-
Je to borec největší
Tento borec to natřel celýmu světu.. *1* -
Ejmii
mILUJU!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ???
já zas nechápu lidi co poslouchaj metal a rock, podle tebe neni hip hop umění ale k hip hopu patří DJ-jink a každej DJ zná pojmenování všech scrachů ale řekni mi kolik rockerů zná noty, jenom mlátěj do kitar, jednou fláknou tak a jednou jinak ale neřešej to, hip hop je nejlepší, nad něj neni -
Re: Re: Re: ???
pro jaký jednoduší lidi ty kreténe, hip hop je kultura co nemá hranice, jako to že ňákej kretén podepiše smlouvu s ňákym vocasem ze studia a ten mu zaplatí studio a někoho na napsáné textů to je jednouduší, vem si takovího oriona, v patnácti začal rapovat a dávat do toho sví prachy, uměl to, dokázal co v něm je a dostal se na vrchol, eminem chudej kluk z detroitu rapoval uměl to a kde je teď, todle nejsou jednoduší lidi, hodně toho uměj a věděj o čem mluvěj, freestyle rapujou z oleje, to taky nejsou zrovna jednoduší lidi, ale mlátit si do hlavi a blejt do mikeu umí fakt každej -
Mazání
Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13* -
Eminem
je skvělej,ůžasně rapuje a je upa moc krásnej *14* -
je nej...!!!
Jko K Eminemovi welkej respect protože někdo kdo dokáže nasrat celej swět tak to je u mě borec,já na něm ujíždím už mrtě dlouho..prostě je nej good rapper,jako jedinej rapper získal oscara ,,jo je fkt good ,akorát mě sere že Proof je mrtwej ,jo a tky si nemůžu furt zwyknout na to jakej má eminem po Relapsu diwnej styl pohybowání na konzertech a styl oblíkání,,dříw nosil fakt jako že mrtě hadry xxL prstě prawej styl Slima Shadyho a tetka je to už něaký diwný..ale nemění nic na tom že je to můj nej,,rapper na swětě -
No nic no
Jako eminem je dobrej,já sice ty rappppery a hopery moc nemusím ale Eminem je dobrý -
Re: 8.MÍLE
ja mam hrozne rada eminema a videla sem 8mily je to fakt cool!! *14* *14* -
Re: Nechápu...
to bys nepochopil(a) *1* -
Re: 8.MÍLE
ahoj terezka ja som videla 8.míľu a chcela by som povedať že je to krásny film moc a moc sa mi páčil tak by som chcela to aj všetkým ľuďom odporučiť majte sa pekne pa -
Re: Eminem
bože a koho to tady zajímá ty noumo..... -
8.MÍLE
jo a ještě jednou ahoj lidičky co máte rádi eminema viděli ste 8.MÍLI?to je fakt super skvělej film tak kdo ho neviděl tak ho mocinky doporučuju je to fakt bomba.......... *14* *14* *14* *14* *14* tak se mějte papapa -
NEJ NEJ
ahojky lidičky nelezte sem když ho nemáte rádi............A JEŠTĚ NĚCO PRO VÁS:EMINEM JE NEJ NEJ NEJ......... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Nechápu...
mno přesně tak já taky nelezu na lidi který nemam ráda a nesnášim je tak nám tady laskavě neurážrjte našeho eminema jo děte rači někam píp......nechci bejt sprostá ane to asi v týdle situaci nejde žeo..... *1* JO A NĚCO PRO TY CO NEMAJ EMINEMA RÁDI :EMINEM JE NEJ NEJ NEJ EMINEM JE NEJ NEJ NEJ........ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak apapapapapapapapapapapapapapa -
Eminem je nejlepšíí
Nejkrasnější na světě..On? nejvíc dokonalý..a kdo si to nemysli tak at táhne *16* *14* *14* *14* nejlepšííí eminem=) *14* od mala ho žeru *14* -
Re: Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ
hm dobrej dotaz.. *1* -
Re: Re: Máš můj obdiv
české rappery nemám sílu kometovat ptž to co oni předvadí je kecání si do podpruměrné hudby. -
Nechápu...
Příjde mi divný, že tu jsou takový lidé, co nemají rádi hip-hop, tohle je rapper, tak jak jste se sem dostali? Žádnej pořádnej posluchač rapu nikdy nepřišel na stránku nějakýho mealáka, punkera nebo rockera a nezačal řikat "jak moc špatnej je"... Ale posluchaači těchto žánrů chodí sem a kritizují.. proč? co si dokazují? nechápu... Když se mi něco nelíbí tak se o to nezajímám.. každýho to je věc tak se do nás nepleť a neurážej když netušíš nic ani o nás a ani o našem stylu... nazdar!!! *5* -
..
Já stejně furt nechápu co sem lezou lidi kteřínemají rádi Eminema... Prostě mu jenom závidíte jeho úspěchy... A vůbec že vás to baví se tady hádat o hovně... Jste jak malý děti na písku,který se hádaj o bábovičku