Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: ???

fajn OK pro tebe to třeba nuda je no ale pro mě to nuda nebude nikdy měj se ahoj *3*
  • beast

Re: Re: ???

hip hop nema zadnou melodii ma to jen rytmus nic vic, hudba byla od pocatku o melodii , dobre rekneme ze v nekterych pisnich slysime melodii ale je to trochu nuda ne kdyz se to hraje furt dokola cely tri minuty nekdy vas z toho vytrhne strileni pistole, no a potom tu mame text , ten az tak neurcuje barvu melodie spis de o slova ktera by souznela ,rikate ze hip hop je o nazorech v pohode az budu potrebovat navod jak vosukat holku poslechnu si nejakou pisnicku od 50 centa nebo eminema, takze v podstate muj nazor je ze je to sucha hudba neni v tom energie proste prostoduche je to spis pro jednodussi lidi kterych je na svete cim dal tim vic
  • Re: ..

MILUJU TEN SONG:BEAUTIFUA A WE MADE YOU. JÁ HO ÚPNĚ ŽERU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dofman5

8 míle

stáhni si to na www.ulozto.cz
  • pulnoc140

8.Míle

Ahoj,prosím,dá se někde zkouknout 8.míle on line?? Já ten film viděla dvakrát a chtěla bych ho zkouknout ještě jednou,pls,poradí někdo?
  • Re: ???

podle tebe není hip hop hudba?? a proč? protože tam nejsou hudební nástroje?? aha ttjn ale podívej se na tu svojí Lady GaGu ta zpívá pop a myslíš si že v těch jejích písničkách jsou hudební nástroje???? ále kdepak
  • Re: ???

to je tak když někdo ví o hip hopu hovno a přitom ho uráží...fuck off
  • kwajdinka

Re: ???

ty pako on je rapper a ne hip hoper... *3* *1* ...debile..xD
  • kwajdinka

žeru ho

To-tal-ně žeru eminema nej songy:BEAUTIFUL AND WE MADE YOU!!!I LOVE YOUU *14*
  • eminemlove

Re: eminem

jo já ho taky moc žeru je nejj *14* *14* *14* *14*
  • eminemlove

Re: ahoj tady besta

mě taky
  • eminemlove

Re: ..

a co sis mislel že je i o tobě *3*
  • eminemlove

Re: nwm

JO MÁŠ PRAVDU JE BOREC NEVI PROČ HO NEMAJ RÁTI JE GENYJUS *14* *14* *7* *1*
  • nirvana.go

???

Podle mě hip hop není hudba ...nechci urážet ty co ,,to'' poslouchají, jenom je nechápu :).. *3*
  • dofman5

nwm

eminem je fakt borec fakt super singl je beautiful *3*
  • marci1589

EMIEM LOWE !!

EMINEM __________________!! no coment žerůůůůů!!!! *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • brooke

Re: sarrin

Jojo je suprova... *3*
  • sarrin

Úžasná píseň Beautiful *14* *3*
  • Whole Thing

Hudba vzniká z tonu ktere vznikají hrou na nějáky hudební nástroj.(Metal+Rock) Kdo v Hip Hopu na něco hraje?
    Na kytaru, housle, kdo udava rytmickej zaklad? Basa bicí nikoho takoveho jsem nikde nevidel. Hip Hop neni hudba ten clovek co do te hudby mluvi neni hudebnik a neprodukuje hudbu
  • ...........

Eminem je v t-music chart 3. tak hlasujte dál, třeba dá i 1. ;)
    t-music.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit