako Vivi10 a Jenny. Proč do ní rejpeme? Protože ona si o to vyloženě říká. Furt jenom provokuje, dělá duševní mrzáky z malých dětí, pořád se s něčím vytahuje a jen chce, aby jí ty děcka záviděly. A myslí si, že když si může dovolit kupovat drahý hadry, že je něco víc než ostatní. Je mi fakt líto těch malých holek, které ji obdivují a pocházejí z chudších poměrů a nic z toho si nemůžou dovolit. Potom se cítí méněcenné. Holky pamatujte si, že pravá hvězda se nikdy s ničím nevytahuje. Vykašlete se na ní, jí jde jen o to, aby jí všichni záviděli. Radši se soustřeďte samy na sebe, uvědomte si, v čem jste dobré a rozvíjejte to a máte šanci v životě uspět a jednou to dotáhnete o dost dál než DM. Myslivcové je úplně jedno, že vás třeba trápí to, že si ty drahé věci nemůžete dovolit. Mě přijde, že ona z toho má radost. Vykašlete se na ní a najděte si celebritu, která za ten obdiv skutečně stojí.
  • no

vy ste fakt ale fakt trapny co je dominika??jenom uboha tanecnice a ,,fotomodelka"a je tady na osobnostech kdyz ona je nejaka osobnost vyznamna tak co je pak Napoleon alebo ktery kolvek panovnik alebo daco podebniho..vsak kdyby bila osobnosti..phaa ona a osobnost??ona je CHUDERA!!!!!ktoru nikto nema rad jenom par lidi a ty se s ni taky bavi jenom proto ze je ,,fotomodelka"ale jinak nema zadne pratele..a je fakt trapna a uboha fiflena i pipiska..vzdit jenom jeji videa a youtube su trapny napriklad tam s tymi Vanoci..to cosi mame ukradla cizmi a sestre to ruzove pero???hahahahavzdyt si tam vypadala jako stetka teda i si se stavim ale na tom videu to bolo vazne trapni ne te bolo lito kdyz sem videla jak o tobe pisu ale uz vym proc mas mnoho a mnoho nepratel nebo aspon lidi ktery te nanavidi a ne proto ze by si byla ,,piekna"no to ne preto ale proto jaka si jaky si clovek a na pokeci pises nasoudte mne podla foto ale ty si taka i bez tych fotek a nejsi o nic vic nez ja nebo ine holky si presne taka ako vsechny ostatny jenom si poradne namyslena a leze nam to vseckym na nervy jak ostatnych ponizujes ale na sebe se nepodivaz ttak se zamysli nad sebov....,ljaj promin nemas jako sa nad sebov zamyslet lebo mozeg nemas..hahahaha si vsetkym k smichu chudero jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
    • Re: no

dóóbře :D
    • Re: no

Já souhlasím, protože každá holka je krásná a Dominika kdyby si nenabarvila vlasy a nedala trochu make-upu tak vypadá jako každá holka. Fotomodelku zni udělala máma nikdo jiný, mě dalo práci,mnoho usilí atd. sice jsem nebyla nikde v časáku, ale nakonec fotím pro radost s moji kamarádkou. Třeba někde jednou se mé fotky oběví, ale určitě ze sebe nebudu dělat osobnost. Třeba ne, třeba to dominice založil někdo, ale kdoví. Mě přijde taky namyšlená a sobecká, dělá ze sebe hvězdu a všude píše, že nemá čas odpovědět 200 lidem na libku nebo ICQ, ale ty lidi se sni nebaví proto jak vypadá nebo jaká je, ale jen proto že je fotomodelka a chtěj se zviditelnit a lezou ji do zatku. Fááákt nechápu! Je uplně stejná jako každá holka na ulici, tak nevím co tu dělá. Kdyby se tady registrovala každá, tenhle server by byl trochu přelidněný :-D si myslím že opravdu neni žádná osobnost, nic nedokázala ktomu ji přivedla jen a jen máma. Prostě nic! *3*
  • BULDOG
    Jackie28,máš naprostou pravdu,ale někdo jí třeba nůže mít rad a můžeš napsat svuj nazor na tom není nic špatného,nahodou mě se tvoje profilova fotka libí nezdáš se mi ani trošku tlusta,to jsou ti,co to o tobě říka *3*
    • jackie28
      Děkuju moc :)
      • BULDOG
        Ale za co,si super tvoje komenty jsou super!
        Si krááásna podle profilovky,
        • jackie28
          Za to všechno,ne každý je na mě takhle milý a milé slůvko vždy potěší :) Taky jsi supr :)
          • BULDOG
            To je pravda,nevím co pořád proti tobě mají,si moc fajn kdyby tě znaly lépe věděli by jak si suprová,podle mě si hezčí než Dominika Myslivcová,
            a vidím že na tebe není někdo tak hodný jak se dívam na komenty,ale vážně si moc fajnová a dá se s tebou bavit :) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit