Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ...

..no me se taky libi vic ten novy...predtim to byl taky ,,blbecek"..ale ja ho UPA ZBOZNUJU!! ..ale jak se v klipu -just lose it- poblul to bylo moc...TED JE SKVĚLEJ-.. *14* a repuje o realite..a ne o takych... ale je byl a bude ... SKVELEL--NEJ RAPPER!! *14* *14* *14* *1*
  • Re: without me

Jo a taky ten ,kterému můžeme za Ema poděkovat!!!Hodně mu při začátcích totiž pomohl!
  • Re: without me

americky raper Dr.Dre eminemuv velky kamarad
  • www.gunitcommunity.oforum.cz

WWW.GUNITCOMMUNITY.OFORUM.CZ - hudební forum o G-Unit, 50 Centovi, EMINEMOVI a všech ostatních US rapperů! kvalita a aktualita! vše zdarma! - staň se i ty členem komunity znalců hip-hopu! - nejvyšší úroveň! *16*
  • Re: Diskuze??

Zdravím, plně s tebou souhlasím, každé jeho období mělo něco do sebe - každé jeho období je tak trochu jiná část jeho života. Teď je úplně někde jinde a poslední jeho album je skvělé (ty před tím samo taky)- fanoušci si musí zvyknout, že to co bylo před tím, už nebude a myslím si, že další jeho práce bude stejně dobrá jako doposud, jenom se vydal tak trochu jiným směrem. Nezbývá nic jiného než mu popřát spoustu sil k práci a mnoho úspěchů, hlavně v soukromém životě :-).
  • Zdravim

Eme posloucham te od 6 let,libi se mi tvuj smysl vnimani,charatktera charisma,na tebe nikdo nema,sice z toho novyho alba se mi libi jen 2 tracky ale jinak upe vsechny taky repuju uz 4roky muj sen je se stat raperem nejlepsim na svete nekdy si pripadam jako bych to mel v hlave jako ty.chtel bych te aspon jednou videt na vlastni oci a hodit z tebou rec.Z pozdravem M-Romeo z CZ.
  • without me

cau hej kdo je ten chlapek w klipu without me jak s nim jede w tom aute?? diky
  • diggz

Re: Re: lisa

Trošku bych tě poupravil, když dovolíš. To M&M bylo původně Emenem, ale pak ho zažalovala společnost, co vyrábí bonbony M&M a on si to změnil na Eminem. Třeba na Soul Intent je ještě Emenem.
  • Happy Birthday

Vse nejj k narozkam Shady jsi ten nej Rapper na svete *1* *1* *4* .ty jsi proste borec a nikdo na tebe nema kam se na tebe sere nakej 50 Cent ten si muze polibit *3* .Moc se mi libi vsechny tvoje alba.Takze neber drogy nebud nasilny a zij dobre kamooo *3* *1* *3*
  • michalqadarkstarphoenixbizarre

Re: Re: hehe.

díky :D sem se snažila :D
  • vse nejjjj

vse nejjj *3*
  • Happy Birthday

Všechno nejlepší Eme *14* *14* =* =*
  • d3ony

Gratulace!!

Wow.. Nic mě nemohlo praštit do očí víc, než dyž sem před chvilkou náhodou otevřel Emovo profil na Wikipedii a tam vidim, že má dneska narozky.. Zrovna (až) před asi 2 tejdnama sem zkouknul 8. Míli a idyž sem o něm kdysi občas mlel hrozný howna a vlastně sem o něm nic nevěděl, musim říct, že sem se těžce ustřelil.. On totiž neni žádnej rádoby gangsta za kterým stál od mládí bohatej otec, kterej se mu o všechno postaral, on si svojí kariéru, popularitu a veškerej svuj úspěch tvrdě vydřel a to od samýho dna.. takže za to má muj obrovskej respekt, a určitě ne jenom muj.. *3* přeju mu, abysme mu tu všichni mohli eště dlouho psát tydle gratulace k dalším přibejvajícím rokům, protože on si to fakt zaslouží a doufám, že nás eště v budoucnu zase svojí tvorbou příjemně překvapí jako už nespočetněkrát předtim.. Ale dost keců, přeberte si to jak chcete, já přeju všechno nejlepší Eme a drž se toho svýho, protože tim, že seš sám sebou dáváš inspiraci, naději a odhodlání kopici dalších lidí.. Všechno nej! *5*
  • Re: wooooooooooww

Závist já mám narozky 13.5.1996 a Robert Pattinson 13.5.1986 *16*
  • replay.girl

wooooooooooww

jinak ja mam taky dneska narozeniny,,stejne jako nejlepsi rapper na svete,,to je teda pocta,,!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • replay.girl

eminem

jujj dneska ma moje laskica norezeniny juuujjj kraska moje skoda ze neni aspon o 20 let mladsi no,,ale happy brithday b-rabbit!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vse nejky =)

vse nejky k narozkam Eme
    preju ti aby ti vse slo jako do tedka :))
  • birthday

Všechno nejlepší emí přímo tě zbožňuju :P *14* *14* *5*
  • Re: Diskuze??

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: hehe.

Krásně řečeno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit