-
Re: eminem
to máš pravdu miluju ho akorát když jsem zjistila že se narodil v roce 1972 a je mu 38,tak jsem málem dostala mrtvici. na tolik EMINEM teda nevypadá, já kdybych to nevěděla tak bych ho typovala tak na 25!!! *14* *14* *14* -
??
tam je pisane ze vyrastal z maldsim bratom ale vo filme mal sestru tak co je pravada ???? -
ON A MADONNA
On a Madonna jsou mojí nejoblíbenější.. možná to dělá to že oba vyrůstali v Detroitu..nebo nevím čím to je .. Král Rapu a Královna Popu.. *14* *5* jsou best -
RECOVERY NEJ !!!
Lidi recovery je nejlepsi album co kdy vydal je fakt dobry jsou tam fakt ostry pisnicky doporucuju kazdymu zchecknout ;-) -
...
METAL 4EVER!!!! -
Re: Re: Re: Re: Mazání
Jo,logický to je,protože dnes mají všichni mozky vymytý rapem,jenomže to je jen taková krátkodobá módní záležitost.Před 10 nebo 15 lety na těch galavečerech 100% žádnej raper nevystupoval.To jen teď média všude cpou Hip-Hop a vždy se najde hromada těch,kteří jdou s módou aby byli in.My rockeři víme,že naše hudba zde je od 60tých let a bude zde dál,ale Hip-Hop je populární teď,ale za pár let bude in zase něco jinýho a zase se najde hromada těch co půjdou s davem jako dnes hopeři *3* -
Re: Re: Re: Re: Mazání
*1* tuhle blbost slyším prvně v životě.Jak jsi na to přišel? *5* -
miluju...
on?upa boží zpívá nádherně psteee ho milujuu ''!:) *14* -
hmmmm
WE MADE YOU-THE BEST SONG -
Re: new song
souhlas -
Re: Re: Re: Re: SLIM SHADY
Ty vole co bys čekal od někoho, kdo píše na diskuzi Eminema a má na profilovce Miley Cirus? *3*
Takovej člověk o tom moc vědět nebude... -
new song
mě se začala líbit ted od Eminema písnička Not afraid ta je fakt pěkná *3* *3* -
Re: to chci říct já
jj presne tos vystihl at to posilaj em je proste nice ! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Re: Re: SLIM SHADY
co to povidáš? Jay-Z se nenarodil v bohaté rodině! Co by dělala bohatá rodina v černošském Brooklynu? Jay-Z vyrůstal bez otce a musel se propracovat sám, a to tím, že v batllech porářel osobnosti jako je LL Cool J apod... to bohatství, co má teď je odměna za jeho obchodní schopnosti... a navíc neznám žádnej beat, kterej by Jay-Z produkoval, není to producent! -
pop
Lose Yourself-nejkrásnější . ja osobně posloucham spíš pop a rap ráda moc nemám ,nic méně on má krásný písničky .je nejlepší .dokazuje to že nemusíš bejt černej aby si byl dobrej a dobrej to on je *3* -
Re: Re: SLIM SHADY
Jay-Z je dobrej producent stejně jako timbaland .... a nemá cenu srovnávat eminemaa s jay z protože eminem je uplně jiná kategorie :) jay -Z se narodil jako bohatej chlapeček ( příklad ) a vyrrůstal v čem chtěl ale eminem si zažil peklo :( a okusil to jaký to je vyrůstat na ulici :) eminem je týpek ... ale sou tu i jiný nekomerční ( undergroud ) jako eminem a sou stejně dobrý třeba Kmothouths king, wu-tang, lil amy, suscribles.. gang green apod všechno (underground) tak se smějte Izzy :) *3* *3* *3* *3* -
alba
ahoj,
Eminem vydal 7 alb?? =) -
Re: SLIM SHADY
obyčejnej bl jo?? *1* *1* ty o tom nic nevíš přečti si o Jay-z něco a potom tady peskuj -
eminem
cernosi kteri vymysleli rap rikaji ze belosi neboli bile huby neumi rapovat.... tomu se muzu sasmat: eminej je nejlepsi raper na asvete a je bilej,je prvni ktery proslavil tak rap a ktereho poslouchaji lide co hip hop a rap nemusi... taky je prvni kdo vydelal vice penez a prodal tolik cedecek jako 5 cernoskych raperu dohromady... on je nejlepsi raper v dejinach ! a jeden z nejlepsich hrdinu vubec. -
Re: Re: Re: ???
nema žadnou melodii jo tak tas asi upad nějaky rockeři s tangama sou všem u řitě *16*