-
Není zas tak dokonalá jak si myslíte
A víte tady někdo co schovává pod vlasy???Viděl jste někdo její fotku s vlasy vyčesanými nahoru??Nikdo,protože se tak fotit nemůže,protože má uši plachťáky, na všech fotkách má culíky jen a pouze přes uši...NIKDO NENÍ DOKONALÝ,ŽE????:)))) *1* -
-
Re: Není zas tak dokonalá jak si myslíte
jako s těma ušima mi to přijde jako ubohá poznámka : D -
Re: Není zas tak dokonalá jak si myslíte
Jestli umíš číst..a máš doma net..tak už by jsi mohla dávno vědět,že je má přišité..lol... *9*
-
-
Elišška vs Iveta
Nevím,co tady všichni řešíte...A hádáte se tady o tom,která miss je hezčí..to vám ještě nedocvaklo vy blbečci,že s tím stejně nic nesvedete??Hádáte se tady jako děti o bábovičku..Každá si to zasloužila..obě jsou krásné.Tak už to neřešte,je to tak maximálně trapné. *1* -
Vy tu zde všichni píšete jak je Eliška hnusná,dětinská a pitomá, ale to jsou pouze vaše názory. To že vám se Eliška nelíbí neznamená, že je hnusná. Každému se líbí něco jiného. Dnes jsem byla na muzikálu Hamlet, kde Eliška hrála krásnou Offélii, do té role se naprosto vžila a vůbec nic nepředstírala. Na konci se políbila s přítelem Václavem Noidem Bártou a mimo jeviště když se tam fotila s lidmi a podepisovala fotky, byla opět přirozeně krásná. Už to nebyla Offélie ale Eliška Bučková. Moc jí fandím. Podle mě je to moc krásná, přirozená a inteligentní žena. :-)