-
mamlas
Sepultura 4ever!!!!! Eminem=Shit -
Re: Re: Re: Byl to rapper traper..
ty voe ten song je asi4 roky staryy... ae vph *3* -
ahoj tady besta
ja eminema moc nemusim ale moc a moc se mi libi song"like toy soliders" *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666
každymu jednou dojde inspirace nebo se vyrepuje z toho co dřív bylo...třeba proto se nachvilku odmlčel a začal brát drogy,aby měl o čem zase repovat..nic vezlim je to cool raper:D -
Re: Re: Byl to rapper traper..
hm jen snad,kdyby to dal až by se to trochu uklidnilo po jeho smrti a ne hned co zdechne je to trochu moc... -
Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666
Ale ty nejlepší songy si napsal sám :D
A jaký mu Dre složil?? -
eminem
mno tak vo emcoj si mislim jen to nejlepsi je to skvelej rapper a upa ho zeru *14* *14* krasne spiva upa bozi *14* *14* *14* lovuju ho -
Re: Re: Re: Re: Re : 666
Hmm..Taky by stačilo si koupit CD a tam je pak kdo ty texty skládal.. Je tak vždycky Marshall Mathers a Andre Young... -
Re: Re: Re: Re : 666
Ne, píše si je všechny sám -
we made you
I love song we made you... *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: UŽ ZAS?
Ale jo, asi se nikdy nedovíme, jak to bylo. Jinak jsem fakt Emův fanda, mám desky, DVD's a tak, i když mám radši Dr. Dre. Je to borec. Ale stejně si myslim, že by si Brüno něco takovýho nedovolil. -
Eminem
Eminema moc ho nemusím ale musím přiznat, že jeho videoklipy jsou vtipný. Třeba We Made you. -
Re: Re: Re : 666
Eminemovi někdo ty texty píše. -
Em is best
Em je ůpa nejbestovnější prostě nej a jeho nová deska mmmm božská fáákt doporucuju v zadnym pripade neni trapnej chápu ze nekomu jeho muzica nic neríká ale aby si nekdo myslel ze je trapnej je picovina trapný sou treba hsm nebo jonasi ale Em v zadnym pripade to je ploste k!ng!! -
Re: Re: Re: UŽ ZAS?
Hele já mám Eminema taky moc ráda,ale musíš uznat že tohle se prostě Boratovi povedlo! :D V každý píšničce rapuje o prdeli tak tady má prdel,podle mě to bylo fákt moc vtipný :D A vůbec si nemyslim že se dohodli i když Paris Hilton řekla že to mělo být na ní,ale že na poslední chvíli řekla že ne a proto s tim souhlasil Eminem.To jak se spolu pak vyfotili o ničem nevypovídá...Eminem se chtěl jenom zbavit trapasu :D A jinak metalisti jsou naprosto nedebilnější hudební styl co znám :D Ani hudbu nemaj hezkou a ty texty? O tom ani nemluvim :D -
Re: Re: UŽ ZAS?
Heeey, klídek. V poho kámo. Řešte si co chcete. Já jen, že se tu už neřeší nic jinýho, toť vše... Jo a to jak odcházel nasranej bylo právě to divadýlko. Hádat se fakt nechci, nejsem žádnej posr... metalista, abych se hádal na diskuzi Eminema, já mám toho chlapa rád a proto mě štve, jak se mu tady všichni posmívaj, že ho Brüno ztrapnil. Peace -
Re: Re : 666
prosimtě ty tady taky mluvíš jako nějákej komouš xD...uklidni se a pak se rozmysli jestli takhle nadávat má cenu... nám i eminemovi je asi celkem u prdele, co se tobě líbí a nelíbí.. a když je nám to u prdele, tak sem nelez a zbytečně tu nekaž atmosféru woe xD... já např. nesnáším olsenky, ale taky nelezu do jejich diskuze jim nadávat, protože nechci kazit atmosféru fanouškům, který je maj rádi.. buď trochu tolerantní a taky vděčnej za to, že je každej jinej... *3* -
Re: UŽ ZAS?
No a co? Tak to řešíme,chceš se snad hádat?? Coo? Řikáme jenom že to byla sranda a že si to zasloužil tak nás nech! -
UŽ ZAS?
Už zase řešíte toho Borata? Tak jednou pro vždy, on byl s Emem domluvenej!!! Nechali se potom spolu vyfotit a Eminem to sám potvrdil na tiskovce. Koukněte na tn.cz, dejte do vyhledávače Eminem a vyjede vám to! Celý to bylo jenom jedno velký divadýlko. -
Re: Byl to rapper traper..
Hmm,to s tim Jacksonem asi dělat neměl,ale jako byl to dobrý videoklip a byla to i sranda a navíc je dobře že tam dal všechno to zneužívání,plastiky atd.. Sice Michael nezneužíval ty děti ale co...Ten videoklip je svým způsobem taky umění nemyslete si že je lehký to vymyslet... A k tomu všemu se nemůžete koukat na jeden klip nebo jednu písničku..Je to borec...