Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Mazání

nevim co mate proti XXXXL oblečení když rockeři nosej tanga
    *13*
  • Je nejlepší

We made you je nejlepší písnička od Eminema a 8 mile je fakt super film kdo ho neviděl tak je úplná nula *9* to je fakt boží film musitoho vidět.A nevite kdy má Eminem konzert? Je to prestě borec a kdo posloucha metal,rock a pop sou uplny nuly vymatlanci první třídy
  • Eminem

Zdrawím,poslouchám Eminema už 10 let,nikdy mě jeho písničky neomrzeli,obdivuju ho co dokázal a co si prožil,prostě má tento člověk úroveň,a ne nadarmo se řadí mezi nej rapery světa.Na ty metalisty kašlete,nemůžou za to že mají hudební hluch,jsou to chudáci,nebudeme sa přeca smát cizímu neštěstí a vztekat sa kvůli nim,toť vše :-).Jo a doufám a mám z toho docela delší dobu strach,aby Eminem neskončil jak 2Pac apod..Ale tag,snad ne :-) *4*
  • Eminem

Emineme Ses Nej Nikdo Na Tebe Nema Tafrob Rytmus 50 cent nikdo EmInEm iS kInG Vzdycki sem chctel byt jak taky a taky jednou budu :).
  • www.gunitcommunity.oforum.cz

Forum o G-Unit, Gameovi a Black Wall Street, Eminemovi a D12, + ostatní hip hop a rnb, alba, klipy, novinky, písně, fotky... vše zdarma a aktuální!!! *16*
  • staniczek120

SLIM SHADY

Eminem je prostě cool týpek kterého fuckt zboznuju uz jako malej jsem ho poslouchal nejlepší rapper na swětě sice celej swět říká nej.rapper je Jay-Z ale je to jenom obycejnej blb eminem je nejlepší .....
  • aaron200

Re: Re: Mazání

naco im to tu pises? mozno ked dame pokoj my (ako metalisti) tim dementom mozno aj oni daju pokoj nam....tiez mam nanich vlastny nazor... napriklad nechapem to XXXXXXL oblecenie alebo tie prapety co nosia na hlavach ale to je iba docasna demencia....o zopar rokov ich zacnu nudit pesnicky bez rytmu a s rovnakym textom....
  • borec

ahoj lidi jak se mate eminem je nejlepši borec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    *3* *3* *3*
  • Re: ...

jj rozhodne souhlasim *5*
  • Nej

Eminem je uzasnej zboznuju ho lowe *14* je to nej raper rozhodne je lepsi nes 50 cent
  • ...

úplně Eminema zbožňuju...on je NEJLEPŠÍ RAPER NA SVĚTĚ.... je mu 37,ale vypadá pořád na pětadvacet... (podle mýho)...
    on je suprovej a ŽÁDNNEJ JINEJ RAPER NA NĚJ NEMÁ!!!! (ani 50cent)... *14* *14*
  • ms.amazing

Re: Re: Re: Mazání

Já nevím, že vám to dělá furt dobře se do sebe navážet. Všichni víme, že Eminem je lepší než všichni metalisti a rockeři dohromady, ale tak co. Eminem není žádná nula, protože vždy, když je nějaký prestižní galavečer tak tam vystupuje Eminem a ne žádní debilní metalisti. Měli byste se koukat na věc logicky..
  • chucky_no.1

Re: Re: Re: Mazání

No, tedy nejsem si jistá jestli ty máš přehled o metalu když napíšeš takovouhle s prominutím ptákovinu. :) Myslím, že každej styl má právo na to vůbec EXISTOVAT, i když já jsem dřív opravdu totálně nesnášela Eminema a všechny rapery apod., ale ono se to věkem lepší:) Takže neurážej ani metal ani nic jiného, pokud ti vadí, když se naváží do něj, nenavážej se do nikoho jinýho. Oh, takovej sloh xD *9*
  • diggz

Re: Re: Mazání

U tebe je Eminem nula? On toho dokázal stokrát víc, než všichni ti tvý metalisti dohromady... Přemýšlej, než něco plácneš
  • Re: Přeji

ahoooooooj *4* *4*
  • wendy92

Přeji

Všechno nejlepší k narozeninám Eminemově dcerunce *4*
  • beast

Re: Je to borec největší

jak?
  • Re: Mazání

Vidím že se tady člověk za pravdu dočká smazání! No co - dokud se nám "fanoušci" takové nuly jako je eminem budou navážet do rocku a metalu, tak se já budu navážet do eminema *16*
    Tak a teď to klidně smaž, hlavně když ti to udělá dobře...
  • Re: Re: Re: ???

zase tu nějaky "inteligent" uráží něco co vůbec nezná lépe řečeno NECHÁPE
  • to chci říct já

já začala Eminema poslouchat na začátku loňskýho školního roku do tý doby sem rap a hiphop totálně nesnášela a řikala sem si jak to ty lidi můžou poslouchat (teť je asi chápu)moje nejkámoška byla stejnej případ jako já. Letos o prázdninách byla na pět dnů u mě a já jí za tři dny naučila Eminema poslouchat pak sem poslouchánim eminema nakozila další kámošku která ho sice znala už předtim ale moc ho nemusela další kámoška si oblíbila we made you a taky začla eminema psloucha pak si odpůrkine hiphopu a obdivovatelka procítěné hudbyb oblíbila hailies song a další dvě posluchačky eminema se snaží nakazit svoje kamarádky a jakštakš se jim to daří já chápu lidi kterejm se hiphop nmelíbí protože sem mezi ně patřila ale nechápu ty co eminema odsuděj jenom protože je raper (po případě že je bílej raper) hele lidi ne všichni lidi co rapujou sou stejný protože nejsou a každej normál nebude líst na stránky rapera aby nadával že je idiot nebo něco takovího

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit