-
Byl to rapper traper..
...který všechny urážel a dokonce si troufnul i na krále popu!!!! *8* *16* *10* -
Re: Re : 666
S váma nemá smysl se hádat. Ještě před nedávnem jsem Eminema taky nenáviděla. Ale když jsem se zaposlouchala do jeho hudby a přečetla (nebo spíš přeložila) si texty, tak mě naprosto dostal. Chci vidět VÁS, jak byste vymysleli takový texty a jak byste se dokázali stát během pár let tak slavným, prodali tolik CD a získali Oscara... Takže se nad tím napřed všichni zamyslete a až pak urážejte Eminema. Stejně ho neznáte! *13* -
Re: Re : 666
Hmm a co jseš asi ty? -
Re : 666
Ahooooooooooooooooooooooj, 666. Naprosty souhlas s tebou. Je to yebo, ktery svojou produkci ohrozuje dusevni dedicstvi a nici svym Hip-hopem kulturni hodnoty nasi civilizace. je to cvicena opice. -
Re: Re: :D
JO! Já jsem si toho pak taky všimla.. :D To mu jako Borat zase dobře udělal..Bylo to přesně jako v tom videoklipu -mám prdel na tvym xichte,mam prdel na tvym xichte a jestli chces pustit musis mi dat malou pusinku- tak to bylo :D -
Re: :D
sice ho ztrapnil, ale Eminem ve svým videoklipu the real slim shady dělalal na někoho to stejný -
Re: :D
Ježiši to bylo strašný.. :D já se směju ještě teď když to vidím.. :D jako nic proti Eminemovi,ale tohle se teda fakt povedlo Boratovi.. :D -
:D
videl ste nekdo mtv movie awards ? tam eminema uplne ztrapnil jeden typek kterej mu pristal holou prdeli na hlave -
eminem
Eminem je fakt borec s velkym B! -
Re: em
Přesně tak... *3* -
em
Em je nejlepší. A ti co maj jinej hudeb. vkus tak at sem NELEZOU!!! -
neví někdo?
zdarec lidi. Eminem je nejlepší raper pod sluncem je to prostě borec!!!!!! jooo a nevíte někdo jak má klip na ukážku toho hororu jak se menuje ten film??? moc dik -
Re: Re: Klííídek!!
Hele, já tu fotku našel na tn.cz Dej do vyhledávače Eminem a je to někde pod tím videem z předávání, kde se to stalo -
E
Tohle fakt tak sladkej, roztomilej, talentovanej šukázní chlap!! Mg z něho nemužu... *14* Úpo NEjlepšejší *14* -
no tohle je lol
jako je mi fuk kdo mi bude jak nadávat... gramatiku neumím je mi 14 let a hudby poslouchám ale od každýho repera něco ... Eminem The Way I am je dobrej song... nikomu nenadávám do hudby až na bráchu ale to se dá pochopit je to přece sourozenec... tady to vypadá že nikomu víc jak 10 není když si nadáváte kvůli takový cipovině jako je styl hudby jakej kdo poslouchá ... klidněte hormóny a poslouchej te Coolia nebo Tupaca :-D -
Re: nwm
mas uplnou pravdu a souhlasim s tebou *4* -
nwm
ma fak dobry pisnicky eminem je
typek
*4* -
RELAPSE
Tak mám všechny ty písničky z jeho nové desky a jsou fakt úplně super. *3* *5* -
Re: Klííídek!!
jo a prosimte nevis na jaky strance je ta spolecna fotka *7* *4* -
Re: eminem
presne tak je to legenda