Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday!!!:)

Všecko nejlepšíííí *3* *3* *4* *4* *4* *14*
  • všechno nej!!!

Přeju všechno nej k Eminemovým narozkám! Je super! *14* *14*
  • Všechno nej!!!

Všechno nelepší,k tvým dnešním narozeninám!!!Miluju tě... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wendy92

Všechno nejlepší Emineme

Přeji všechno nejlepší k narozeninám!!! Jeho songy jsou nejlepší, je to borec *15* VŠECHNO NEJ!!! *5*
  • juve

Narozky!!!

Všechno nejlepší!!!!!!!!!!!! Your songs are the best!!!!!!! *5*
  • ms.amazing

:D

VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!! ÁÁÁÁ EMINEMEK JE UŽ STAREJ xD NÉ... JE DOBREJ I TAK :) NEJLEPŠÍ :) ♥ BUDU TI FANDIT! *4*
  • wendy92

Dcera

Na osobnoatech už má profil i Eminemova 13-tiletá dcera Hailie *4*
  • Narozky

má zejtra narozky stejne jak já :OD *3* *4*
  • Re: je the best

JOnas brothers nebudu komentovat... *1*
  • je the best

eminem je nejlepsi rapper na cele zemekouli *4* *4* a takovi curaci jako je ten justin bieber nebo jonas brothers mu nesahaji ani pod kotniky *1*
  • je the best

eminem je nejlepsi rapper na cele zemekouli *4* *4* a takovi curaci jako je ten justim bieber nebo jonas brothers mu nesahaji ani pod kotniky *1*
  • Re: Re: Like Toy Soldiers a smrt Proofa

Díky za odpověď. Už se mi to vyjasňuje. ...vážně krutý osud :(
  • diggz

Re: Like Toy Soldiers a smrt Proofa

Ono to je takhle. Ten song je do češtiny vlastně píseň o tom, jak různí rappeři mezi sebou válčí. Poukazuje na smrt Biggieho, 2Paca, Big La a dalších a Eminem chtěl v tom klipu ukázat, jaké to pro rappery je, když někdo z jejich blízkých zemře, a z cela logicky si k tomu přizval člověka po Hailie jemu nejbližší - Proofa. To že byl Proof 11. Dubna 2006 skutečně zastřelen je fakt jenom krutá hříčka osudu a náhody. Ale člověk, kterej se kolem rapu pohybuje tak dlouho, jako já ví, že v podstatě každej rapper předpověděl svou smrt. 2Pac songem "When we ride on our enemies" a Biggie albem "Ready to die". Takže bůh ví...
  • Like Toy Soldiers a smrt Proofa

Dobrý den,
    trošku nyní asi naruším tuto nepříliš duchalpnou diskusi a položím dotaz, na který mi snad někdo bude schopný odpovědět a objasnit mi tuto mou nejasnost (neznalost) okolo Like Toy Soldiers a Proofa.

Jak všichni víme, tak v listopadu 2004 vydal Shady svoji desku Encore, na které je mj. také song "Like Toy Soldiers" a v lednu 2005 vyšel tento song také jako singl vč. videoklipu.
    V tom klipu je na operačním sále zakrvavený nějaký muž, snad si myslím správně, že je to Proof a nakonec také v tomto klipu zemře, no dobře, ale to jsme přece v lednu '05 a Proofa zastřelili v o rok později v dubnu 2006, takže, co to má znamenat? Nějaká předzvěsť jeho smrti.
    Vážně nevím a moc tomuhle nerozumím, takže možná mi to někdy vysvětlí, snad někdo znalejší angličtiny.
    Děkuji za hodnotné odpovědi.
  • Re: Re: Re: Re: ???

Zpívat umí každý druhý,ale rap to je umění!
  • dofman5

nwm

mě se nejvíc líbí when i am gone
  • wendy92

Eminem v T-music

Hlasujte pro Eminema a Beatiful v T-music chart!!!
  • eminemlove

Re: cina

souhlasim je to borec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7*
  • eminemlove

Re: ???

a já nechápu proč tady lezešš
  • ...gabina...

....

eminem no upa nejlepsi proste bestovej... king sveta woe miluju ho *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit