Přejít na výpis diskuzí

Eliza Dushku

OSOBNOST 31.12.2006 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele, někomu se líbí, někomu ne. přece nemůžete soudit někoho, koho neznáte !
  • lovespikeandbuffy12
    souhlasím! *1*
  • K***va lidi vy jste tak ubohý... *3*
    Nechápu
  • Re: Eliz

pro buffyska......na primě coolu dávaj angela,tru calling(volání mrtvích) *9* a dům loutek *16* *3* *5* *4* s alizou dushku
  • dra

:-)

všechno nejjjjjjjjjj
  • ivetka14

Narozeniny

Všechno nejlepší k narozeninám *3* *14*
  • Narozeniny

Vše nejlepší Elizo, vítej mezi třicátnicemi *14*
  • your-darling

...

všechno nejlepší...:-)
  • your-darling

Re: Eliz

ahojík..na prima cool dávají (nevím jestli ted) ale někdy začátkem ledna určitě Volání mrtvých a Dům loutek...jinak je tam Buffy a Angel a tam se Eliza taky občas ukáže...:-)
    jinak zatím o ničem jiném nevím..:-)
  • buffysek

Eliz

ahoj, chtěla by jsem se zeptat jestli víte kdy budou dávat něaký film či seriál s Elizou Dushku je to moje nej hEREČKA tak když tak mi napište na buffysek ju ??? dík moc a ozvětese prosím e to nutné *3* *4* *4*
  • atsbts

Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

Jo tak já se podívám
  • tyret

Re: Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

Stačí se podívat na jeho profil. Hrál v několika maďarských filmech a seriálech.
  • atsbts

Re: Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

Docela koukám protože, jsem si myslela že řekneš něco jako Brad Pitt atd.Máš docela dobrý výběr na herce a herečky. Jo a když jsem u toho v čem hrál ten László Fáy. *7*
  • tyret

Re: Re: Omlouvám se všem fanouškům,

László Fáy, Vincent D'Onofrio, Dana Medřická.
  • atsbts

Re: Omlouvám se všem fanouškům,

A kdo je podle tebe super herec a herečka ptám se jen tak.Fakt nekecám. *7*
  • atsbts

sorry

Asi sem to trochu přehnala stěma nadávkama a tak :SORRY:.Popravdě byla jsem dost naštvaná ale Eliza není tak špatná ale někdy je zase namyšlená na prostě herci a herečky. *7*
  • nerozumím

já vás lidi nechápu vy si tady nadáváte jak kdyby jste se chtěli pozabíjet přitom je to jedno, někdo tvrdí že je úžasná a něco zase že smrdí, ale lidi jak to mužete vědět, zanáte ji? ne jenom jste viděli filmy ve kterejch hrála a to je tak vše... nevím asi vás to nějak naplňuje blahem a sebevědomím, když se tady o tom dohadujete... *4*
  • tyret

Omlouvám se všem fanouškům,

ale vždyť neumí hrát! Používá jenom dva standardní výrazy - slečna drsná a slečna ukřivděná. *9*
  • buffy98

Eliza as Faith

Eliza je skvělá herečka. Líbí se mi v Buffy, v Pravdivých lží, v Tru Calling, ale moje oblíbená herečka je Sarah Michelle Gellar. líbí se mi jak se jako Buffy s Faith rvou!!!!!! *1* *1* *1*
  • sasulka17

Re: Narozeniny

Duchaplná konverzace, jako od cigánu u nás na Cjlu *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit