-
lisa
hej nevíte jak to "eminem" vzniklo? -
Re: Re: Re: Re: Mazání
yop, rockeri nosia tanga. Ale ja som metalista takže rockerov mam niekde tesne pod chrbtom... *5* -
Re: Eminem
dosť trapas čo si tu napisala :D
počula si jednu pesničku ktorej ani nerozumieš :D a miluješ ho .. dobra si ty :)) -
Re: em
Lidi nevíte s kým má Almost Famous ... prostě nepoznáme hlas a nikde to neni ... -
Re: 4 nejlepší rapeři na světě
:)):D presne -
Re: 4 nejlepší rapeři na světě
*1* *1* jjj,přeeeesněěě!!! -
Re: alba
je tady na osobnosti.cz kdyz si najedes na jeho profil tk dej diskografie -
Re: ...
to je prawda us to neni ten chlapek co si delal z kazdyho prdel tet spiva desny dojaky treba s tou rihannou -
em
Podle mě je Eminem nejlepší ve svém oboru,písničky má skvělý,starší i novější,prostě dostal talent a uchopil ho *1* -
Re: Re: ...
ty, že eminema znáš dlouho a miluješ ho?:D promiň ale divím se že ho "nelofískuješ":D "plostě má peckofý hadříky muck"..tohle se mi nezdá jako vyjadřování člověka, kterej ví o čem eminem zpívá. možná jsi rozšířila řady těch, kteří si myslí,že ho "proslavila Rihanna" (to už jsem taky slyšela) a slyšela si not afraid, jako tisíce teenagerů v naší zemi, jenže to z tebe nedělá člověka, kterej marshallovým textům rozumí. "plste teď je to nej král raperů"-a tahle věta znamená co? pamatuju si časy, když mi byly 4 roky (teď je mi 14) a Em ovládal svět..byl a stále je nejpopulárnějším bílým raperem a žádná Rihanna ani "peckový hadříky a mocinky slaďounký vlásky" na tom nemají ani NEJMENŠÍ podíl. -
Re: Re: Re: ...
jo to je pravda ja ema tky posloucham strasne dlouho a kdyz sem so koupila relapse a poslechla si ho tk me to dost mrzelo pac to byl podle myho propadak jedina fakt nej pisnicka z toho alba je beutiful.....a ze not afraid je nejposllouchanejsi pisnicka??? pch
kecy jeho stry pisnicky sou jeste porad v kurzu
tkze nwm o co vam vsem de ze ted je lepsi -
4 nejlepší rapeři na světě
1)Eminem
2)Marshall Bruce Matters III
3)Slim Shady
4)Rabbit -
alba
nemáte někdo seznam všech jeho alb? díky -
Re: ...mas recht
mas pravdu byl lepší když byl ten starej dusevne labilní životem znechucenej EMINEM *14* -
Re: Re: Eminem
naprosto souhlasim s la.belle.avance
pac je to trochu uhozeny nemyslis po jedny pisnicce ho zboznovat a este to jedno mineni ja napriklad bo kdokoliv ho posloucha min pres 2 roky tk muze rict ze ho zboznuje ae po jedny pisnicce trochu divny ne ??? -
promin ae jestli ti to jeste nedoslo tk ho potom co prestal brat drogy nazpival peckovy album co zacal znovu vystupovat zacalo poslouchat vic lidi a dalsi se porad pridavaji mozna je to tvuj soukronej nazor ae asik vetsine se libi tedko krasnej hnedovlasej peckovy hadriky atd... pac ted mu to slusi vic kdyz byl blondak a mel nausnice tk ako nic ploti ae vypadal ako buzik i presto ze ho zboznuju uz pres akou dobu ho posloucham tk si vazne myslim ze vypadal ako buzik
plste ted je nej je to kral raperu -
názor ti neberu, máš na něj právo, ale stejně si myslim že se mejlíš *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
on je furt 1 a bude -
Re: Re: Re: Re: ...
Tak jasně, ale ty si nepamatuješ na období tak 2000-2004, kdy se zdálo, že Eminem je snad jedinej rapper na světě? Teď sou daleko populárnější Kenya West, Lil' Wayne nebo BEP. A to je špatně. Eminem by měl bejt na vrcholu -
Re: Re: Re: ...
Ja vim ze to bylo lepsi,taky rikam ze to bylo lepsi ze byl blondak,ae me se akorat nelibilo ze si napsal ze se zaradil do podradnych raperu on je furt nej a bude ja vim neni to ono co to bylo.