-
..
Já proti Dominice nic nemám, ale tohle mě fakt překvapilo... http://foto.osobnosti.cz/dominika-m yslivcova-405192
Podle mně není moc normální, vylízt ven v takovémhle oblečení... no, když se jí to líbí.. -
-
Re: ..
Spíš, když se chce předvést "se svojí krááásnou figurou" *1* *1*
-
-
Holky, nereagujte na Asg. Doma má pokoj vylepený obrázky DM a každý večer nad nima onanuje. Vsadím se, že ani nemá holku. Které holce by se to taky líbilo že? Asg, neber nám náš názor a nic prosím tě nevyvracej, my svůj názor nikdy nezměníme. Myslivcovou nemáme rádi ne proto,že bychom byly zamindrákované zrůdičky nebo že bychom neměly přednosti.Víš Asg, každá holka nemá náladu ze sebe dělat prostitutku,aby takoví chudáčci jako ty měli nad čím slintat. Ne všechny holky jsou na tak nízké úrovni. Upřímně lituju všechny chytré blondýny,protože kvůli takovým blbkám jako DM se jim všichni smějou. To,že nechodíme oblíkané jak d... neznamená, že jsme ošklivé. Ne každá holka to má zapotřebí. Za skutečně hezkou holkou se chlap ohlídne, i když bude nenamalovaná a v teplákách. Oblíkat se jak bordelová děva a patlat na sebe horu makeupu dokáže každá blbka. To není žádné umění. Týhle dorotky by si bez makeupu a holýho zadku nikdo nevšiml. Krása nespočívá jen ve šminkách, krása je v něčem jiném. Jestli si Asg myslíš, že jsme zakomplexované,tak se pleteš. Každá z nás by si mohla obléct krátkou sukni, boty na jehlách, podprsenku a jít ven. Proč bychom to dělaly? Aby si nás fotili úchylláci a pak nás pronásledovali? Ne, to vážně ne. Na takový holce je hned poznat, o co jí asi jde a sama se vystavuje nebezpečí. Neříkám, že by o sebe holky neměly pečovat,ale oblíkat se jako DM vážně nikdy nebudu už jenom kvůli své bezpečnosti. Mám s ní společnou jenom jednu věc. Moje neoblibenější barva je taky růžová,ale nosím jí s rozumem. Vážně nebudu chodit venku v mrazu v krátký sukni,jen aby slizký chlapi měli na co čumět. Ta její debilita vyloženě mlátí do očí. Ale co, je to její život. Jen mi je fakt líto těch nebohých holčiček,co ji tak slepě kopírujou. Nebesa s nimi.
-
Jackie ignoruj to jsou to diliny,kdoví co ony poslouchaj a koho zbožnujou *1* Ani bych se při jejich inteligenci nedivil,že zbožnujou teplouše Efrona. *1*
-
-
mno ja nevim kdo je tady teplouš,že to řikáš zrovna ty,seš kluk a lezeš na stránky nějaky růžovy Báárbíny :D
-
-
No rozhodně lepší když na stránky nějaký růžový Barbiny leze kluk(jelikož je na holky) než nějakej podobnej případ myslivcový a ještě se jí zastává a hádá se s těma který říkaj pravdu. *1* a pak kdo je tu teplej *1*
-
-
tjn slečna je teplá že obdivuje Dominiku,ale asi o tom ještě neví...jako spousta jiných holek co píšou Dominiško já tě lowískuju a to trapný muck k tomu...jsou mimo to se nesmí tak brát *1* *1* *1*
-
-
Hrozný co vy mladý si dovolíte k člověku co o životě něco ví a je již pár let dospělý..Opravdu ve vás vidím budoucnost národa-pěkná zkáza jste chásko drzá.Takhle si mluv s klukama ve škole-že jsou to teplouši, a nebo s nějakou tvojí kamarádkou,ale neotvírej si pusu na dospělé.Zkáza jste.Nic jiného.Drzý,malý,namyšlení a pokrytecký smradi nic jinýho.Ani úctu ke starším a rozumnějším lidem co něco o životě ví,nemáte.Pěkná verbeš jste.
-
-
Ó velký vezíre, úctu prokazuju tobě, ty starší a rozumnější *1* Ty jsi fakt pořádné pako. Pár let dospělý *1* *1* *1* *1* *1* No tak to mě po..r *15* A tím se jako chlubíš??? To je spíš smutné *9* *13* *9* *13*
-
-
Pořád lepší být dospělý než být malý,drzý a nevychovaný zmetek!A už s těma kecama zalez,trapnější než moje boty!
-
-
To teďka píši k Lole a jí podobným.Aby vy co jste rozumný jste si to nevzali špatně.
-
-
-
-
Všechna její videa mají sexuální podtext, ať si říká kdo chce, co chce. V žádném videu nevystupuje normálně, buď tam roztahuje nohy nebo ukazuje výstřih a tohle dává za vzor malým holkám? Ať už fakt zaleze a dá pokoj. Zahrává si s ohněm, holčička.....
