-
Uplatnění náročných požadavků i ve vlastní práci
Vážený pane, právě jsem vyslechla Vaše hodnocení v dnešní SUPERSTAR, které mě přimělo Vám napsat. Ve čtvrtek jsem shlédla muzikál 3 mušketýři - a přesně to, co jste vytýkal dnes 1.zpěvačce večra, by se dalo vytknout a v daleko větší míře představiteli hlavní role - panu Berounovi. Hudební nastudování se mi nelíbilo, výkony kromě Petry Janů, Petra Koláře a představitele kardinála byly podprůměrné. Také jsem nepochopila pohnutky Karla Gota k naprosto směšnému amatérskému vstoupení - má to zapotřebí??? Ještě k hudebnímu nastudování - myslela jsem, že v muzikálu jsou důležité i texty - natolik, aby jim mělo být rozumět. Byl to nejhorší muzikál, který jsem doposud navštívila. -
milý milane
autore 1.prispevku, to nesvedci o tom, jak je ti eda sympaticky, ale o tom, ze mas stejne debilni vkus, kdyz potkam takoveho kretena na ulici, zdaleka se podobnym sockam vyhybam, ze zdravim a prober se..... -
eduard je velmi sexi zpčvák
-
KLEZLA DO PRDELE VLEZL(A)!!!!=o) Ale jinak proti němu nic nemám,jenom se mi líbí tahle hláška,tak jsem jí sem musela napsat!!!Ale je pravda,co řekl Adam Valášek nabo jak se jmenoval v semifinále:"Tak trochu JEŠTÍREK ne?!?!?!!!!
-
eda je superstar
Já Eduarda Klezlu obdivuji a vůbec necápu jak sem někteří z vás mohou psát takové hnusárny.EDO SI MOJE SLUNÍČKO. -
Jste normální?
Ti co tady pana Klezlu urážejí, bez toho aby o něm cokoliv osobního věděli, jsou ubožáci.Eda je mým velice blízkým rodinným přítelem a proto vím jaký je ve skutečnosti.Je to velice hodný člověk a také odborník na svém místě.Tím, že je až nadmíru hodný, se s ním bohužel táhne i spousta pomluv a bulvárních keců.Eda je opravdu fajn chlap, ale to nelze vysvětlit zaslepencům co čtou bulvár a dokonce jěště věří jeho článkům.Kupte si prosím literaturu faktů a potom tady něco pište.Osobně si tam najděte, kde pan Eduard Klezla jako operní pěvec vystupoval.Tyto věhlasné opery po celém světě mluví za vše, ale nikdo to z důvodu přehnané skromnosti pana profesora neví.Asi by si nepozvali nějakého amatéra.....musel sem se ho tímto zastat i když jsem s ním z rodiny, což samozřejmě hraničí s tím, že ho budu prosazovat.....není to pravda i on teď neví kdo tohle napsal, protože jsem pod přezdívkou.Až nebude takový, klidně napíšu jiný i negativní názor, ale pro tuto chvíli buďme prosím objektivní. -
Co urazite
Je videt,kdo tady umi jenom urazet a niceho jeste nedosahl!!To je fakt dost ubohy!Me se nahodou Eda libi,je to sympatak.Nechapu co proti nemu vsichni mate a jak muzete verit tomu pitomymu bulvaru.No jo ,ten proste taky nic jinyho neumi nez vyrabet mity.Jsou to jenom kecy v kleci,co tam do toho odpadu pisou.Nahodou ja Edu obdivuju za to,co vsechno dokazal.A z poroty v superstar je rozhodne nejlepsi a nejaka Csakova,ktera se tam dostala stejne nejakym omylem se mu nemuze vubec rovnat!!Edo,fandim ti a doufam,ze ti to vydrzi! -
Souhlas
Nahodou s Miriam naprosto souhlasim.Pan Klezla je skvelej clovek. -
Profesor Klezla
Profesore, profesore. Někteří, co jsou docelea dobří si to nezaslouží, jo je to show, ale ..., zazpívej bez playbacku v přímém přenosu a pak jsi můj... -
e
Klezla je nejlepší! Vy co ho tady urážíte jste ubohý a asi úplně pitomí!!! Já bych dala nevím co za to abych ho mohla vidět na vlastní oči a popovídat si s ním. Eda je pro mě bůh *14* Barbara-Jessica Freel