-
Já si o Edovy myslím že je to fajn chlap!!Nevíte někdo jestli má nějakej ten klub?????
-
RE: DOTAZ (Zdenál)
pokud vím tak na některých středních a dále na vyšších a vysokých školách se všichni "učitelé" oslovují: profesor/ka nebo titulem... a jelikož si studenti málokdy pamatují jestli je dotyčný "učitel" Ing, nebo Mgr.,..Tak používají oslovení profesor. Takže jsou tihle profesoři a potom jsou ti jmenovaní prezidentem jenž jsou Profesoři. Nevím jestli jsem to napsala dost pochopitelně, ale snad jo. Pokud je oslovovám a nazývám proseforem, tak jde jen o to, že tam kde vyučuje se prostě všem učitelům říká profesoři. Jinak pan Klezla je určitě člověk na svém místě, netvrdím že vždy souhlasím s jeho názorem, ale chápu že on to prostě slyší jinak. -
názor
Vážený pane Klezla, jsem muzikant už léta.Ale slyšel jsem větu od Vás u posuzování u Daniela kde zpíval -ža tady to už je a bylo .....já jsem nic podobného neslyšel a ani nic takového podobného hlasu tady není v celé čr... Myslete také na střední generaci,pro mladé je tady toho dost...jste zpěvák a určitě to víte,, ale do špičky se dostat je tady problém,že co kdybi že... hlasování je divné,domnívám se že to řídí porota...v zahraničí je to jinak tak Vás moc zdravím ahoj Honza -
klezla
klezla,kam jsi to vlezla_ *14* *3* *13* *5* *1* -
Zdravim.Eda je fakt bomba chlap,je to prostě kus. *4* *15*
-
EDÍK
CHTĚLA BYCH VĚDĚT ,ZDA JE EDUARD KLEZLA ŽENATÝ ,NEBO JESTLI MÁ PŘÍTELKYNI,ČI JESTLI MÁ DÍTKA -
-
Re: EDÍK
Ahoj , Eda ženu nemá , děti také ne , pokud vím , tak o nich zatím neuvažuje!
-
-
web
pokud jste fanoušky Edy, tak se jukněte na web který zaměřen jen na Edu www.klezla.webgarden.cz *3* -
klezla
ale pan profesor je orientovan na chlapce, to nevite *15* -
fanklub-trapnéééééééééééééé *13* *13* *13*
-
PROFESOR
No to je práve problém, že ani nastřední škole se nemají učitelé oslovovat Profesor/ka. Profesor je akademický titul a jeho získání je celoživotní pouť. Profesor je - nejvyšší akademický titul, udílí se zasloužilým osobnostem v daném oboru, většinou s bohatou publikační a pedagogickou činností. Jmenuje prezident republiky. Nutné absolvování min 5 letého vysokoškolského studia a dalsího min 2 letého studia doktorantského. Dále je nutné nejprve získat titul Docent a ten myslím ještě nikdo pod 40 let nezískal. Mezi obema tituly je potom cca ještě 10 let pedagodické a publikační práce. S pozdravem Ondřej Čech -
-
Re: PROFESOR
Pleteš se! Profesorský titul propůjčuje prezident republiky všem kantorům na středních i Vysokých školách! Je zvyk zaveden již v první republice! -
-
Re: Re: PROFESOR
Titul Profesor se nepropůjčuje, ale uděluje se na základě Řízení ke jmenování profesorem. Mimo to se na vysokých školách oslovování správnými tituly dodržuje. Neříká se profesor kdekomu.
To, že je zvykem na středních školách oslovovat pedagogy "pane profesore" v žádném případě neznamená, že má stejnou hodnotu jako titul Profesor udělený hlavou státu. A rovněž není propůjčený hlavou státu. Jak jste sama napsala, je to zvyk.
http://www.msmt.cz/vzdelavan i/jmenovani-profesoru
-
-