-
Teď jsem si přečetla, to co jsi odepsal Jackie (nevím,jestli to je ona pod tím nickem jsi demence), promiň,ale nad tvým názorem zůstává rozum stát, každý,kdo má mozek v pořádku, musí uznat, že DM vychovává z malých holek stejná budižkničemu jako je ona sama. Co inteligentního jim do hlavy vštěpuje?Aby se malovaly jak d.... a oblíkaly jak k..... Sorry, jsi to ty, kdo by si měl dojít k psychiatrovi a pobýt tam hodně dlouho. Řekni to i Myslivcový, aby šla s tebou a zaplaťte si tu nejdelší léčebnou kúru,potřebujete to oba jak sůl. Myslivcová radí malým holkám,jak se stát lehkou obětí pro pedofily. No nevím, jak ostatním,ale mě se zdá, že je to hodně velký problém. To s tím rčením-když někdo myslí přirozením,to ti ráda vysvětlím, když to nechápeš. Chytrý člověk pochopí,že to znamená, že na té holce vidíš jen vzhled a už nevnímáš to neviditelné okolo,tu duševní stránku víš. Když někdo řekne, že myslíš očima,je to skoro to samé. Hele, jestli se ti tahle c.... líbí,jestli máš rád zmalovaný p.rnoherečky a holky u tyče, tak měj, ale neber nám náš rozumný názor,který sdílí každý normální člověk. Každý normální člověk vidí,že DM kazí malá děcka, nic moudrého jim předat nemůže,protože ani sama neví, co to moudrost a inteligence je. Je to jenom další bezprizorní rádoby celebrita,která musí sázet na své tělo a ksicht,protože inteligencí zaujmout nemůže. Jestli si někdo v takových dorotách libuje,tak prosím, každý jednou uvidíme, jak tyhle plastický nádhery jednou skončí.
-
-
Docela sranda jak mě Asg nařknul z toho,že jsem psala pod jiným nickem...Ten trotl si myslí že jsem jediná kdo nemá rád DM nebo co..A k tomu došel tak že jsem prej dlouho nepsala pod svým nickem..OMG to by mě to muselo za a)bavit chodit sem a psát tu,proto mě tu dlouho nikdo neviděl a za b)bych na to musela mít čas což nemám...já nemám čas se zaobírat růžovým světem DM jako Asg...Je to jantar a at se nechá vyšetřit je úplně mimo...Nakonec mě ještě nařkne z toho,že mikina jsem já..To známe to už tu taky několikrát bylo *1*
-
mikino neblázni:-) copak ty jsi taky začala krást propisky, protože náš prezident to dělá a kdyby to dělal dál? Nebo myslíš, že policie zaznamenává zvýšené procento ukradených propisek, protože prezident by měl být vzorem národu a on dělá tohle? Ty si to v hlavě přebereš, protože už máš rozum a dětem to vysvětlí rodiče. Někteří řeknou ne, to se nedělá a jiní řeknou, dělej to taky tak a třeba jednou budeš prezidentem nebo si aspoň jednou budeš vydělávat prodejem nakradených propisek. Takže klid a zamysli se už, co to tady některé omíláte. Co ty na to? :-) A ještě poznámka...DM tady není od toho, aby někomu něco moudrého předávala a nebo byla vzorem. Ona je jen sama sebou a to je vše. Tak to vnímám já. Díky za pozornost:-)
-
-
Ještě jsem chtěla podotknout, že DM mi svým chováním čím dál tím víc připomíná tu americkou country zpěvačku Courtney Stodden. Ta taky nejradši ukazuje prsa a zadek. Najděte si na google její fotky a posuďte sami. Stejná levnost a lacinost....
-
-
Miki souhlasím. Ale být tebou už bych tady neplýtvala upřímnýma slovama. Hlupák to nepochopí a bude DM obdivovat dál, člověku rozumnému to dojde a vykašle se na to,obdivovat a zastávat se takové laciné št*tky.Mimochodem bylo trapné to jak na svých stránkách rozesílala fotku své sestry jen aby její sestra vyhrála dívku roku.a stejně se jí to nepovedlo *1* její sestra má akorát miss sympatie a internetu čico *1*
-
-
Máš pravdu Jackie, někdy se udržím a nic sem nenapíšu, ale někdy mě ta její lacinost tak nakopne, že sem musím něco napsat. A docela mě pobavil Asg, když tvrdil, že chlapi, co nemají DM rádi, se bojí atraktivních holek.
Asg, jestli sem ještě chodíš, tak bych ti ráda vzkázala, že někdo vidí atraktivnost v tuně makeupu, ale existujou i tací kluci, pro které je atraktivní dívka, která je přirozená a dokáže používat mozek a nedělá ze sebe před celým národem dobrovolně blbce. A co z toho je lepší? Moudrý a prozíravý kluk si vybere ten druhý typ. -
-
Já chci být moudrým a prožíravým klukem!!! Ale to bych tě musel poznat osobně *14*
-
-
Asg ty radši nic nepiš. S hlupáky jako jsi ty se bavit nelze. *1*
-
-
-
-
-
Dominika
Naprosto souhlasím z Lucy *3* -
Domco muzez mi ric jak na kluky jo me chteji kluci ale je tady jeden kteriho fakt milulu a nevim jak nanej
-
:)
Přuju ti aby ses už konečně probudila. Neznáme tě. Mohla bys nám říct když si tak slavná co tady děláš? *7* -
-
Re: :)
když neskoumáš kdo ti předvádí třeba hadry v nějakáje letákách nebo kdo děoá přehlídky po luxusních hotelech tak jí ani znát nemůžeš -
Re: :)
fotomodelku
-
-
LadyVanilka je lepší
http://www.osobnosti.cz/michaela-va ncurova.php *7* *7* -
-
Re: LadyVanilka je lepší
LadyVanilka je další namyšlená barbie !! *15*
-