Přejít na výpis diskuzí

Eliza Dushku

OSOBNOST 31.12.2006 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • atsbts

Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny

To je málo na to abych se počůrala strachy.
    Docala mě serete máte štěstí že mám docela dobrou náladu.Kolikrát to tam mám psát že není nejlepší.Za tyhle keci bych vás propíchla něčím ostrým a dala sežrat psům. PRCINKY!!!!
    Víte co děte někam vylište si pí!!!
    Jo a vy jste lesbičky a bukvice.
    Aby ste se nepo.....srali.....hahahah.
    WE are death!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: podoba

zato že ty jsi jednička *15* *1* *15* *1* *15* *1*
  • Re: Re: Eliza v Buffy

zato že ty jsi krásna a chytrá viď...... *1* *15* *1* *15* *1* *15*
  • Re: Re: Eliza je nejhorsi

jeeeejda tak to je moc to je moc to som nevedel že este žiju aj takýto trápny ludia =D no výsmech *1* *1* *1* ...Eliza je super
  • Re: Re: Re: Re: podoba

sama si kráva ! *10*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny

A kdo je teda podle tebe dobrá herečka? Ona je nejlepší! Viděl(a) jsi vůbec nějaký film, v kterém hrála? Když už tady máš plnou hunu keců! *8*
  • dn15

Re: Re: Re: Narozeniny

tak to je moc pekny nekomu koho neznas prat aby chcipl nebo ho postrelili, tomu se muzu jenom smat *1*
  • Re: Re: Re: Re: Narozeniny

když se ti eliza dushku tak líbí proč si ji nevezmeš ty lesbicko!!!! asi nevis co je dobra herecka a co ne mnela si napsat ze je nejhorsi herecka!!!!ona neni dobra *13* neni

ja ji neposloucham ty **** to ty kdyz ji tak dobre znas doufam ze te zajedou smradlavy duchove umres tak jak si zila to ses ty *9* smradlavko!!!!!

TY KRÁVO CO SI O SOBĚ MYSLÍŠ JÁ TAKY NEJSEM PŘIHLÁŠENÁ PÁČ NEPOTŘEBUJU BEJT FŠUDE ´´NEJLEPŠÍ´´ (JAK SI O SOBĚ MYSLÍŠ!)TAKŽE PŘESTAŇ MACHROVAT TY PÍÍ ! NEBO TĚ NĚKAM KOPNU ! RADŠI DRŽ HUBU NEBO BY TI JI MOHL NĚKDO ROZBÍT ! *13*
  • atsbts

Re: dollhuse

Jo na Dollhouse se dívám .Je dobrý že prima cool dává nový seriály a hlavně od Josse Whedona.
    Možná dají i Buffy. *7* *7*
  • atsbts

Re: Re: Re: Narozeniny

Když máš takový keci tak proč jse nepřihlásíš.Víš co di do píííí.Bestak posloucháš Hanu Fontánu.Není nejlepší ,ale lepší než některý herci a herečky.
    čau a uží jsi zbytek víkendu
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

*16*
  • Re: :)

lenca29: zapoměla si dopsat svůj komentář: nejlepsi je ve filmu z nuly hrdinou!!!!!!!!!!!!!!!!tak je proste eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeej...TRAPNĚJŠÍ! ! *5* *8*
  • Re: Re: Narozeniny

všecko nejhorsí doufam ze chcipnes,nebo te postrelej si tak hnusna zdaji se mi nocni mury o tobe ze smrdis okolo meho domu si tak smradlava *3*
  • Re: Eliza v Buffy

opravdu nechápu lidi co na to můžou koukat ona je tak hnusná a blbá že jí nemůžu vystát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Re: Eliza je nejhorsi

je to nejhorsi herecka na svete.nenavidim ji(to je ona) *9*
  • Re: podoba

jestli že si jí opravdu tak podobná jak říkáš tak tě lituju jestli že vypadáš jako chlap *9* *9*
  • Re: Eliz

naopak je to hnusnej chlap !!! *13*
  • Re: Re: Re: Re: Re: podoba

opravdu není co dodat je to kráva namyšlená a smrdí a doufám že umře prostě opakování toho co řiká věčina co znám (celá třída můj kluk moje ségra a můj brácha a máťi s otcem řikaj že je ty filmy co natočej s ní stojej za nic!) *5* *16*
  • Re: Re: Re: Re: podoba

souhlas s tebou ´´ty co jí nenávidíš´´ máš pravdu je to namišlená kráva a doufám že brzo chcípne!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit