-
Re: Re: ...
Tak to je sice pravda, ale koukni se na jeho živý vystoupení z roku 2001 a dnes. Já nevim, kolik ti je, ale já poslouchám Eminema fakt od jeho začátků a na Relapse sem se těšil 5 let a byl jsem hodně zklamanej... Pusť si songy jako Guilty Conscience, As the worls turns nebo Bad meets Evil... To byly pecky!!! -
Re: ...
to je jasny eminem show to byli nejlepsi alba ae radovej raper zas neni to nesmis pripustit protoze not afraid taky nejposlouchanejsi pisnicka na zemi to by radovej raper nedokazal,me se taky libil kdyz byl jako blondak kdyz mel u sebe este proofa ne kon artise,ae kdyby furt bral prasky a fetoval tak tady dneska nemusel byt -
...
Neříkám, že Em není dobrej, ale já chci zpátky starýho, blonďatýho a duševně narušenýho Eminema. Jo, jasně - Relapse, Refil a Recovery jsou dobrý alba, ale kam se serou na alba jako Slim Shady LP a Marshall Mathers LP? Dřív byl Eminem super, ale teď už je to jenom řadovej rapper. A je mi to líto. Předem se omlouvám, jestli někomu nabourávám přesvědčení, ale to je můj soukromej názor. Prostě už se na to nemůžu koukat, co je z něj teď. Jak se oblíká, jak se hejbá, jak rapuje... -
Re: Re: Eminem
přesně je to pozerský jako blázen..! -
Eminem
Musim pochválit autora članku diky tolik sem se nikde o eminemovi nedozvedela.jinak texty nekdy ma drsny ale jak sam rika je treba je brat s nadhledem a humorem. -
eminem
Joooooooo Eminem je borac. *5* -
stránka
www.eminem-by-david.webnode.cz
ur -
j
boreček *3* -
Re: Re: ??
To si děláš prdel? Já poslouchám Eminema, celkově hip hop, Wu tang, Dr. Dre, NWA a moje přítelkyně poslouchá UDG, Jaksi Taksi a podobnej punk a stejně se milujem... Na tom přece nezáleží... -
Re: Eminem
Musím se smát :D Srovnávat Tafroba, kterej mele o sr*čkách, Rytmuse a 50 centa vs. Ema?! Joke? *7* *1* -
Ano ano *3* Já sice Ema poslouchám jen 3 roky, ale myslím si úplně to samý :) No a.. Možný to je že tak skončí, ale snad ne.. Když se podíváš co všechno už přežil, je to prostě strašně silná osobnost *4* -
Re: eminem
Nesnáším to věčný remcání, oproti bílejm rapperům.. Černoši byly sice u začátků rapu, ale to znamená že nikdo jinej nemůže? Myslím, že Eminem je mnohem slavnější než některý (i americký) černoši od rapu.. :D Je nejlepší, nerapuje o hovadinách (aspoň ne celou kariéru) :) -
Re: Re: ??
:D Děkuju, pobavila sem se - díky tobě :D Nic proti, ale myslím, že tím si fakt nic nedokázala :D Každej na Ema může mít svůj názor a my všichni bychom ho měli respektovat, i když ho třeba nesdílíme.. Jako je tvoje věc s kým se rozejdeš, ale jak si to podala.. Nejsi tak drsná jak si myslíš *1* -
Re: When I'm Gone
Jedna z mých nejoblíbenějších *3* -
Promiň, ale tohle mi přijde dost pozerský.. Líbí se ti jedna z nejnovějších písniček, a už ho zbožňuješ? Nevím no.. Slyšet písničku v rádiu (nebo jinde) a hned interpreta zbožňovat atd., když říkáš, že sis o něm nic moc dobrýho předtím nemyslela?! *7* -
Když nevezmu v potaz slang apod. tak mi tu zbývá tohle: "zpěvák, občas, vypadne, myslím, ty nejlepší věci, zpívat, nemusíte, za to, měl".. podle těch chyb tě tipuju na zvláštní školu.. nechápu, jak můžeš někam psát.. bych se styděl za to... Jsi urážkou Eminemových fanoušků.. nauč se prosím nejdříve psát.. *3* -
1. Pochybuju (to, že ti máma nekoupí nový triko neznamená, že máš život jako Eminem)... 2. I přesto, že vyrůstal v stokrát horšim prostředí než ty, určitě umí lépe pravopis, než ty... *3* -
www.gunitcommunity.oforum.cz
Hudební fórum s nejnovějším iinformacemi + nová alba, písně, klipy, fotky.. vše ke stažení.. Fórum se zaměřuje na celý americký hip hop a rnb... nejpodrobnější informacepřináší o Eminemovi, D12 a Dr. Dreovi, Gameovi a BWS, 50 Centovi a G-Unit, Young Buckovi a Cashville Records!
Každý si zde najde ot své! zaručeně! WWW.GUNITCOMMUNITY.OFORUM.CZ *16* -
eminem- můj názor
nebudu ho s nikym srovnávat.. já poslouchám co se dá.. podle mě je to borec ve svém oboru.. -
eminem
*4* *4* *4*