-
.
domča...je ta super v superstár by měla vyhrát ×ĐĐ *14* -
:-)
ty jo Domča má narozeniny ve stejný den jako já *4* -
-
Re: :-)
tak to mas dobre *4*
-
-
Domča is nej v superstar
Domčo i když si vypadla stejně si nej v superstar. Přála jsem to tobě!! Hlavně se věnuj zpěvu dál a nepřestávej zpívat ta písnička co si zpívla (štěstí je krásná věc) jako poslední byla nádherná !! -
-
Re: Domča is nej v superstar
Skoro se nedá nic dodat - jsi prostě nejlepší. Hlavně dál zpívej a zůstaň sama sebou.S tou poslední písničkou jsi to všem natřela. Přeji Ti všechno nej . . . -
Re: Domča is nej v superstar
Presne tak...sice vypadla, ale v tehle fazi uz je to vlastne jedno :-))) Ja jsem za sebe rad, ze dva moji favoriti jsou v TOP3, coz se mi stalo poprve. *3*
-
-
smutek
Ahoj Dominika
Je mi moc luto že tu superstar nevyhrála
škoda.Dominika prajem ti vela ůspechou
v Tvojom osobnom životě.
Pavel z Trutnova
e-mail cakajda@humlak.cz *14* *3* -
domča
je mi strasne lito ze jsi vypadla ale vlastne jsi vyhrala holcuici superstar. *7* *7* -
to je nefer
Dominika byla nejlepsi a mnela vyhrat celou css =(doufam zhe se prosadi a vyda CD -
všechno nejlepší *5* *5* *5*
-
dominika je nejlepší
dominka je nejlepší nechápu proč vypadla *7* *7* *10* *8* *9* *10* *13* *16* ale jinak je pro mě ta vítězka českoslovneské superstar *1* *15* *15* miluju tě dominika *14* *14* *14* *14* *15* *15* *4* *3* *14* *3* *14* *1* *1* *4* *5* -
domča
dominika je nejlepší *14* *3* *3* *3* *1* nechápu jak mohla vypadnout *9* *7* *10* *9* *9* *13* *5* *8* *16* *8* -
všechno nejlepší...
Všechno nejlepší k Tvým dnešním narozkám ti přeje Agi.... *3* *3* *3* užij si to!! *4* *4*