Přejít na výpis diskuzí

Edward Norton

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Iluzionista

Právě jsem viděla film "iluzionista" a musím říct perfektní zážitek. Nevím, co proti tomu filmu čeští kritici mají. U nich dobrý film, akorát ten, kde se střílí, vulgárně mluví, souloží a jsou výbuchy. Jen chci poznamenat, že tento film se v americe setkal s velkým ohlasem, a to jak u kritiků, tak u diváku
  • Pre \"Kvítko\"

Neboj, ja som sa už z toho dostala. Momentálne sa sama čudujem, čo som tam popísala, že je dobrý herec to je fakt, ale ani zďaleka nie je jediný, sú aj lepší...
  • Skvělej!!!

Za poslední dobu jsem náhodně viděla hned několik filmů s Nortonem, klobouk dolů líbil se mi ve všem, Prvotní strach, Iluzionista, Red dragon i v Rabínovi. Má nádherný pronikaví oči, jo jen ať točí dál!!! *3*
    • Re: Skvělej!!!

já ho miluju,teprve včera sem yděla a sem mimo
      -nechápu jak může bejt tak neodolatelnej
      millllllllllllujjjjj jjjuuuuu ho *14*
  • Edward a jeho lásky

Ahoj lidi, nevíte, jestli teď s někym chodí? *3*
    • Re: Edward a jeho lásky

No já si myslím, že ne. Nebo v to jen asi doufám *1*
  • Edward a jeho lásky

Ahoj lidi, nevíte, jestli teď s někym chodí? *3*
    Mimochodem, včera jsem viděla Barevný závoj, je tam fakt sladkej *14*
    • Re: Edward a jeho lásky

Jo,chodí teď se mnou.
  • taky myslim

Já si taky myslim, že ne. Ale jistota je jistota, tak jsem se radši zeptala *3*
    Jako ne, že bych mu to nepřála. Naopak, jenom jsem prostě hrozně zvědavá. *1*
  • MartinDyntar
    Vynikající herec. Exceloval ve filmu Kult Hakoveho Kříže a ve svem režijním debutu Rabín, Kněz a Krásná Blondýna. Narozdil od druhých jeho roli v kultovním Klubu Rváčů režiséra Davida Finchera příliš nechápu a neuznávám. Kultovni záležitosti se Klub Rváčů sice stal, ale je to cista demagogie coby nepovedeny, skutecne nevydareny rádoby protest proti konzumní společnosti v USA ve filmu nemá hlavu ani patu.
  • Iluzionista

Ahoj, myslím, že Norton má velké charisma.Viděla jsem ho ve filmech Kdo s koho,Kněz..,Kult hákového kříže, ale nejvíce mě dostal Iluzionista.Je to nádhernej film a všem, kdo ho neviděli fakt doporučuju.Ten film vás okouzlí, ono přece VŠECHNO JE JEN DOKONALÁ ILUZE, že...
  • je best off

Edík je nejlepší!!!!Je to výborný herec a nádherný chlap,jeho snímky (viděla jsem všechny jeho filmy) jsou opravdu supr,zahraje všechno a já ho žeru!!!! *8*
  • blazza

Norton

Jeho nejlepsí film je Klub Rváčů ... herecký koncert , Ed je proste kurva dobrej herec *8* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit