Přejít na výpis diskuzí

Edward Norton

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2804

SMOOCHY

Hojte!
    Přidávám se k tomu, že Edie je BEST ACTOR EVER!! Sice teď filmy nic moc(možná tak Painted Veil a The Illusionist), ale jeho top byly 90.léta - hity jako Fight Club, Primal Fear, American history X...Ale jeho naprosto nejbláznivější film je Death to Smoochy...kdo neviděl, vřele doporučuji!! Po tom co jste viděli jeho seriózní postavy vás tohle dostane *15* ! Nebo pak ještě Everyone says "I love you", muzikál od Woodyho *3* No já jen ať víte, že jeho filmografie skýtá i vtipné filmy, ne jenom ty na zamyšlení a obdiv *1*
  • Edííí!

Podle mě, podal úžasnej výkon i v Red Dragonovi. Pak souhlasim (ač nerada) se SMOOCHYM, že jeho top léta byla 90. Je to škoda, škoda že stárne... Hulka jsem ještě neviděla, ale doufám že nezklame (jak by mohl XD).
    EDIE BEST ACTOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • fightclub

Jasně Edík je nejlepší:)a má hrozně zvláštní hlas, hlavně když se směje nebo křičí *3* *14* *14* ůů sexy
  • edward

me naprosto dostal jeho monolog pred zrcadlem v 25.hodině,tam byl fakt skvelej *3*
  • to jsem teda nečekala

Nečekala jsem, že E.N. má tolik fanoušků. Všimla jsem si ho už dávno, ale nikdy jsem tomu nepřikládala takovou míru. V Iluzionistovi, Kultu hákového kříže byl fakt dobrej. Nechci sem psát, jako ostatní, že bych chtěla s ním, to a tamto...určitě by to byla zajímavá představa, ale raději se zaměřím na někoho, koho můžu ve svém životě potkat.

Je prostě nejlepší!! Kam se na něj hrabe Pitt a ostatní šamponi! *1*
  • Happy Bitrhday-40th.

Happy Birthday Edward Norton and good luck!!!
  • ......

Všchno nejlepší k narozkám... *4* Moc filmů jsem s ním neviděla, ale v Klubu rváčů byl dobrej *3*
  • sKVELEJ HEREC A NAVIC UMI HRAT. Takovy Wahlberg aneb Patizon hrat neumi, Norton rozhodne jo. Jsem jeho veliky fanousek *1* *1* *1*
  • MartinDyntar

Edward Norton mě zaujal svým hereckým výkonem v dramatu "25.Hodina" afroamerického nezávislého filmaře Spika Leeho. Drama "25.Hodina" vypráví o tom, jak před odchodem do vazby za přechovávání a šíření tvrdých drog jinak sympatický Monty Brogan (Edward Norton) má posledních 24.hodin na to aby po dlouhé době navázal vztahy a vyjasnil si právě své vzájemné vztahy se svými starými přáteli, kterým se svým zpusobem života odcizil. Monty trpí výčitky svědomí právě z takového z dosavadního zpusobu svého života, kdy si neuspokojivě vydělává peníze na nájem a financuje svoji partnerku právě z prodeje tvrdých drog coby z neštěstí druhých lidí. Právě tehdy se Monty rozhodnul starý způsob života opustit a začít znovu. Bude ho to však ještě stát ještě dost svého osobního zpitování svědomí nad sebou samím, nad svým dosavadním životem, nad promarněnými šancemi a příležitostmi co měl v životě. Jeho otec ho však osobně přesvědčí aby se nástupu do vězení raději vyhnul a pod novým jménem se konečně někde jinde v USA usadil a začal se svojí partnerkou konečně už vést spokojený a spořádaný rodinný život. A přesně to se stane. Jméno Monty coby filmové postavy u Edwarda Nortona je ve filmu přičemž odkazem na osobnost a mistrovská filmová díla herce Montgomeryho Cliffta.

• MartinDyntar
    Skvělý herec. Natočil dost kvalitní filmy. Stačilo by myslím zmínit jeho režijní debut u nás známe pod názvem jako Rabín, Kněz a Krásná Blondýna nebo jeho úspěšna a jinak náročna role v dramatu Kult Hakoveho Kříže na nemz se i postprodukcne režijne spolupodilel nebo vynikající 25.Hodina Spika Leeho. Všechny tyto 3 filmy s nim mám osobně nejraději. Jen jako divák mám osobní výhrady ke kultovnímu Klubu Rváčů režiséra Davida Finchera. A nelze zapomenout na jeho roli převážně v již zmiňene 25.Hodine Spika Leeho připomínající svým profesionálním a perfekcionistickym přístupem k roli právě v tomto filmu více osobnost a mistrovska filmova dila zesnulého amerického herce Montgomeryho Cliffta. Viz . více k tomu muj předešlý komentář k Edwardu Nortonovy k 25.Hodine.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit