-
Re: Re: Re: Re: podoba
ano velice souhlasim *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: podoba
PRO TRAPNOU Elizu dushku, obyčejně nejsem ta pomsty chtivá ale ty mě opravdu moc sereš a pro mi dovolte abych vám napisala svůj názor: SMRDÍŠ KRÁVO A CHCÍPNI *13* *10* *16* *8* !!!!!! -
Re: Narozeniny
vsetko naj -
Narozeniny
Všechno nejlepší a hodně zdraví a štěstí.
Seš nejlepší herečka jako Faith nebo Echo,Tru. *4* -
dollhuse
dnes zacina ve 21:20 na prima cool Dollhouse s Elizou :) -
Eliza
Nazdar, super baba, Milujem Ju a prajem len to najlepsie. Tato super baba ma fakt talent a zasluzi si to dotiahnut hodne daleko. Prajem len to najlepsie. -
:)
nejlepsi je ve filmu z nuly hrdinou!!!!!!!!!!!!!!!!tak je proste eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeej -
Pach krve
V tomhle horou pach krve byla super a i ten kluk co hrál s ní.. -
Eliza
Eliza....Nejvíc dobře hrála ve filmu Pach krve to jsem prožívala s ní byla v klidu -
aaaaaaaaaaaa
vsetko nja eliza *1* *1* *1* *1* *1* -
Eliza je nej.
Je to nejlepší herečka na svete.zbožnuju ji. *4* -
Eliza v Buffy
Eliza je super, ale nejvíc jsem si jí stejně oblíbila v Buffy. Prostě se mi líbí její zlé já. *16* -
<script>alert('a');</script>
<script>alert('a');</scrip t> -
Re:
Naprosto s tebou souhlasím *3* *1* -
film nutnéééé
čao hele lidi nemá z vás někdo film úsvyt mrtvých s ní (soul survivors ) *9* je to nutnéééé -
Re: Re: podoba
ty trapná krávo,abych ti nevrazila kolík do prdele *5* -
Eliz
Krásná žena *14* *14* *14* -
Re: podoba
HAHAHAH!!!!To já jsem Faith ajá taky chodím na hlídky a zabíjím upíry.vy,jste všici nuly!!!!! *5* *16* *8* *13* *10* *1* *1* -
Eliza je skvělá herečka.. chtělo by to nějakej filmeček s dobrým hercem.. jako byl její kdysi True Lies.. kde si zahrála s Arním.. *4* škoda že tak super seriál Tru Calling není dotočenej.. začal se víc rozvýjet..
-
podoba
s holkama jsem jen tak ze srandy začaly natáčet seriál Buffy. protože jsem jí hodně podobná hraji faith. *4*