-
Ubohá jsi ty
Pan Klezla není ubohej ani náhodou a Barbara-Jessica používá můj e-mail protože je to moje nej kámoška a doma internet nemá, stačí? -
adresa
prosíím nezná tadyk někdo autogramovou adresu na Eduarda Klezlu nebo aspon kde učí, prosíííím Nemůžu ji sehnat *9* Mohli byste mi ji když tak poslat na email, prosíím -
Nechapu
Jak je mozne, ze takovym sulkum se udava titul profesor. Titul profesor by se mel uvadet pouze u lidi co jsou potrebni pro zivot, coz klezla rozhodne neni -
ahoj
ahoj, obdivuji Edu, přidá se někdo? *4* -
nechteho!!!
nechteho být je to můj táta!!! *5* -
David Kraus
Pro pana Klezlu. Zdravím jej i ostatní normální lidi. David Kraus svými projevy, dle mého názoru, pana Klezlu urazit nemůže, jelikož, je-li někdo na hony vzdálen zpěvu jako DK, tak těžko od něj čekat soudný výrok na adresu někoho, kdo se zpěvem zabývá. Pokud nemá jakýkoliv talent, musí sáhnout k aroganci a vulgaritě jako jeho otec v případě rádoby boji o svobodu slova v ČT, i když všichni víme, že šlo o to, jak si nadále zachovat přístup k penězům na neviditelné ruce státu, i když všichni víme, že se jedná o peníze naše ( z poplatků za TV). Bulvár už udělal populární lidi z jiných nul (big Brother, Vyvolení...). Škoda, že není bulvár před naší mladou generací aktivní i v jiných oblastech. Kolik náctiletých ví, kdo to byl pan Heyrovský ( určitě to nebyl DJ Heyro )? Hlavně, že z celé aféry nebude nic, a DK bude zase brát prachy z ČT, které mu dáme my z našich poplatků. Jeho otec jej pochopitelně za naše peníze ve "svém" pořadu opět obsadí. To je Krausdemokracie, bohužel, jaké mám možnosti to ovlivnit? Miroslav -
Eda ví, co dělá. Možná se někomu nelíbí, když dělá svou práci tak, jak nejlíp umí, ale to je už asi problém každého dalšího. Já si taky nenechám strhat uši nějakým krákáním.
-
Eda je bůůůůůůh
Já ho žeru. Úplně nej nej nej človíček, chtěla bych se s nim potkat *3* Nevíte, jestli má fanklub?? -
Eda Klezla
Tak nevím, jestli můj příspěvek doplul kam měl. Je ale fakt, že mi také trvalo, než jsem panu profesorovi přišla na chuŤ. O to více ho mám teď ráda a obdivuji ho. Ráda bych ho poznala osobně a řekla mu tohle vše do očí. Jinak mu ze srdce přeji hodně úspěchů a síly ustát tu špínu, kterou bulvár přináší...držím palce, pane profesore... *14* -
Dotaz
Nevíte prosím někdo, kdy p. učitel Klezla složil profesuru resp. byl prezidentem ČR jmenován profesorem? Díky Zdenál. *7*